امضای قرارداد ۸ میلیارد تومانی دانشگاه آزاد ساری در حوزه قطعهسازی
صادق سلمانپور با حضور در غرفه خبرگزاری آنا در نمایشگاه رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از امضای قرارداد ۸ میلیارد تومانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در حوزه قطعه سازی در حاشیه افتتاحیه این رویداد خبر داد و اظهار کرد: ازآنجاییکه دبیرخانه کنسرسیوم ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی در واحد سیرجان مستقر شده است بر اساس امکاناتی که در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در حوزه صنعت و ساخت قطعه داشتیم، این اقدام صورت گرفت.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با بیان اینکه این دانشگاه عضو کنسرسیوم ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی است، بیان کرد: حامد آهنگر دارابی ازجمله استادان برجسته واحد ساری در زمینه قطعهسازی بوده که ۱۸ ماه در آلمان و ۱۸ ماه در اتریش در این باره دوره دیده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری یادآور شد: بعد از مذاکرات متعدد با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان و بازدیدهایی که از معدن گلگهر داشتیم به این نتیجه رسیدیم که قرارداد ۸ میلیارد تومانی همکاری را امضا و در تولید گیربکس به عنوان نخستین قطعه پروژه را تحویل گرفته و اقدام کنیم.
نحوه همکاری واحد ساری با کنسرسیوم ساخت و تولید
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری نیز در گفتوگو با خبرنگار آنا درباره نحوه همکاری دانشگاه آزاد واحد ساری با کنسرسیوم ساخت و تولید گفت: معدن گلگهر با تولید آهنهای اسفنجی در سیکل تولید خود نیاز به یکسری قطعات ازجمله قطعات ریلی و تسمهای برای حمل و قطعات محرک مانند قطعات گیربکسی دارد. اکنون بهعنوان نخستین پروژه عضویت در کنسرسیوم و تفاهم مالی صورت گرفته، قرارداد منعقد شده است.
حامد آهنگر دارابی از طراحی گیربکسی از گیربکسهای قدرتمند حدود ۵۰ هزار اسب بخار به بالا از نوع گیربکسهای CT ایتالیا در راستای قرارداد انجامشده خبر داد و افزود: این نوع گیربکس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با مهندسی معکوس ساخته شده است؛ البته با اجازهای از مجموعه گلگهر و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، اندکی طراحی آن را با هدف بهبود عملکرد تغییر خواهیم داد.
وی که مجری قرارداد با دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان است، ادامه داد: حدود هشت سال روی آموزش، طراحی و ساخت گیربکس مورد قراردار کار شده و به انضمام اینکه قابلیتهای بسیار بزرگی در واحد دانشگاهی ساری با همت دوستان و رؤسای دانشگاه فراهم آمده است و با توجه به امکاناتی شامل دستگاهها، ماشینآلات پیشرفته، CNC های کنترلر زیمنس، تراشف، فرز، دستگاه سنگ، مته و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی پیچیده واحد ساری، ساخت و تحویل قطعاتی دیگر در دستور کار قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری قابلیت ساخت و تولید انواع و اقسام قطعاتی که در آنها به نوعی ماشینکاری باشد مانند قالبسازی قالبهای تزریق پلاستیک، بادی، دایکست، فورج و حتی قطعات را بهصورت سری دارد که همه اینها را میتوانیم در مجموعه قطعهسازی واحد ساری ساخته و به مجموعههای صنعتی تحویل دهیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد ساری عنوان کرد: پیشنهادهای در زمینه بهینهسازی سیستمها و آموزشهای مد نظر به دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان ارائه کرده و پنج دوره آموزشی پیشنهاد دادهایم.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/