زندگی آسان و صرفهجویی انرژی با تکنولوژی خانه هوشمند
محمد اکبری فرمانبر در حاشیه رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول با بیان این مطلب که هرروز شاهد ظهور تکنولوژیهای جدیدی هستیم که درصدد سادهکردن زندگی و به خدمت گرفتن آسایش بیشتر برای بشر هستند، اظهار کرد: تکنولوژی خانه هوشمند که اغلب به آن اتوماسیون خانگی نیز گفته میشود با امکان کنترل دستگاههای هوشمند و اغلب از طریق یک برنامه در گوشی تلفن یا سایر دستگاههای متصل به اینترنت، امنیت، آسایش، راحتی و بهرهوری انرژی را برای صاحبخانه فراهم میکند.
بیشتر بخوانید:
سنجش رفتار و کنش انسانی در مقابل مؤلفههای معماری و شهری
تولید کیت تشخیص DNA باقیمت مناسب و حمل آسان
نمایش توانمندیهای دبیرخانه پایش آزاد در رویداد عصر امید
وی ادامه داد: علاوه بر سهولت در زندگی و صرفهجویی انرژی از امنیت و نظم در رسیدگی به امور خانه بهعنوان مزایای هوشمندسازی، سیستم امنیتی هوشمند، زنگ خط هوشمند، دوربینهای هوشمند، قفل هوشمند، زنگ در ویدیویی همراه با تشخیص چهره، ترموستات هوشمند، لامپها و بلندگوهای هوشمند، پردههای هوشمند و لوازم خانگی هوشمند برخی از تجهیزات بهکار رفته در این خانه است.
عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآبادکتول با بیان این مطلب که شرکت مهندسی درنیکا فناوران دانشپژوه مستقر در مرکز نوآوری فناوریهای هوشمند این واحد دانشگاهی توانسته است با بهرهگیری از ظرفیت دانشآموختگان بومی و فناوریهای بهروز افتخاراتی مانند خانه هوشمند ioxy در حوزه هوشمندسازی خانگی (Smart Home)، هوشمندسازی صنعتی (ساخت انواعی از SmartPLC) و اینترنت اشیا IoT، سیستمهای هوشمند پرورش پرندگان زینتی، سیستمهای کنترل هوشمند کارخانهها و انواع خشککنها (dryer) را با پیروی از نمودارهای مناسب کنترلی در کارنامه خویش ثبت کند از انعطافپذیری بسیار بالا حسب درخواست مشتری، مقرونبهصرفه بودن، کیفیت فوقالعاده بالا و گارانتی و خدمات پشتیبانی ۲۴ ساعته بهعنوان مزایای رقابتی این شرکت در مقایسه با سایر رقبا یاد کرد.
فرمانبر بیان کرد: مهندسین خبره و توانمند این شرکت به هیچ پروژه هوشمندسازی نه نمیگویند، بلکه با بهروزترین الگوهای فناوری اینترنت اشیا و هوش مصنوعی طرحهای خود را بهروزرسانی و تبدیل به فناوری عملیاتی میکنند.
وی از طراحی، ساخت و اجرای چند پروژه ژنراتور کلرزنی برای استخراج «کلرمحلول» از نمک طعام با کاربرد در استخرها و سازمانهای آب و فاضلاب بهعنوان یکی دیگر از موفقیتهای عملیاتی این شرکت نام برد و افزود: از خواص «کلرمحلول» میتوان به حلالیت بالای آن در آب، سادگی امکان تنظیم غلظت آن اشاره کرد که منجر به آب باکیفیت فوقالعاده بالاتری میشود.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار آنا درباره برگزاری رویداد ملی گام دوم گفت: با توجه به اینکه امروزه اقتصاد دانشبنیان با تولید پراکنده توسط شرکتهای خرد دانشبنیان بهعنوان یکی از سناریوهای پیشرفت برخی کشورهای دنیا تعریف میشود، برگزاری این رویداد میتواند گام بلندی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و گسترش اقتصاد و تولید دانشبنیان باشد.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزشوپرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه میشود.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲
انتهای پیام/