دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 خرداد 1401 - 09:20
آنچه در رویداد «عصر امید» خواهید دید/۱۱۶؛

تولید محصولات کشاورزی ارگانیک با نانوپلاسما

صرفه‌جویی ارزی برای کشور با تولید باتری‌های نیکل -کادمیوممدیر یک هسته فناور از تولید محصولات کشاورزی ارگانیک با فناوری نانوپلاسما خبر داد که باعث افزایش تولید، افزایش مقاومت گیاه مقابل آفات، پایین آمدن مصرف کود شیمیایی و... می‌شود.
کد خبر : 661319
گلخانه

کوروش عسگری شرکت‌کننده در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان رویداد «عصر امید» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره محصول تولیدی خود اظهار کرد: در زمینه تولید مواد پایه نانوتکنولوژی فعالیت می‌کنم و نتیجه تحقیقات ۱۰ساله منتج به تولید نانوپلاسما شد.


وی افزود: این محصول (نانوپلاسما) در تولید محصولات کشاورزی ارگانیک کاربرد دارد و با توجه به استفاده در نقاط مختلف، مزارع و محصولات متفاوت، نتایج خوبی در این زمینه اعم از افزایش تولید، افزایش مقاومت گیاه در مقابل آفات، تنش آبی و اقلیمی، پایین آمدن مصرف کود شیمیایی، سموم و مصرف آب و... حاصل شد.




بیشتر بخوانید:


دیگر با «دمپر زلزله‌ای» نگران فروریختن ساختمان بر اثر زلزله نباشید


شکار کرم‌های چوبخوار درختان جنگلی با «تله فرومونی»


ایده ۴۰۰ هزار تومانی رفع پیچش ریشه گیاهان با «قارچ مایکوریزا»


دستبند هوشمند بیمار با هوش مصنوعی در راه است




مدیر هسته فناور کاسپین البرز که با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در نمایشگاه رویداد گام دوم حضور دارد، بیان کرد: با توصیه دوستان در صندوق پژوهش و فناوری مبنی بر معرفی پروژه‌های high-tech، پروژه تولید باتری‌های نیکل -کادمیوم را پیشنهاد دادم و با همکاری رضا سلیمانی رئیس شرکت توسکا فاز تهران که افتخار مشاوره در زمینه استفاده از مواد نانومقیاس در این باتری‌ها را با وی دارم به مجموعه نمایشگاه گام دوم دانشگاه آزاد معرفی شدم و در صورت سرمایه‌گذاری مناسب کشور از واردات این محصول استراتژیک بی‌نیاز خواهد شد.


عسگری بیان کرد: این محصول در صنایع نظامی، نفت، هوایی،IT و ... کاربرد فراوانی داشته و با تولید این باتری‌ها در کشور سالانه حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی خواهیم داشت.


به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب