آغاز اجرای طرح توسعه کارگاه مهندسی معکوس سرای نوآوری فولاد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از سیرجان، آیین آغاز اجرای طرح توسعه کارگاه مهندسی معکوس سرای نوآوری فولاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با حضور هیئت رئیسه و سرپرست این دانشگاه، امام جمعه شهرستان سرجان، معاون استاندار و فرماندار ویژه برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمود حسینی امام جمعه سیرجان در این آیین با تأکید بر اهتمام جدی و عملی در عملیاتی شدن شعار سال گفت: شرکتهای دانشبنیان به دلیل ارزش افزوده بالایی که ایجاد میکنند، نقش ویژهای در رشد کشور در زمینههای علمی، فناوری و اقتصادی بر عهده دارند. به فرموده رهبر معظم انقلاب، شرکتهای دانشبنیان یکی از بهترین مظاهر و مؤثرترین مؤلفههای اقتصاد مقاومتی به شمار میروند.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان سیرجان هم با تأکید بر لزوم توسعه و پیشرفت دانش فنی و مهندسی گفت: با توجه به بیانات حکیمانه مقام معظم رهبری و شعار امسال مزین به نام «تولید دانشبنیان اشتغالآفرین» کارگاه مهندسی معکوس متعلق به سرای نوآوری فولاد، زنجیره تأمین و صنایع وابسته است و قطعات صنعتی را تولید و تأمین میکند که در دوران نیاز کشور تحریم بودیم و امروز با همت و تلاش جوانان دانشجو و با دانش مهندسی معکوس، قطعات مورد نیاز کارخانههای صنعتی و معدنی تولید میشود.
علی یعقوبیپور با اشاره به اینکه فعالیت این کارگاهها حلقه اتصال با صنعت بوده که در مواردی مانند تحریمهای ظالمانه هستهای با دانش و فناوری این مشکلات رفع میشود، یادآور شد: کارگاه مهندسی معکوس، دبیرخانه ساخت تولید کشور را عهدهدار است؛ چراکه ۳۰ واحد دانشگاه با این کارگاه در ارتباط هستند و هفت استان از طریق این کارگاه با صنعت ارتباط میگیرند و امسال در حوزه پژوهش و فناوری و صنایع وابسته، زنجیره تأمین رتبه برتر را کسب کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان سیرجان با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در کنار صنایع معدنی منطقه گلگهر قرار دارد و با توجه به اینکه تعدادی از شرکتهای صنعتی مجبور به تأمین نیاز خود از دیگر استانها و حتی از کشورهای دیگر بودند، افزود: این دانشگاه یک برنامه عملیاتی برای خود تدوین کرده تا با توجه به توانمندی علمی و سختافزاری موجود، بتواند بخشی از این نیازها را تأمین کند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان نیز اظهار کرد: با تلاش و زحمات کارکنان مهندسی معکوس، سرای نوآوری موفق به کسب رتبه برتر سرای نوآوری بین تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور شدیم و روند رو به رشد فعالیتهای فناورانه و نوآورانه دانشگاه، نوید افقی روشن برای تبدیل دانش به ثروت در این واحد دانشگاهی است.
امیررضا بازرگان رویکرد دانشگاه را مسئلهمحور و حل مسائل و مشکلات منطقه عنوان کرد و افزود: واحد سیرجان جایگاه ویژهای در استان کرمان دارد، آنچه برای ما اهمیت دارد، مسیر حرکت دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در راستای هدف گذاری مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب اسلامی است. با همافزایی میتوان فعالیتهایی متناسب با نیازهای نسل جوان به جامعه ارائه داد و به سمت ایجاد یک فرهنگ پویا که منجر به تقویت هویت ملی، دینی و انقلابی در دانشگاه خواهد شد، حرکت کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به قطب فرهنگی تبدیل شده و در ارتقای فرهنگی شهرستان اثر مثبت داشته باشد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/