تقویت حس مطالبهگری دانشجویان در نشریات/ ایدههایی که باید عملی شود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اردبیل، فرشید سلیمی در مراسم تجلیل از فعالان نشریات دانشجویی و پنجمین کارگاه آموزش روزنامهنگاری خانه نشریات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل که در سالن عطامهر این دانشگاه برگزار شد به نقش نشریات دانشجویی در آگاه سازی دانشجویان اشاره کرد و گفت: ظهور نشریات دانشجویی همزمان با تشکیل دانشگاه در ایران شکل گرفته است و نشریات دانشجویی همواره نقش مهمی را در تشکلها، انجمنها و کانونهای دانشجویی ایفا کردهاند.
بیشتر بخوانید:
کارگاه نشریات دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار میشود
وی افزود: ثمره فعالیت دانشجویان نهتنها در طول دوران دانشگاهی بلکه در تمام زندگی آنها محسوس است و تعداد زیادی از فارغالتحصیلان و فعالان نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل که هم اکنون در عرصه رسانههای ملی و محلی فعالیت میکنند و مسئولانی که در سازمانهای مختلف دولتی و غیردولتی خدمت میکنند، زمانی در این دانشگاه تحصیل و در تشکلهای سیاسی، مذهبی و نشریات دانشجویی این دانشگاه فعالیت میکردند و این از افتخارات این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تقسیمبندی نشریات دانشجویی را در سه دسته نشریات صنفی، نشریات فرهنگی، مذهبی و سیاسی و نشریات علمی و تخصصی تعریف کرد و افزود: بیشتر نشریات دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نشریات فرهنگی، مذهبی و سیاسی است و توجه به نشریات صنفی و علمی هم باید مد نظر دانشجویان قرار گیرد.
سلیمی ادامه داد: کار در نشریات حس مطالبهگری، آرمانگرایی، ادبیات نقادانه و اتکا به عقلانیت را در دانشجویان تقویت میکند که برای توسعه فرهنگی یک جامعه از فاکتورهای اساسی است و رسالت مهم نشریات در فضای دانشگاه، عملی کردن ایده ها برای رشد و بالندگی جامعه است.
سفارشینویسان غیرواقعی هستند
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل نیز گفت: وجود افراد، ادبیات و رسانههای غیر واقعی در دنیای رسانه یکی از معضلات جامعه کنونی است و این معضل از سردرگمی میان سنت مدرنیته و پستمدرن حاصل میشود، چرا که وقتی افراد سنتیکار، بدون دانش لازم به دنیای مدرنیته وارد میشوند با توجه به نداشتن اشراف به این محیط و طرز فکر آن به سمت غیر واقعی شدن سوق پیدا میکنند، برعکس این، برای افراد مدرن که به فضا سنتی وارد میشوند نیز صادق است؛ چرا که بر قواعد و استانداردهای آن محیط آشنا نیستند.
حجتالاسلام مهدی جلیلی افزود: کسانی که به صورت سفارشی مطلب مینویسند فیک و غیرواقعی هستند؛ چراکه مطلبشان در راستای سفارش دریافتی نوشته شده و از اندیشه شخصیشان فاصله دارد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل خطاب به دانشجویان ادامه داد: پیشنهاد میکنم که به هنگام نگارش مطلب، بررسی کنید که این مطلب چه مخاطبی دارد؟ آیا برای دانشجویان نوشته شده یا صرفاً برای این که در یک مسابقه داوری شود نگاشته میشود.
در ادامه این برنامه از مدیران مسئول نشریات دانشجویی فرهنگ دانشجو، سرمد، اندیشه دانشجو، صداقت، ایثار و مشبک تجلیل و از عارف جلیلی و محسن ملکی و علی جعفری که از استادان حاضر در کمیته ناظر بر نشریات هستند، به خاطر نقش سازنده در تقویت نشریات دانشجویی قدردانی شد.
به گزارش آنا، پس از مراسم تجلیل و به همت خانه نشریات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل؛ پنجمین کارگاه آموزش روزنامهنگاری خانه نشریات این دانشگاه با هدف جذب دانشجویان مستعد نیز برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/