توانمندسازی خانوادهها و مدارس برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شیروان، مجید یگانهپور در کارگاه آموزشی مقابله آسیبهای اجتماعی و آگاهسازی در حوزه فضای مجازی که در مرکز آموزشی و فرهنگی سمای شیروان برگزار شد، اظهار کرد: توانمندسازی خانوادهها و مدارس در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نقش مهمی را ایفا میکند. مسائل فراوانی در زمینه بروز انواع آسیبهای اجتماعی وجود دارد که معلمان و والدین دانشآموزان باید درباره آنها آگاهی کامل داشته باشند تا بتوانند با هماهنگی و همکاری دو قطب خانه و مدرسه مانع از بروز آنها شوند.
وی خانه و مدرسه را کانون اصلی تربیت و آموزش دانشآموزان دانست و اضافه کرد: بهترین و کارآمدترین شیوه برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در مدارس همکاری خانوادهها و انجام اقدامات پیشگیرانه در بروز معضلات و ناهنجاریهای اجتماعی است. دانشآموزان تحت تأثیر شرایط و گروه همسالان با مسائلی که هیچ شناختی از آنها ندارند، مواجه شده و سعی دارند با وسوسههای برخی از همسالان برای انجام آنها مبادرت ورزند و اینجاست که نقش تربیتی و آموزشی والدین با رویکرد آسیبشناسی خود را نشان میدهد و مانع از بروز آسیب اجتماعی در کانون خانه یا مدرسه میشود.
بیشتر بخوانید:
پرورش نخبگان و استعدادهای درخشان کشوری در مدارس سما
فرمانده نیروی انتظامی شیروان عنوان کرد: در سالهای اخیر با گسترش فعالیتهای دشمنان در زمینه نفوذ در کانون خانوادهها با هدف ازهمگسیختگی روابط خانوادگی و انسانی با جریان سازی در بستر شبکههای اجتماعی، پیشگیری از وقوع آسیبهای اجتماعی را بهعنوان ضرورت یبسیار مهم مورد تأکید قرار میدهد.
اهداف کارگاه آموزشی مقابله آسیبهای اجتماعی
مهدی سرایدار رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای شیروان نیز هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی اولیا و همکاران با تهدیدات فضای مجازی و نحوه نظارت بر دانشآموزان در زمان استفاده از اینترنت و تلفن همراه دانست و گفت: توجه به اجرای راهکارهای پیشگیرانه مقابله با آسیبهای اجتماعی در مدارس بهعنوان اصل انکارناپذیر باید از سوی مشاوران، مدیران و دبیران مدنظر قرار گیرد و در مرحله بعد با ایجاد کارگاههای آموزش خانواده در مدارس به مقابله با معضلات گریبانگیر خانوادهها و جامعه بپردازیم.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/