اختصاص ۱۰ حوزه رویداد «عصر امید» به زیرساختهای پژوهشی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شیراز، عزیز سلطانی در جلسه ارزیابی شناسنامههای هستهها و زیرساختهای آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استانهای فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد با توجه به اجرای رویداد گام دوم در دانشگاه آزاد اسلامی با شعار عصر امید بیان کرد: قطعاً این رویداد به عنوان یک نمایشگاه برای عرضه محصولات دانشگاه مطرح نیست؛ بلکه جایگاهی است که مخاطبان خاص خود را دارد و مقدمهای برای عقد تفاهمنامهها، قراردادها و درآمدزاییهای شرکتها، هستههای فناور و زیرساختهای پژوهشی دانشگاه است.
بیشتر بخوانید:
حمایت از یکهزار هسته و گروه پژوهشی در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی
وی به رؤسای شورای تخصصی پژوهشی استانهای شرکتکننده در رویداد گام دوم توصیه کرد که نمایندگان هستهها و شرکتهای فناور شرکت کننده در رویداد ملی گام دوم را به گونهای انتخاب کنند که حتماً با تسلط کامل برای ارائه توضیحات درمورد محصول در این رویداد شرکت کنند و آمادگی عقد هرگونه قرارداد و تفاهمنامه را با ادارات، بنیادها و کارخانجات مراجعه کننده داشته باشند.
نماینده سازمان مرکزی و داور امور زیرساختهای آزمایشگاهی رویداد گام دوم و عضو تیم هفت نفره داوران حوزه زیرساخت این رویداد توضیح داد: در محل برگزاری رویداد عصر امید ۱۰ حوزه در بخشهای مختلف تخصصی به هستههای فناور، زیرساختهای پژوهش و شرکتهای دانشبنیان اختصاص داده شده و به طور خاص و ویژه یک حوزه مجزا نیز در اختیار بخش تعمیرکاران قرار داده شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک توضیح داد: با توجه به اهمیت و جایگاهی که بخشهای ارائه خدمات و تعمیر برای مجموعههای پژوهشی و هستههای فناور و شرکتهای دانش بنیان داشته است، اختصاص یک حوزه مجزا برای این امر در دستور کار برگزارکنندگان رویداد قرار گرفته است.
عضو تیم هفت نفره داوران حوزه زیرساخت رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: همزمان با رویداد شناسنامههای هستههای فناور و زیرساختها و شرکتهای دانش بنیان تهیه و در اختیار برگزارکنندگان رویداد قرار میگیرد تا در پایان به شکل کتابچه رویداد ملی عصر امید به چاپ برسد.
محمدامین شایگان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شیراز هم با تأکید بر جایگاه رویداد ملی عصر امید برای آینده دانشگاه اظهار کرد: تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس همت و عزم قطعی خود را مصروف اجرای هرچه بهتر این رویداد ملی کردهاند و هستههای فناور، شرکتهای دانشبنیان، زیرساختهای کارگاهها و آزمایشگاههای مختلف خود را آماده ارائه خدمات ویژه به این رویداد کردهاند.
در ادامه این نشست نمایندگان پژوهشی استانهای فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد با ارائه نمونههایی از شناسنامه زیرساختهای پژوهشی و هستههای فناور شرکتکننده در رویداد گام دوم به ارائه توضیحات درباره این شناسنامهها پرداختند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/