رضوانی: دانشگاه آزاد تفکری نو به وجود آورده است/ فناوری در ورزشهای آبی اهمیت دارد
محسن رضوانی، رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در حاشیه رویداد ملی عصر امید در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا اظهار کرد: اولاً به مدیریت دانشگاه آزاد تبریک میگویم و این اتفاقات خوبی که در راستای نامگذاری سال و فرمایشات مقام معظم رهبری افتاده نشان داد درون دانشگاه آزاد تفکری نو به وجود آمده است و چیزهایی که اینجا دیدیم که قطعاً میتواند به صنعت، وسایل پزشکی و ورزشی و اتفاقاتی که در مملکت میافتد مفید است.
وی ادامه داد: در مورد بازیهای آسیایی قرار بود شهریور این مسابقات در کشور چین برگزار شود. یکی از تیمهای مدعی برای موفقیت در این مسابقات تیم ملی واترپلو بود که دوره قبل هم مقام سوم بازیهای آسیایی را کسب کرد. ما از دو جهت متضرر شدیم. هم از لحاظ داخلیمان هم از لحاظ از دست دادن سرمربی خوب کشورمان الکساندر چیریچ که ایشان تا آخر شهریور با ما قرارداد داشت و به باشگاه المپیاکوس که یکی از باشگاههای مهم ورزش دنیا است پیوست و از شهریور ایشان را نخواهیم داشت. تیم ما آماده بود، در کشور یونان اردو زده بود، روز پنجم خرداد اردوی بچهها بود که بحث لغو بازیهای آسیایی جدی شد و خبرش آمد. امیدوارم بتوانیم مسابقات قهرمانی آسیا در رشته واترپلو را امسال داشته باشیم. با توجه به سمتی که در فدراسیون آسیا دارم داریم رایزنی میکنیم. این خودش یک انگیزه برای ورزشکاران این رشته است که بتوانند تا سال آینده کارشان را انجام دهند.
وی افزود: شنا هم الان واقعاً به جایی رسیده است که بتوانند پیشرفت خودشان را به خانواده ورزش نشان دهند. امیدوارم این اتفاق در مسابقات کشورهای اسلامی بیفتد. در خصوص شیرجه هم یک جوانگرایی داریم. خلاصه اینکه عقب افتادن این مسابقات به تعدادی از رشتهها آسیب جدی زد و فکر میکنم به ورزش ما هم آسیب زد. امیدوارم بتوانیم بچههای تیم ملیمان را برای یک سال آتی با برگزاری مسابقات و سفرهای تدارکاتی آماده نگه داریم.
رضوانی افزود: خوشبختانه دکتر لشگری که مسئولیت ورزش دانشگاه را به عهده دارند در هیئت رئیسه فدراسیون هم حضور دارند. ما در چند زمینه میتوانیم از علم و فناوری کمک بگیریم. اولاً بحث مایوهای نانو است. شاید کسی باورش نشود اما یک مایوی مسابقه الان بیش از ۱۰ میلیون قیمت دارد. دستگاههای تصویری VAR است که در فوتبال هم استفاده میشود و در رشته واترپلو هم بسیار ضروری است. دستگاههای تاچ پد یا زمانی رکوردگیری ورزشکاران است. تختههای شیرجه است. میدان و فضایی که بتوان از فناوری در آن استفاده کرد بسیار گسترده است.
وی افزود: امیدوارم بتوانیم به صورت پله پله از این داستان به صورت تولیدات داخلی توسط جوانان خوب و نخبه کشورمان استفاده کنیم. قطعاً هم از نظر مادی و هم از نظر معنوی برای ما بسیار خوب خواهد بود. من توقع نداشتم ولی همین که کلیه شعب دانشگاه بدون اینکه اسمشان را مطرح کنند اینجا غرفه دارند و به این مسائل میپردازند جای بسی تشکر دارد. دکتر لشگری چند نکته خیلی خوب را در اختیار ما مثل استفاده از سالنها گذاشته است. امیدواریم که بتوانیم از دانش اساتید تربیت بدنی در بحث آموزشمان استفاده کنیم. قطعاً دانشگاه میتواند خیلی به ما کمک کند.
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) که از هشتم خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار شد و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/