هاشمی: آقایان شأن وزنهبرداری را پایین آوردند/ فدراسیون پاسخ بدهد ۳ میلیارد بودجه کجا هزینه شد؟
علی هاشمی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره ترک اردوی تیم ملی و شرایط بدی که وزنهبرداری دارد، گفت: هیچ کس دوست ندارد اردوی تیم ملی را ترک کند و تمریناتش را رها کند؛ به خصوص اینکه تا چند وقت دیگر مسابقات گزینشی المپیک در کلمبیا برگزار میشود و حضور ما در آن رقابتها اهمیت زیادی دارد. در حال حاضر رقبای ما سخت در حال تمرین هستند و با این شرایط هیچ وزنهبرداری دوست ندارد از کورس رقابتها عقب بماند. همه ما به دنبال پیشرفت هستیم و قطعا اگر تصمیم به ترک اردو گرفتیم به خاطر شرایط بدی است که در اردوی تیم ملی داشتیم. من نمیدانم تعریف آقایان از خوب چیست اما زمانی که وزنهبردار زیر فشار تمرینات است باید غذای پروتئیندار بخورد. شاید آقایان غذای مورد علاقهشان عدس پلو باشد اما برای یک وزنهبردار که به صورت حرفهای تمرین میکند این غذا مناسب نباشد.
وزنهبردار به دنبال غذای خوشمزه نیست
وی گفت: حضور یک دکتر تغذیه در کنار تیم ملی جزء واجبات است اما ما در اردوی تیم ملی از آن محروم بودیم. دکتر تغذیه با توجه به تمریناتی که یک وزنهبردار دارد براساس وزن او میزان کالری و پروتئین را برای او تجویز میکند. من خودم یک برنامه رژیمی دارم که طبق آن جلو میروم. هیچ یک از غذای ما خوشمزه نیست و یک وزنهبردار به دنبال خوشمزگی غذا نیست بلکه هدف اصلی ما تقویت بدنهایمان است. گاهی اوقات زیر فشار تمرینات پروتئین از دست میدهیم که باید در برنامه غذایی آن را جبران کنیم در غیر این صورت عضلاتمان تحلیل میرود. این برنامهریزی هم تنها کسی که میتواند انجام دهد دکتر تغذیه است که ما از داشتن آن محروم هستیم.
شرایط خوب از نظر رئیس فدراسیون نداشتن فیزیوتراپ و دکتر تغذیه است؟
ملیپوش وزنهبرداری کشورمان عنوان کرد: در کنار تیم ملی وجود یک فیزیوتراپ ضرروی است، فیزیوتراپی که باید دستگاه در اختیار داشته باشد تا در صورت آسیبدیدگی بچهها را درمان کند. زمانی که ما در اردوی تیم ملی بودیم، کتف سهراب مرادی از جا در رفت و ما یک فیزیوتراپ نداشتیم که بلافاصله او را تحت درمان قرار دهد؛ عضلات سهراب مرادی هم به قدری قوی بود که ما نتوانستیم کتف او را جا بیاندازیم؛ بنابراین مجبور شدیم او را با ماشین شخصی به بیمارستان برسانیم. آیا شرایط خوب از نظر رئیس فدراسیون این است که غذای مناسب یا فیزیوتراپ در کنار تیم نباشد؟! زمانی میتوانیم بگوییم شرایط اردو خوب است که علاوه بر دکتر فیزیوتراپ، روانشناس، ماساژور که دستگاه در اختیار داشته باشد در کنار تیم باشند. ما الان یک ماساژور داریم که با دست خالی کار میکند؛ نزدیک به ۳۰ میلیون تومان هم هزینه کرده و از جیب دستگاه خریده اما فدراسیون هیچ یک از هزینههایش را به او نمیدهد. ضمن اینکه برای ۲۰ وزنهبرداری حضور دو ماساژور واقعا ضرروی است اما ما فقط یک نفر آن هم دست خالی در کنار تیم داریم.
نه حقوق میبینیم نه پاداش
هاشمی با بیان اینکه خواستههای وزنهبرداران زیاد نیست، عنوان کرد: ما همیشه به حداقلها قانع بودیم و الان هم فقط میخواهیم شرایط کمی بهتر شود تا دوباره به اردوی تیم ملی برگردیم. هیچ غرض شخصی هم با کسی نداریم. یک زمان در اردوی تیم ملی ماهی ۵ میلیون حقوق میدادند که البته برخی این رقم را بسیار متفاوت دریافت میکردند؛ مثلا به برخی ۸۰۰ تومان به برخی دیگر ۱۸۰۰ تومان پول میدادند. پس از آن اعلام شد کسانی که مدال آسیایی بگیرند، حقوقشان نزد ما ذخیره میشود و به اضافه پاداش در زمان مدالآوری به آنها میدهیم. پس از آن هر کدام از وزنهبرداران مدال گرفتهاند هیچ کدام نه تنها حقوق بلکه رنگ پاداش هم ندیدند.
فدراسیون سه میلیارد بودجه کمیته ملی المپیک را کجا هزینه کرد؟
وی در رابطه با جلسهای که با صالحی امیری داشتهاند، خاطر نشان کرد: جلسه بسیار خوبی برگزار شد؛ صالحی امیری از وزنهبرداری همیشه حمایت کرده و این بار هم حسن نیت خودش را نشان داد و پای درد و دل ما نشست. ما ابتدا فکر میکردیم از سوی کمیته ملی المپیک بودجهای به وزنهبرداری تعلق نگرفته در حالی که رئیس کمیته ملی المپیک با سند اعلام کرد از ابتدای سال تا به الان ۳ میلیارد تومان پول به این فدراسیون پرداختی داشتهاند و در زمان اعزامها هم بلیط وزنهبرداران از سوی کمیته ملی المپیک خریداری میشد. ما از اول سال تا به الان تنها ۱۵ روز اردو داشتیم حالا این سوال به وجود می آید که این پول کجا رفته است ؟!چرا فدراسیون وزنهبرداری نتوانسته با این پول حداقلها را برای ما فراهم کند؟! بیشترین هزینهای که به یک فدراسیون متحمل میشود بحث تهیه بلیط برای اعزام به مسابقات است که این هزینه هم از ابتدای سال از سوی کمیته ملی المپیک تأمین شده است بنابراین چه اتفاقی افتاده و این پول کجا هزینه شده که ما از داشتن حداقلها محروم هستیم.
بیشتر بخوانید؛
صالحی امیری: مشکلات وزنهبرداری را حل میکنیم
پادرمیانی سرمربی جدید برای بازگشت وزنهبرداران معترض به اردو
جوانان وزنهبرداری را فراری دادند
هاشمی با انتقاد از صحبتهای علی مرادی مبنی بر اینکه نمیتواند بریز و بپاش کند، اظهار کرد: من فکر میکنم صحبتهای ما برای مرادی یا بیاهمیت است یا اینکه او نمیداند چه بگوید. قطعا اگر شرایط بهتر شود ما غرض شخصی با هیچ کس نداریم و سر تمرینات برمیگردیم اما متأسفانه رئیس فدراسیون به ما میگوید شرایط همین است نمیخواهید بروید. او از حضور جوانان به جای ما در اردوی تیم ملی صحبت میکند؛ در حالی که همین جوانان دو سال پیش بعد از چند ماه تمرین بیانیهای صادر کردهاند و اعلام کرده بودند که وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک به وزنهبرداری کمک کند چرا که این رشته بودجه ندارد و شرایط سختی دارد. من خاطرم هست همه این وزنهبرداران جوان پس از انتشار این بیانیه به کمیته انضباطی فدراسیون فراخوانده شدهاند. بنابراین همین وزنهبردران جوان که فدراسیون روی آنها مانور میدهد؛ آن هم شرایط خوبی ندارند و پس از اینکه به کمیته انضباطی فراخوانده شدهاند خیلی از آنها ۶ ماه محروم شدهاند و برخی دیگر از آنها حتی به وزنهبرداری دیگر بازنگشتهاند.
اعزام تعداد زیادی همراه به مسابقات بریز و بپاش نیست؟
قهرمان وزنهبرداری جهان با انتقاد از علی مرادی و حضور تعداد زیادی از همراهان در مسابقات اظهار کرد: مرادی در جواب اعتراض ما گفته که نمیتوانم بریز و بپاش کنم. من از آقای مرادی میپرسم حضور تعداد زیادی از همراهان در مسابقات یونان و عربستان بریز و بپاش نبود و فراهم کردن حداقلها برای وزنهبرداری که در اردوی تیم ملی زحمت میکشد و عرق میریز بریز و بپاش است؟! چرا آن زمان این مسائل را مطرح نمیکردند. در سفر به یونان یک تیم دو نفره اعزام شدهاند که ۵ نفر همراه داشتهاند و در نهایت آن تیم با یک وزنهبردار بازگشت. در مسابقات عربستان تعداد اعزامیهای همراه با کاروان وزنهبرداری ایران ۱۴ نفر بود. آیا اعزام این تعداد نفرات هزینهبردار نیست؟!
مشکل ما برخواه نبود که او را برکنار کردند
هاشمی در مورد برکناری برخواه از هدایت تیم ملی وزنهبرداری و اعتراضهای او گفت: مشکل ما برخواه نبود که با برکناری او بگوییم شرایط خوب شد.اتفاقا ما همیشه با برخواه بحث داشتیم و در مورد شرایط اردو، عدم پرداخت حقوق مناسب، خوابگاه نامناسب و غذای بیکیفیت صحبت میکردیم و او همیشه ما را به آرامش دعوت میکرد و در تلاش بود تا مشکلات را حل کند؛ اما این بار هم او این موضوع را نتوانست مدیریت کند و در نهایت با ما همراه شد و نسبت به شرایط بد اردوی تیم ملی گلایه کرد. ضمن اینکه ما او را از همان زمان که اردوی تیم ملی را ترک کردیم تا زمانی که با صالحی امیری جلسه داشتیم ندیدیم. بنابراین این مسائل به او ارتباطی نداشت همه ما دیدیم اگر با این شرایط در اردوی تیم ملی بمانیم سلامتیمان به خطر میافتد به همین خاطر تصمیم به ترک اردو گرفتیم.
شأن وزنهبرداری ایران را حفظ نکردند
وی عنوان کرد: ما ابتدا سکوت کردیم و معتقد بودیم اگر هم مشکلی هست باید در دورن خانواده وزنهبرداری آنها را حل کنیم و به بیرون درز پیدا نکند. در شأن وزنهبرداری ایران نیست، من که مدال جهانی را در کارنامه خود دارم از شرایط بد اردو و بیکیفیت بودن غذاها و محل خوابگاه وزنهبردران صحبت کنم اما گویا آقایان دوست دارند مسائل وزنهبرداری به بیرون درز پیدا کند و به همین خاطر این صحبتها را مطرح کردند. با این حال امیدوارم همه چیز ختم به خیر شود و ما بتوانیم شرایط خوبی پیدا کنیم و به اردوی تیم ملی برگردیم.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/