دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 ارديبهشت 1401 - 00:09
ظهور دانشگاه فناور در گام دوم(۴۹)/ دوستار در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛

معرفی 157 گروه به رویداد گام دوم توسط دانشگاه آزاد گیلان + جدول

رئیس ستاد رویداد گام دوم در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان از ثبت و معرفی 157 گروه به منظور تأیید نهایی و حضور در نمایشگاه رویداد در مصلای تهران خبر داد.
کد خبر : 657804
محمد دوستار دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان



گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ اوایل آبان ۱۴۰۰ روح‌الله دهقانی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد فعالیت این دانشگاه، برگزاری رویدادی ملی با عنوان «گام دوم» را مطرح کرد و این پیشنهاد آذر ۱۴۰۰ در جلسه شورای دانشگاه مطرح و به تصویب اعضا رسید و به دنبال آن بخشنامه مربوط دی ۱۴۰۰ به رؤسای استانی دانشگاه در سراسر کشور ابلاغ شد تا همه یکدست برای این رویداد مهم آماده شوند.


رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.




بیشتر بخوانید:


رویداد ملی گام دوم؛ فرصت سرمایه‌گذاری و حمایت فناورانه


حضور قطعی دانشگاه آزاد کردستان در رویداد ملی گام دوم با ۴۲ تیم


راهیابی ۱۰ تیم دانشگاه آزاد اسلامی آباده به رویداد ملی گام دوم


پذیرش نهایی ۸۰ تیم استان فارس برای حضور در رویداد عصر امید


کارنامه دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر در رویداد گام دوم چگونه است؟




رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی است تا تیم‌های راه‌یافته به این رویداد، ایده‌های فناورانه و محصولات دانش‌بنیانی خود را به بزرگ‌ترین صنایع کشور، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، شتاب‌دهنده‌های خصوصی و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه برای جذب تسهیلات و سرمایه‌گذاری عرضه کنند.


رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.


خبرنگار خبرگزاری آنا در سلسله گزارش‌ها و گفت‌وگوهایی فعالیت‌های علمی و عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های کشور به منظور حضور در رویداد گام دوم را بررسی کرده است که در این شماره گفت‌وگو با محمد دوستار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و رئیس ستاد رویداد گام دوم در این استان را می‌خوانیم.


به گفته رئیس ستاد رویداد گام دوم در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ۲۲ واحد فناور و ۲۶ هسته فناور نیز که در مراکز رشد استان مستقر هستند به رویداد ملی گام دوم معرفی شده‌اند.دوستار در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره توانمندی‌ها ‌و برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به منظور حضور در نمایشگاه رویداد ملی گام دوم دانشگاه اظهار کرد که این دانشگاه با ۱۵ واحد و مرکز آموزشی فعال در استان گیلان و بیش از ۸۰۰ عضو هیئت علمی تمام وقت، سرای نوآوری، دو مرکز رشد و یک مرکز رشد اقماری و ۲۶۲ باب آزمایشگاه و کارگاه در حوزه‌های مختلف علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، هنر و معماری و علوم پزشکی از توانایی زیادی برخوردار است.


رئیس ستاد رویداد گام دوم در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ادامه داد: این دانشگاه با توانمندی‌های ذکرشده و گستردگی سرزمینی واحدهای دانشگاهی از شرق تا غرب استان و از شمال تا جنوب، علاوه بر برنامه‌ریزی منظم از زمان ابلاغ بخشنامه رویداد ملی گام دوم توانست با اولویت قراردادن محورهای رویداد نسبت به شناسایی مشکلات در حوزه‌های مرتبط با رویداد ملی گام دوم اقدام و با منطبق کردن رویکرد پژوهشی واحدها و مراکز آموزشی در راستای حل مشکلات حرکت و با تشکیل جلسات در سطوح مدیریتی و تخصصی و برگزاری وبینارهای آنلاین نسبت به بسیج اعضای هیئت علمی اقدام کند.


وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد گیلان موفق به تشکیل گروه‌ها، هسته‌های پژوهشی و آزمایشگاهی و برگزاری رویدادهای فناورانه در سطح استان با موضوعات مرتبط با حوزه‌های هشتگانه رویداد ملی گام دوم شده است ادامه داد: در همین راستا علاو بر اطلاع‌رسانی و برگزاری جلسات متعدد با صنایع و سازمان‌های استان گیلان، موفق به جذب حمایت‌های مادی و معنوی در قالب کمک‌های نقدی و یا تفاهم‌نامه شدیم.


دوستار در پاسخ به این پرسش که در مجموع(استان) و به تفکیک واحدهای دانشگاهی استان گیلان چه تعداد گروه و زیرساخت پژوهشی، ایده و استارت‌آپ، شرکت‌های فناور و خلاق و ... در سامانه رویداد گام دوم دانشگاه ثبت کردند؟ گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با دریافت بیش از ۱۲۰ پیشنهاد برای تشکیل گروه یا هسته پژوهشی و آزمایشگاه با برگزاری بیش از ۲۰ جلسه تخصصی، علاوه بر بررسی و داوری پیشنهادهای دریافتی درنهایت در بخش گروه‌ها و هسته‌های پژوهشی در مجموع ۷۰ گروه و هسته پژوهشی و آزمایشگاهی را مورد تأیید قرار داد که مطابق جدول زیر به تفکیک هر واحد این آمار ارائه شده است.




معرفی 157 گروه به رویداد گام دوم توسط دانشگاه آزاد گیلان + جدول

آمار گروه‌ها و هسته‌های پژوهشی و آزمایشگاهی ثبت‌شده واحدها و مراکز دانشگاه آزاد گیلان



دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان یادآور شد: در بخش برگزاری ایده‌آرا هم بیش از ۱۷ آیده‌آرا در استان برگزار شد و در نهایت در مجموع ۳۹ ایده منتخب ثبت شد که به تفکیک تعداد ایده ثبت شده هر واحد در جدول زیر آمده است:




معرفی 157 گروه به رویداد گام دوم توسط دانشگاه آزاد گیلان + جدول

آمار ایده‌های ثبت شده توسط واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی گیلان



به گفته رئیس ستاد رویداد گام دوم در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ۲۲ واحد فناور و ۲۶ هسته فناور نیز که در مراکز رشد استان مستقر هستند به رویداد ملی گام دوم معرفی شده‌اند.




بیشتر بخوانید:


سقف ضمانت‌نامه‌ صندوق‌های پژوهش و فناوری؛ ۱۲ برابر سرمایه ثبتی


منتخبان دانشگاه آزاد مبارکه در رویداد گام دوم مشخص شدند + اسامی


۳۵ تیم دانشگاه آزاد ایلام به رویداد ملی گام دوم راه یافتند


شناسایی ۸۰۰ ایده فناورانه در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد خراسان رضوی





دوستار در پاسخ به این پرسش که در راستای تحقق شعار سال با عنوان «تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین» و تأکید دکتر طهرانچی در به‌کارگیری ظرفیت‌ها و اجرای برنامه‌ها بر اساس این شعار، توانمندی‌های استان گیلان را چگونه می‌بینید؟ به آنا گفت: با توجه به تعداد بالای اعضای هیئت علمی توانمند و دایربودن دوره‌های تحصیلات تکمیلی در اکثر واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و دارابودن پنج مرکز تحقیقات و رشد سه برابری تفاهم‌نامه‌ها با سازمان‌ها و صنایع، دانشگاه امیدوار است با هدفمندی تحقیقات و رساله‌ها و پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی در راستای تولید علم و کارآفرینی گام بردارد.


وی توضیح داد که در همین راستا استان گیلان با هدف ایجاد توانمندی در دانشجویان خود و کسب مهارت با راه‌اندازی طرح پویش کارآفرینی به عقد قرارداد با صنایع بزرگ و فعال استان و اعزام دانشجویان در قالب این طرح به این صنایع اقدام کرده است؛ بنابراین دانشگاه امیدوار است با گروه‌ها و هسته‌های تشکیل شده و حمایت از آنها در راستای رشد و تبدیل آنها به شرکت‌های دانش‌بنیان بتواند در تحقق شعار سال گام بزرگ بردارد.


انتهای پیام/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب