دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 خرداد 1401 - 13:02
فتحی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

استفاده و حمایت از فناوری‌های نو و دانش بنیان در هلال احمر/ تخلیه روستاها و افزایش سرانه شهرنشینی چه مشکلاتی به بار می‌آورد؟

آیا انبارهای هلال احمر خالی شده است؟مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران گفت: متاسفانه کشور ما در زمینه کاهش روستانشینی و افزایش شهرنشینی پیشرو است و در حال حاضر نسبت شهرنشینی به روستانشینی ما ۷۰ به ۳۰ است؛ در حالی که این موضوع برای دنیا در سال ۲۰۵۰ اتفاق می‌افتد.
کد خبر : 664936
دانش بنیان

شاهین فتحی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و خانواده گروه جامعه خبرگزاری آنا، درباره حمایت از کسب و کارهای نو و دانش بنیان از سوی جمعیت هلال احمر اظهار کرد: نزدیک به ۲۰ سال پیش یک گروه دانشجویی در حوزه ربات‌های امدادگر شروع به کار کرد و این گروه در حال حاضر برای خود به برند تبدیل شده‌اند.


وی با بیان اینکه این گروه در حوزه دانشجویی شروع کردند و در حال حاضر هر کدام صاحب ایده‌ای هستند و در این زمینه کار می‌کنند، افزود: جمع شدن ایده‌ها در مجموعه‌هایی مانند نمایشگاه به نظرم کار فوق‌العاده است و کشور ما هم فعالیت در این زمینه را می‌طلبد و ما نیز در جمعیت هلال احمر از این ایده‌ها و فعالیت‌ها استقبال می‌کنیم و به نظرم مراکز شتاب‌دهنده و مراکزی که امکان حمایت از ایده‌های نو و کسب‌وکارهای جدید دارند، با حمایت و سرمایه‌گذاری در این زمینه تأثیر خوبی خواهند گذاشت.


فتحی بیان کرد: افراد نوآور و صاحبان ایده‌های جدید می‌توانند حامیانی را جذب کنند که بتواند به آن‌ها کمک کند و ما هم با همین دید به نمایشگاه عصر امید رفتیم تا ایده‌هایی را که متناسب با فعالیت‌مان بود پیدا و از آن‌ها حمایت کنیم، همچنین بتوانیم در حوزه‌های دانشجویی و غیردانشجویی خودمان با این افراد کار کنیم و جمعیت هلال احمر همیشه از این امر حمایت کرده است.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران در پاسخ به این سوال که آیا هلال احمر استان در زمینه امدادرسانی و تجهیزات وضعیت مناسبی دارد؟ گفت؟ نگاه متفاوتی است، چراکه یک زمانی راجع به تجهیزات و یک زمانی راجع به کالاهای امدادی صحبت می‌کنیم و در بحث تجهیزات آن چیزی که ما الزام داریم این است که متناسب با شهرسازی‌های جدید و توسعه‌های شهری، امکانات امداد و نجات خودمان را بیشتر کنیم. مثل همین ساختمانی که در آبادان فرو ریخت، برای عملیات جست‌وجو و نجات نیاز به امکانات و تجهیزات جدید دارد؛ لذا ما با این نگاه باید حرکت کنیم.


وی ادامه داد: اگر از این منظر باشد، نه فقط ما بلکه همه شهرهای دنیا نسبت به حوادث شهری و آن چیزی که شهرهای بزرگ را تهدید می‌کند عقب هستیم. لذا برای شعاری هم که انتخاب شده تا سال ۲۰۵۰ برای جمعیت‌های ملی و فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر ایران باید نگاه ویژه‌ای روی امدادرسانی در شهرها داشته باشیم و دلیل‌ آن هم واضح است، به خاطر اینکه روز به روز از روستانشینی ما کم و به شهرنشینی‌ ما اضافه می‌شود و این خاص ایران نیست، البته متأسفانه ایران در این زمینه پیشرو است و در حال حاضر نسبت شهرنشینی به روستانشینی ما ۷۰ به ۳۰ است؛ در حالی که این موضوع برای دنیا در سال ۲۰۵۰ اتفاق می‌افتد.


فتحی بیان کرد: بنابراین نتیجه می‌گیریم که خطر ما نسبت به خیلی از کشورهای دنیا حداقل در حوزه شهرنشینی بیشتر است، از تهران گرفته تا شهرهای دیگر، مخاطرات زیادی هم ما را تهدید می‌کند.


انتهای پیام/۴۱۷۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب