فعالیت کمهزینه و علمی شرکتهای دانشبنیان در منطقه ویژه علم و فناوری
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، سروش حیدری سنگستانی دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در دیدار با الله کرم اخلاقی رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر با بیان اینکه تولید دانشبنیان از سختترین فعالیتهاست، گفت: فعالیتهای دانشبنیان، باعث سرآمدی و کارآمدی مجموعه و کشور خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه تلاش برای رشد و پیشرفت کشور، عین عبادت است، گفت: تعهد به کار و توجه به راهکارهای گرهگشا موجب بروز آثار و برکات کار میشود که علاوه بر تعالی همهجانبه جامعه، رضایتمندی فردی و الهی را در برخواهد داشت.
حیدری سنگستانی با بیان اینکه منطقه ویژه علم و فناوری در استان بوشهر برای نخستین بار در کشور در مجتمع آموزشی عالیشهر دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر گشایش خواهد یافت، گفت: در این مجتمع بزرگ چندمنظوره زیرساختهای متعدد علمی، فناوری و تولیدی مهیاست و شرکتهای دانشبنیان با استقرار در این فضا میتوانند کمهزینه و علمیتر فعالیتهای خود را پیش ببرند.
همکاری دانشگاه با شرکتهای متقاضی به صورت استیجاری
این مقام مسئول با بیان اینکه همکاری دانشگاه با شرکتهای متقاضی به صورت استیجاری و یا مشارکتی صورت خواهد پذیرفت و از حضور همه نخبگان و کارآفرینان و کسانی که تمایل به مشارکت و انجام فعالیت دانشبنیان دارند، استقبال میشود، یادآور شد: توسعه کشور نیازمند حضور و مشارکت مراکز علمی، پژوهشی و فناوری در تمامی عرصه های اقتصادی، اجتماعی، صنعتی و فرهنگی است.
وی با بیان اینکه مجوز راهاندازی پردیس پارک علم و فناوری برای نخستین بار در دانشگاه اخذ شده است، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تکیه بر ظرفیتها و قابلیتهای استانی و دانشگاهی به دنبال پشتیبانی و حمایت از طرحهای نوآورانه و ایدههای نوین برای توسعه علمی و فناوری، تجاریسازی دانش، توسعه اقتصادی و اکوسیستم نوآوری استان است.
الله کرم اخلاقی نیز در این جلسه با قدردانی از فعالیتهای اثرگذار دانشگاه آزاد اسلامی در ارائه خدمات گوناگون علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بار عظیمی از امر آموزش و تربیت نیروی متخصص کشور را برعهده داشته که در گذشته از این موضوع غفلت شده است.
رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر با تأکید بر اینکه دستورالعملها و سیاستهای بنیاد ملی نخبگان در حال بازنگری و به روزرسانی است، اظهار کرد: بسیاری از نخبگان کشوری یا دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی هستند یا در حال تحصیل و یا در حال فعالیت در این دانشگاه، از این رو ارتباط نزدیک و بیشتر بنیاد با دانشگاه آزاد اسلامی در دستور کار بیناد ملی نخبگان قرار گرفته است.
این مقام مسئول با بیان اینکه با تصویب آییننامههای جدید، حمایتهایی برای دانشآموختگان صاحب استعداد برتر، طراحی شده است، تشریح کرد: تسهیلات نظام وظیفه تخصصی، تسیهلات پسادکتری و جذب در دانشگاهها و پژوهشگاهها، جذب در نهادهای فناورانه و صنعتی، جذب در دستگاههای اجرایی و تسهیلات فرهنگی و رفاهی ازجمله حمایتهای این بنیاد است.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/