مزیت، نیاز و آیندهنگری 3 رکن اساسی در آمایش و تصویب رشته
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از مشهد، محسن مرادی در جلسه بررسی آمایش و بازمهندسی رشتههای کاردانی و کارشناسی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی با بیان اینکه آمایش رشتهها یکی از ضروریات فعلی دانشگاه است، بیان کرد که خراسان رضوی جزء استانهای پیشگام در آمایش رشته بوده و با توجه به ظرفیت استان، سازمان مرکزی دانشگاه پیشنهاد واگذاری آمایش رشتههای واحدهای شرق کشور به خراسان رضوی داده است.
وی مزیتمحوری، نیازمحوری و آیندهنگری را سه رکن اساسی در آمایش و تصویب رشتههای استان برشمرد و با بیان اینکه این موضوع یکی از دغدغههای دانشگاه آزاد اسلامی است، عنوان کرد: مزیت و نیازهای رشتهای در مناطق مختلف استان متفاوت است و اگر میخواهیم حرکتی داشته باشیم باید نیاز منطقه، مزیتهای منطقه و آیندهنگری رشتهها را مد نظر قرار دهیم.
مرادی افزود: دستمان در طراحی رشتههای جدید مقاطع کاردانی و کارشناسی بر اساس نیاز و مزیت منطقه خراسان رضوی باز است و حوزه کارآفرینی دانشگاه این آمادگی را دارد که رشتهها را طراحی کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد با بیان اینکه نگاهمان منطقهای است؛ اما چارهجویی، چارهجویی استانی است، توضیح داد: اگر ظرفیتی در مشهد وجود دارد که بلااستفاده است، باید این ظرفیت را به شهر دیگری که قابلیت آن ظرفیت را دارد، منتقل کنیم. همه موارد را باید یکپارچه و استانی نگاه کنیم؛ آنگونه که امروز مدیریت مالی استان یکپارچه شده است در سبد رشتهها هم باید استان را همه با هم ببینیم.
وی شهریه را منبع اصلی درآمد واحدهای دانشگاهی عنوان کرد و گفت: استانهایی قوی هستند که بهرغم درآمدهای پژوهشی و غیرشهریهای باز هم در شهریه حرف اول را میزنند و هنوز اصلیترین منبع دانشگاه شهریه است؛ بنابراین باید در این زمینه تلاش کنیم.
مرادی با تأکید بر برنامهریزی لازم برای جذب دانشجو در واحدهای استان خراسان رضوی از اخذ مجوز جذب دانشجویان کارشناسی ارشد به صورت فراگیر خبر داد و خطاب به حاضران در جلسه بیان کرد: این گام بسیار بزرگی بود که رئیس دانشگاه آزاد اسلامی انجام داد و از این ظرفیت باید نهایت استفاده را بکنیم و در حوزه جذب دانشجو کارگروه ویژه تبلیغات و برنامهریزی جذب دانشجو را از همین الان فعال کنید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی از کسب مقام اول این دانشگاه در نهمین جشنواره ملی علمی پژوهشی و فناوری فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و با اشاره به پیش رو بودن رویداد ملی گام دوم ابراز امیدواری کرد با تلاشهای صورت گرفته در واحدهای استان و در حوزه پژوهشی استان در راستای رویداد گام دوم هم به آنچه شایسته است برسیم.
وی یادآور شد: دانشگاه آزاد استان خراسان رضوی در سطح کشور موقعیتی ممتاز دارد و توجه رئیس دانشگاه آزاد به این استان از انتظارات وی در حوزههای پژوهشی آموزشی و فرهنگی از این استان حکایت دارد.
به گزارش آنا، بیست و چهارمین جلسه شورای رؤسا و معاونان علمی آموزشی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با حضور رئیس و معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان در مرکز رفاهی واحد مشهد برگزار و آمایش و بازمهندسی رشتههای مقاطع کاردانی و کارشناسی واحدها و مراکز آموزشی استان، بررسی و نهایی شد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/