دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 خرداد 1401 - 11:12
رویداد عصر امید/ ۳۲۴

روشی نوین و کم‌هزینه برای کاهش آلودگی آب

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار ایده‌ای را مطرح کرده است که با روشی نوین و کم‌هزینه و تولید نانوجاذب‌ها به کاهش آلودگی آب کمک می‌کند.
کد خبر : 662435
واله عرب‌زاده



واله عرب‌زاده در حاشیه نخستین رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران با بیان اینکه کمبود آب امروزه یکی از چالش‌های پیش رو جهان است به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: برای جبران کمبود آب به‌ویژه در کشور ایران ناچار به حفظ منابع آبی موجود هستیم که طبیعتاً یکی از بهترین راهکارها کاهش و حذف آلاینده‌های آبی است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار که در غرفه خبرگزاری آنا در نمایشگاه عصر امید حضور بافته بود، افزود: منشأ ایجاد این آلاینده‌ها می‌تواند از سموم کشاورزی گرفته تا آلودگی مربوط به صنایع مختلف باشد. تیم هسته پژوهشی این دانشگاه برای حذف این آلاینده‌ها به سراغ ارائه روش نوین و کم هزینه برای کاهش آلودگی آب رفته است.




بیشتر بخوانید:


راحتی، آسودگی خاطر و بهره‌وری انرژی با فناوری خانه هوشمند


۲ دستگاه اکسیژن‌ساز دانش‌بنیانی وارد بازار شدند


دستگاه «برق همراه» جایگزینی برای روشنایی‌های اضطراری




وی توضیح داد: در روش نوین و کم هزینه برای کاهش آلودگی آب، جاذب‌هایی بر پایه ترکیبات طبیعی مانند بنتونیت، کیتوسان و کربن را همراه با نانوذرات فلزی مانند آهن صفر که قابلیت حذف آلاینده‌های آلی و معدنی را دارد، تهیه می‌کنیم و با آب‌های آلوده ترکیب می‌کنیم.


این پژوهشگر تشریح کرد: راندمان و سرعت بالا، کاربرد ساده و مؤثر، تولیدنکردن لجن و امکان احیای ماده جاذب و سازگاری با محیط زیست را از مزیت‌های روش تحقیقاتی پژوهش خود عنوان کرد و افزود: تهیه این نانوجاذب‌ها و ارزیابی کارایی آنها از اهداف کوتاه مدت پژوهش بوده است و ارزیابی نتایج در مقیاس نیمه صنعتی و سپس صنعتی می‌تواند از اهداف بلندمدت این پژوهش باشد. در این صورت شرایط بهینه روب نمونه‌های واقعی بررسی و شاخص کیفیت آب و راندمان حذف در آب‌های آلوده مورد توجه قرار می‌گیرد.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.


انتهای پیام/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب