تولید پاورهای فرودگاهی با استانداردهای بینالمللی
مقداد طاهری در حاشیه نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی که با تولید پاورهای فرودگاهی در سطح استانداردهای بینالمللی در این رویداد شرکت کرده بود در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: محصولات شرکت مهندسی فیدار الکترونیک دنا در همه بخشها از مرحله طراحی تا ساخت در داخل کشور و توسط متخصصان اهلفن شرکت انجام میشود.
وی افزود: امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی در حوزه عناصر نیمههادی و ادوات الکترونیک قدرت مبدلهای الکترونیک قدرت جایگاه ویژه در صنایع مختلف ازجمله صنایع نفت و گاز، صنایع نظامی و دفاعی و تجهیزات فرودگاهی پیدا کرده و با توجه به نیازمندیهای کشور به انواع مبدلهای الکترونیک قدرت در صنایع مختلف عمده این تجهیزات و وسایل در صنایع مختلف اکنون از شرکتهای خارجی تأمین و خریداری میشدند که با توجه به اعمال تحریمهای ناجوانمردانه مشکلات عدیدهای در طول یک دهه اخیر در صنایع مختلف برای کشور ایجاد شده است.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی مرکز کنگان گفت: این شرکت با درک شرایط موجود، فعالیت خود را در سال ۱۳۹۰ در حوزه طراحی و ساخت مبدلهای الکترونیک قدرت آغاز کرد و در طول قریب به یک دهه از فعالیت خود پروژههای متعددی را با صنایع مختلف آغاز و با موفقیت به پایان رسانیده است. اعضای هیئت مدیره این شرکت از اعضای هیئت علمی گروه آموزشی برق دانشگاه آزاد اسلامی مرکز کنگان هستند.
طاهری درباره همکاری شرکت دانشبنیان مهندسی فیدار الکترونیک دنا با سازمانهای مربوط به محصولات تولیدی خود عنوان کرد: این شرکت با شرکتهای صنایع الکترونیک ایران، هواپیمایی پارس، هواپیمایی آتا و شرکت فارسکو که در زمینه تعمیرات و اورهال هواپیماهای کشور در حال فعالیت است، همکاری دارد. محصولات این شرکت تماماً دانشبنیان بوده و در همه بخشها از مرحله طراحی تا ساخت در داخل کشور و توسط متخصصان اهلفن شرکت انجام میشود.
وی با برشمردن محصولات تولیدی شرکت دانشبنیان مهندسی فیدار الکترونیک دنا بیان کرد: محصولات دانشبنیان این شرکت شامل پاورهای زمینی ۴۰۰ هرتز و ۲۸ ولت که بهعنوان پاور زمینی برای انواع هواپیما و بالگرد بوده، است. پاورهای استاتیکی ۴۰۰ هرتز در رنجهای مختلف توان با توجه به نیازمندی انواع هواپیماهای موجود، استارترهای ۲۸ ولت dc با قابلیت جریان استارت تا ۲ هزار آمپر، رکتیفایرهای توان بالا با تکنولوژی active pfc rectifier، مبدلهای ac _dc، مبدلهای dc-dc برای کاربردهای سلول خورشیدی، منابع تغذیه پالسی برای کاربرد رادارهای آرایه فازی، منابع تغذیه high voltage برای کاربردهای لامپهای مایکروویو از دیگر محصولات این شرکت هستند.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسبوکارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲*
انتهای پیام/