افزایش کیفیت تولید پنیر با محصول ایرانی
مهروسادات میرمحمدی رئیس هیئت مدیره شرکت دانشبنیان شوکا شیمی اسپادانا در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا بیان کرد: شرکت ما ضدکف و آنتیاستیک مخصوص محصولات لبنی تولید میکند. در کنار ضدکف لبنی و آنتیاستیک، ضدکف قند و ضدکف CIP (مخصوص شستوشوی خطوط و پساب لبنی) نیز تولید میکنیم. ضدکف لبنی مانع از کف کردن شیر در زمان تولید پنیر میشود. وقتی شیر میجوشد، کف میکند که این امر برای صنایع مشکلساز است بنابراین برای رفع این مشکل از ضد کف استفاده میکنند. آنتیاستیک نیز مانع از چسبندگی پنیر میشود.
وی افزود: ضدکف مخصوص شستوشوی خطوط و پساب لبنی (CIP) به شکل دیگری در صنایع لبنی کاربرد دارد. هنگام شستشوی خطوط تولید کف تولید میشود که شستوشو را مشکل میکند. از سوی دیگر ممکن است خطوط تولید کاملاً تمیز نشوند. همچنین کف زیاد در پساب نیز مشکلات زیست محیطی به همراه دارد. ضدکف CIP این مشکل را حل میکند. ضدکف قندی نیز در تولید قند، شکلات و شیرینی به کار میرود. این محصولات تجاریسازی شده و در دسترس مشتریان قرار گرفته است.
رئیس هیئت مدیره شرکت دانشبنیان شوکا شیمی اسپادانا در خصوص شرکت در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: اغلب مشتریان ما مردم عادی نیستند و صنایع لبنی مشتری اصلی ما به شمار میروند. در این حوزه مشتریان خاص خود را داریم و لزومی نمیبینیم که به صورت رسانهای تبلیغی کنیم. با این حال بخشی از تولیدات ما شامل شویندهها و ضدعفونیکنندهها میشود و مشتریان آنها مردم هستند. بنابراین حضور در چنین رویدادهایی میتواند شناخته شدن محصولات ما شود.
میرمحمدی اظهار کرد: شرکت در واحدی که از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا اجاره کرده، مستقر است البته از آنجایی که در دانشگاه آزاد مستقر هستیم انتظار حمایت بیشتری را داریم.
گفتنی است، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با شعار «عصر امید» از هشتم تا یازدهم خرداد در مصلای تهران برگزار میشود و میزبان ۳ هزار شرکت دانشبنیان، آزمایشگاه و زیرساخت، گروه پژوهشی و استارتآپ است.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/