راهیابی 15 طرح به چالش ملی فناوری تجهیزات و ماشینهای کشاورزی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک در راستای رویداد عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه داوری ایدههای چالش ملی فناوری تجهیزات و ماشینهای کشاورزی شرکت کمباینسازی ایران صبح امروز با حضور داود سعادتنژاد معاون مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی، ابراهیم گیوکی دبیر هیئت امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی واحد اراک، علی اصغر حمیدیفرد مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران، علی حسنی جوشقانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و برخی از صاحبان ایده و داوران در سالن اجتماعات شرکت کمباین سازی اراک برگزار شد.
در این جلسه داوری ایدههای چالش فناوری ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی توسط داوران در حوزههای مختلف کشاورزی بررسی و ارزیابی شد و ارائهدهندگان ایده از طرحهای خود دفاع کردند.
علی اصغر حمیدیفرد مدیر عامل شرکت کمباین سازی در این جلسه گفت: چنانچه نخبگان در این طرح شرکت نمیکردند، این طرح به انجام نمیرسید. امروز در ارتباط با پیوند دانشگاه و صنعت و با توجه به نیاز کشور در حوزه کشاورزی به محصولات جدید، این محصولات به تولیدات شرکت کمباینسازی اضافه شد.
وی اضافه کرد: مرکز نوآوری را راهاندازی کردیم که حرکت بیرون سازمانی بود و به محصولات شرکت اضافه شد و با برندی که شرکت کمباینسازی و قدمت و با توجه به سابقه و توانمندی که شرکت در حوزه تأمین و زنجیره تأمین دارد، امکان محصولات جدیدتری برای شرکت وجود دارد، حتی اگر محصولاتی را نتوانیم در مجموعه خودمان تولید کنیم، این امکان برای ما در سطح کشور وجود دارد که در واحدهای دیگری آن را تولید کنیم.
این مسئول گفت: خرسندیم که با کمک دانشگاه آزاد این طرحها اجرا میشود. امروز ما صاحبان کار و اندیشه را کنار هم میبینیم و امیدواریم این همکاری همچنان ادامهدار باشد و با پیوند دانشگاه و صنعت زیرساختهایی لازم برای همکاری کمباینسازی و دانشگاه آزاد بیش از گذشته فراهم شود.
ابراهیم گیوکی دبیر هیئت امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی واحد اراک در این جلسه گفت: در حوزه علم مدیریت، مدیریت استراتژیک یا اصطلاحاً راهبردی که ریشه آن به اسلام برمیگردد متاسفانه مورد غفلت قرار گرفته است که حدیثی هم در این رابطه وجود دارد که حضرت علی علیه السلام می فرمایند: اگر امروزت با دیروزت یکی باشد زیان دیدهای.
وی گفت :دانشگاه آزاد به سمت مهارتی شدن حرکت میکند و به حل مسئله توجه و تلاش میکند ارتباط بین صنعت و دانشگاه را تقویت کند.
گیوکی بیان کرد: ارتباط بین شرکت کمباینسازی و حوزه معاونت پژوهش دانشگاه آزاد برای اولین بار برقرار شده است که امیدواریم نتایج بسیار خوبی در پی داشته باشد.
وی افزود: اگر بخواهیم در کشور موفق شویم و اگر چنانچه بخواهیم در «تولید دانشبنیان اشتغالآفرین» در کشور موفق شویم باید توجه ویژهای به رشتههای فنی و مهندسی داشته باشیم و فارغ التحصیلان این رشتهها بتوانند شغل خوبی را در جامعه متناسب با رشته خود پیدا کنند و با ایجاد پیوند قوی بین صنعت و دانشگاه دانشجویان به تحصیل در این رشتهها ترغیب شوند و با ایجاد شغل و درآمد مناسب خروجی خوبی را خواهند داشت و چنانچه همایشهایی برای حل مسئله و بررسی مشکلات کارخانجات و صنعت در دانشگاه تحت عنوان چالشها برگزار شود، مشکلات کمترخواهد شد.
داود سعادتنژاد معاون مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی هم بیان کرد: یکی از وظایف اصلی مرکز توسعه، توسعه فناوری در بخش کشاورزی یا در حوزه ماشینآلات کشاورزی است. زمانی که این ایده از سوی شرکت کمباینسازی مطرح شد ما این ایده را به عنوان نوآوری در بخش شرکتهای خصوصی به معاونت علمی و فناوری معرفی کردیم. این حرکت بسیار حرکت زیبایی در سطح کل کشور بود و بنده با این سابقه کاری چنین حرکتی از طرف بخش خصوصی را سراغ ندارم. ما در این بخش اولویتها را در اختیار قرار داده، ایدهها نهایی شده و آن ایدههایی که نهایی نشده نقص مدارک و نقص اطلاعات بوده است.
وی افزود: در وزارت جهاد کشاورزی و مرکز توسعه از جمله چالش های مهم کشور عبارتند از؛ مسائل آب، تامین علوفه، گلخانهها، پدیدههایی مانند خشکسالی، سرمازدگی، چگونگی استفاده از فناوری برای کاهش خسارات حوزه کشاورزی و در راس همه اینها مسئله آب و موضوع بهرهوری آب است که از حوزه مرکز توسعه خارج است و امیدواریم که این مسیر با کمک کمباینسازی ادامه پیدا کند و از دیگر واحدها هم خواهشمندیم در کمک به این وضعیت به ما بپیوندند.
به گزارش آنا در راستای رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با همکاری شرکت کمباین سازی ایران به برگزاری چالش ملی فناوری تجهیزات و ماشین های کشاورزی اقدام کرده و مرکز مکانیزاسیون کشاورزی کشور هم همکاری و همراهی داشتند.
از بهمن 1400 فراخوان عمومی در سراسر کشور اعلام شد و در قالب فرمهایی از صاحبان ایده دعوت شد که در این چالش شرکت کنند که حدود ۸۰ ایده به دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اراک رسید و پس از بررسیهای اولیه، ایدههایی که مطابق با محورهای مورد نیاز و اعلام شده از طرف وزارت جهاد کشاورزی نبودند، حذف شدند و حدود ۲۵ طرح به مرحله داوری رسید که از این ۲۵ طرح که توسط داوران مرکز مکانیزاسیون کشاورزی کشور و همینطور مرکز مکانیزاسیون استانهای مختلف و داوران دانشگاهی بررسی و ارزیابی شد با مشورت هیئت مدیره شرکت کمباین سازی ۱۵ طرح به مرحله نهایی راه پیدا کردند.
15 طرح و ایده پذیرفته شده در دو پنل با حضور ۱۸ داور از مرکز مکانیزاسیون کشور پنج نفر از دانشگاه آزاد اسلامی اراک و پنج داور از شرکت کمپانی سازی به صورت حضوری بررسی و ارزیابی شد و در پایان جلسه از شرکتکنندگان، داوران و کادر اجرایی با اهدای لوح سپاس، قدردانی و مقرر شد شرکت کمباین سازی ظرف چند روز آینده نتایج ایدههای برتر و نهایی را اعلام و از ایدههای برتر حمایت کنند.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/