آخرین آمار از میزان مبتلایان به آبله میمون/ آبله میمون چه ویژگیهایی دارد؟
مسعود مردانی متخصص بیماریهای عفونی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا درباره بیماری نوظهور آبله میمون اظهار کرد: این آبله یک بیماری ویروسی است و توسط ویروس آبله میمون ایجاد شده که احتمال سرایت از فردی به فرد دیگر نسبت دیگر آبلهها کمتر است و بیشتر این بیماری در مناطقی از مرکز و غرب آفریقا دیده شده است.
وی درباره علائم این بیماری توضیح داد: ضایعات جلدی یا همان بثورات پوستی در صورت و قسمتهای دیگر بدن روی میدهد و دوره نهفتگی این بیماری از ۶ تا ۱۳ الی ۲۱ روز است. علائم ابتدایی این بیماری مانند سرماخوردگی است و عفونتهای اولیه آن با تب، سردرد شدید، کمر درد و درد عضلانی همراه خواهد بود.
این متخصص بیماریهای عفونی درباره مشکلات پوستی آبله میمون گفت: مشکلات پوستی بین ۱ تا ۳ روز پس از تب ظهور میکند که ۹۵ درصد صورت، ۷۵ درصد کف دست و … امکان دارد دچار بثورات پوستی شوند.
مردانی تاکید کرد که این بیماری میتواند از فرد بیمار انتقال پیدا کند و یا از طریق زخم، ارتباط، تماس با حیوانات آلوده و دستگاه تنفسی فرد دیگری را بیمار کند.
مردانی در ادامه درباره نگرانیهای همه گیر شدن آبله میمون گفت: با وجود گسترش این بیماری در کشورهای جهان اما کارشناسان بر این باورند که آبله میمونی نمیتواند یک همه گیری را ایجاد کند.
گفتنی است؛ تاکنون بیش از ۵۵۰ مورد بیمار آبله میمون در جهان از طرف سازمان جهانی بهداشت گزارش شده است و در ایران نیز فقط موارد مشکوک مشاهده شده که نیازمند بررسی است.
انتهای پیام/۴۱۷۲/
انتهای پیام/