دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 خرداد 1401 - 16:48
رویداد عصر امید/ ۳۰۹

ساخت دستگاهی برای کمک به بیماران عاجز از حرکت

سه عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز موفق به ساخت دستگاهی برای کمک به بیماران عاجز از حرکت شدند.
کد خبر : 662376
فیزیوالکتریک



مجتبی آجودانی در حاشیه نمایشگاه عصر امید در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: تحقیق، طراحی، تولید و بازاریابی و فروش محصول با عنوان «دوچرخه کارسنج مبله» به عنوان مسیر اصلی تحقیق مشخص شده است که توسط سه عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد بندرگز متشکل از سحاب بیدگلی کاشانی عضو هیئت علمی گروه عمران، مجتبی آجودانی عضو هیئت علمی گروه برق و مجتبی احمدی عضو هیئت علمی گروه تربیت بدنی در حال اجراست.




بیشتر بخوانید:


راحتی، آسودگی خاطر و بهره‌وری انرژی با فناوری خانه هوشمند


۲ دستگاه اکسیژن‌ساز دانش‌بنیانی وارد بازار شدند


دستگاه «برق همراه» جایگزینی برای روشنایی‌های اضطراری




منتخب اصلی شرکت کننده در رویداد گام دوم اضافه کرد: علت انتخاب این ایده که در ذهن محققان به وجود آمد برای کمک به بیمارانی است که عاجز از حرکت هستند، دچار یبوست مزمن و شدید می‌شوند و درد بسیار تحمل می‌کنند و نهایتاً دفع آن‌ها کاملاً مختل می‌شود.


وی ادامه داد: این دستگاه با ایجاد تحرک در پایین‌تنه و بالاتنه بیمار علاوه بر کمک به سیستم هاضمه، منجر به بهبود سایر پارامترهای فیزیکی و ذهنی بیمار می‌شود.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز بیان کرد: در مورد نوآورانه بودن ایده می‌توان به چندمنظوره بودن که شامل دوچرخه کارسنج دستی و پایی و مبله ماساژور است، اشاره کرد.


ساخت دستگاهی برای کمک به بیماران عاجز از حرکت


این محقق و پژوهشگر افزود: از ویژگی‌های خاص این محصول می‌توان ایجاد تحرک در اندام بالا و پایین‌تنه و در صورت لزوم دارای آپشن ماساژور و گرمایش صندلی را ذکر کرد.


آجودانی عنوان کرد: با تلاش تیم پژوهشی دانشگاه آزاد واحد بندرگز علاوه بر مشاوره با محققان حوزه‌های فیزیوتراپی و کارشناسان حرکات اصلاحی و درمانی و آسیب شناسان ورزشی، ضرورت ساخت این دستگاه مورد تأیید قرار گرفت.


منتخب رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلایم با عنوان عصر امید اضافه کرد: پس از تحقیق در بازار و اینترنت، نمونه داخلی و یا خارجی مشابه یافت نشد؛ بنابراین فروش محصول و ایجاد مراکز آموزشی، خدمات پس از فروش محصول را می‌توان از موارد ایجاد فرصت برای بازار استفاده کرد و از نظر تقاضا در بازار با توجه به نبود نمونه مشابه داخلی یا خارجی و نیاز مبرم افراد سالمند، افراد با وزن بالا و آسیب دیدگان نخاعی و به‌خصوص بیماران آلزایمری و پارکینسون، این دستگاه تقاضای بالایی در بازار خواهد داشت.


اجودانی بیان کرد: فروشندگان و تأمین‌کنندگان لوازم پزشکی- ورزشی و مراکز فیزیوتراپی و کاردرمانی و خانه‌های سالمندان نیز ازجمله بازار هدف در مورد این ایده و روند رشد فروش آن هستند و این محصول بدون رقیب است؛ اما در صورت عدم امکان تولید انبوه و اشباع بازار، احتمال ورود رقبا به این حوزه وجود دارد.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.


انتهای پیام/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب