دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 ارديبهشت 1401 - 09:27

در نشست خبری کویید ۱۹ چه گذشت؟

رئیس سازمان نظام پزشکی تهران در نشست خبری همایش ملی کویید ۱۹ که صبح امروز ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار شد اظهار کرد: کرونا قسمت‌های تلخ و شیرین دارد و قسمت تلخ آن را در سال‌های اخیر دیدیم و بی تعارف می‌توان گفت که در چند سال اخیر بسیاری از هموطنان را به خاطر این بیماری از دست دادیم.
کد خبر : 657039
کرونا تایلند

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، سید موید علویان رئیس سازمان نظام پزشکی تهران در نشست خبری همایش ملی کویید ۱۹ که صبح امروز ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار شد اظهار کرد: کرونا قسمت‌های تلخ و شیرین دارد و قسمت تلخ آن را در سال‌های اخیر دیدیم و بی تعارف می‌توان گفت که در چند سال اخیر بسیاری از هموطنان را به خاطر این بیماری از دست دادیم.


وی گفت: بدتر از کرونا افراد و مسئولانی بودند که تصمیمات غلط و اشتباه گرفتند و با تصمیمات اشتباه دیر به فکر واکسن افتادند و خوشبختانه در ۱ سال اخیر بحث واکسیناسیون و ... خوب پیش رفت و انقدر تصمیمات غلط زیاد بوده که مسئولان امروز می‌ترسند برخی اقدامات را در زمینه کرونا انجام دهند.


رئیس سازمان نظام پزشکی تهران افزود: کرونا در دنیا نقطه ضعفی را به ما نشان داد و متوجه شدیم که باید بیشتر به فکر سلامت باشیم و این بیماری درس بزرگی برای ما بود و کرونا آخرین تهدید حوزه سلامت ما نیست و بسیاری را بیماری‌های دیگر را نیز خواهیم داشت.


علویان بیان کرد: باتوجه به این تهدیدها، باید اقدامات متفاوتی را در زمینه سلامت انجام دهیم و برای جلوگیری از حمله بعدی بیماری‌ها آمادگی داشته باشیم و کرونا نقاط ضعف سلامت کشورها را نشان داد.


وی با اشاره به لزوم تغییرات در سازمان بهداشت جهانی گفت: بسیاری از مرگ‌های کرونا در کشور قابل پیشگیری بود و حمایت از واکسن داخلی دیر در کشور ما اتفاق افتاد و باید رسیدگی حقوقی از متولیان حوزه سلامت در برحه‌هایی صورت گیرد.


رئیس سازمان نظام پزشکی تهران افزود: جامعه پزشکی باید همیشه آماده باشد و ترس اضافی نداشته باشد و ما در نظام پزشکی تهران اتاق‌های فکری را در این زمینه ایجاد کرده‌ایم.


لزوم اصلاح نظام سلامت در کشور


علویان بیان کرد: تضاد منافع نباید وجود داشته باشد و مسئولان بهداشتی نباید شرکت‌های دارویی داشته باشند که تضاد منافع پیش بیاید و ما برای آماده کردن خود باید انسجام جامعه پزشکی را داشته باشیم و اگر بخواهیم با بیماری های برخورد کنیم، نیاز به اصلاح نظام سلامت داریم.



حدود ۵ درصد مقالات مربوط به کووید مربوط به ایران است


 قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست خبری همایش ملی کویید ۱۹ که صبح امروز ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار شد اظهار کرد: اگر در زمینه کرونا ضربه‌ای خوردیم، به خاطر نگاه درمان محور نظام سلامت کشور بوده. ما در ابتدای دوران بحران کرونا، بیس علمی قوی نداشتیم و اتاق فکری تشکیل شد و پروتکل‌هایی تنظیم می‌شد و برای جلوگیری از خطا اقدامات خوبی صورت گرفت.


وی گفت: مایکباره به طرف درمان رفتیم و مسئولان بدون توجه به گزارش‌های نداشتن تاثیر دارو بر درمان کرونا، اقدام به واردات داروها کردند. حدود ۵ درصد مقالات مربوط به کووید مربوط به ایران است و نشان دهنده فعال بودن ما است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مقام معظم رهبری نیز منعی مبنی بر جلوگیری از واردات واکسن نداشتند و حتی اجازه ورود واکسن فایزر وجود داشت و تنها از مبدا انگلیس و آمریکا نباید وارد می‌شد.


قناعتی بیان کرد: ما قدرت مردمی خوبی داریم و مردم پشتوانه خوبی هستند و ما از کرونا درس عدالت را گرفتیم و متوجه شدیم که مهم ترین چالش ما در کشور بحث عدالت است و باید در این زمینه اقداماتی را انجام دهیم.


در فاز کاهش کرونا هستیم


محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در نشست خبری همایش ملی کویید ۱۹ که صبح امروز ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار شد اظهار کرد: در حال حاضر در فاز کاهش کرونا هستیم و می‌توانیم نوید به پایان رسیدن کرونا را در صورت عدم بروز شیوع موج جدید بدهیم.


وی گفت: ما در زمینه کرونا آزمون و خطاهایی داشته ایم و دولت جدید در زمینه واکسیناسیون اقدامات خوبی را انجام داد و در حال حاضر بالای ۸۰ درصد پوشش واکسیناسیون داریم و توصیح می‌کنیم هموطنان دز سوم واکسن خود را تزریق کنند.


رئیس سازمان نظام پزشکی کشور افزود: توصیه می‌شود افراد بالای ۷۰ سال و کسانی که بیماری‌های نقص ایمنی دارند دز چهارم را نیز تزریق کنند و در حال حاضر کمتر از ۵۰ درصد هموطنان اقدام به تزریق دز سوم کرده‌اند.


رئیس زاده بیان کرد: در زمینه بهداشت و درمان باید به سطح بالای توانمندی برسیم و باید درس آموخته‌های ۲۶ ماه گذشته را مرور کنیم تا در آینده کشور استفاده شود.


وی گفت: همانطور که زیر ساخت دفاعی کشور قوی شده، باید زیرساخت‌های درمانی کشور را نیز قوی کنیم تا مشکلی در زمینه بهداشت و درمان ایجاد نشود.


رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با بیان اینکه در ۲ سال اخیر بیش از ۲۰۰ شهید تقدیم کشور شد افزود: امید است این همایش به قوی‌تر شدن نظام سلامت کشور کمک کند و باید بدانیم که کرونا همچنان تمام نشده و نباید به جامعه پزشکی کشور کم لطفی شود.


رئیس زاده بیان کرد: در حال حاضر ۴۸ روز از سال جدید گذشته و هنوز تعرفه‌های سال ۱۴۰۱ پزشک اعمال نشده است و به نفع سازمان‌های بیمه‌گر زمان می‌گذرد و این نمونه‌ای از ظلم‌های وارده به نظام پزشکی کشور است.


انتهای پیام/۴۱۷۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب