دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 ارديبهشت 1401 - 10:59
باقری فرد:

محتوای آموزش پزشکی به سمت رفع مشکلات سلامت سوق یابد

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: لازم است آموزش پزشکی برای رویارویی با چالش‌های سلامت آماده شود و آموزش‌ها و محتوای آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی به این سمت‌ و سو حرکت کند.
کد خبر : 660157
باقری فرد



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، ابوالفضل باقری فرد در پنل تخصصی «آموزش علوم پزشکی و تکنولوژی های نوین در دوران پساکرونا» در همایش آموزش علوم پزشکی با اشاره به تاثیر رویدادها بر روند جهانی و آینده جوامع گفت: یکی از رویدادهای مهم کشور ما مسئله سالمندی، شهرنشینی و چالش‌های مرتبط با نظام سلامت است که در صورت بی توجهی در آینده نزدیک به معضل تبدیل خواهد شد.


وی گفت: لازم است آموزش پزشکی برای رویارویی با این مشکلات آماده شود و آموزش‌ها و محتوای آموزشی دانشگاه‌ها به این سمت و سو حرکت کند و این همسوسازی در کشورهای با منابع محدود باید با دقت بیشتری انجام شود.


باقری فرد با اشاره به تکنولوژی و هوش مصنوعی به عنوان یکی دیگر از رویدادهای تاثیرگذار گفت: با توجه به تمایل نسل جدید به آموزش دیجیتال باید روش های آموزشی نیز تغییر و متناسب با آن پیشرفت کند زیرا برای یک آینده پایدار باید به شبیه سازها، مهارت‌آموزی، تکنولوژی و تغییر نگرش به عنوان زیربنای آموزش توجه کرد.


وی گفت: آموزش روح همه چیز و شاخص توسعه بوده و اگر بهداشت، درمان و پژوهش با کیفیت مدنظر است؛ باید آموزش صحیح در همه زمینه ها انجام شود و به همه حوزه‌های جامعه تسری یابد.


معاون آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: رویدادها نیز از عوامل موثر بر تغییر آینده هستند و از جمله این رویدادها که به یکباره دنیا را تغییر داد؛ کووید-۱۹ است که بیشترین تاثیر آن بر فعالیت‌های آموزشی بود و آموزش‌ها را سمت آموزش غیرحضوری و مجازی حرکت داد و زمینه ساز تکامل و پیشرفت آن شد.


وی با اشاره به مزایای آموزش مجازی اعم از تسهیل در دسترسی به محتوا، حذف محدودیت زمانی و مکانی، شکل‌گیری عدالت آموزشی، کاهش هزینه‌ها و استفاده از حضور مجازی اساتید بین‌المللی و افزایش سرعت استفاده از تکنولوژی در آموزش گفت: آموزش گروه پزشکی به عرصه آموزش حضوری و رودررو نیاز دارد زیرا امکان انتقال اخلاق و منش استاد، نحوه برخورد با بیمار و ویزیت در آموزش آنلاین امکان‌پذیر نیست.


باقری فرد تأکید کرد: اولویت آموزش علوم پزشکی، آموزش حضوری است و این مهم، مستلزم به روز بودن اساتید و دانشجویان است. آموزش مجازی با آموزش غیر حضوری متفاوت بوده و آموزش مجازی یک آموزش فعال است که باید به عنوان یک مکمل از آن بهره برداری کرد.


وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر ایجاد امید و نگاه خوشبینانه به آینده گفت: انتقال امید به فراگیران و ایجاد تصویر امیدبخش از آینده، مهم‌ترین وظیفه اساتید بوده که در شرایط فعلی کشور ما بسیار مهم است.


معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به بسته های تحول و به ویژه بسته آموزش مجازی گفت: این بسته و زیرساخت هایی که به واسطه آن در دانشگاه ها ایجاد شده بود، به ویژه سیستم نوید شامل ده‌ها هزار محتوای آموزشی و سیستم آرمان، نشان دهنده نقش موثر آموزش مجازی است. لازم است تکنولوژی های جدید آموزشی با توجه به شرایط و نیاز کشور وارد شوند و برای تغییر آینده باید ابتدا زمان حال خود را تغییر بدهیم.


انتهای پیام/۴۱۶۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب