دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 ارديبهشت 1401 - 12:37
توسعه دانش‌های نو با انجمن‌های‌ علمی(۷۲)/ در گفت‌وگو با آنا عنوان شد؛

آشنایی دانشجویان با دانش‌های نوین در انجمن‌های علمی

انجمن‌ها باعث افزایش سطح علمی دانشجویان می‌شونددبیر انجمن علمی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان گفت: انجمن‌های علمی زمینه‌های آشنایی با دانش‌های نوین را برای دانشجویان به وجود می‌آورند و باعث توسعه علم و درنتیجه افزایش سطح علمی آنان می‌شوند.
کد خبر : 656403
فاطمه الازمنی

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ انجمن‌های علمی دانشجویی متشکل از دانشجویان فعال، باانگیزه و با ظرفیت‌های بالا هستند که موجب تجمیع و متمرکزشدن دانشجویان مشتاق به فعالیت‌های پژوهشی و علمی می‌شوند.


بخش عمده این ظرفیت‌ها، ابتدای کار به‌صورت بالقوه هستند و اگر دانشگاه‌ها بستر مناسبی را برای فعالیت انجمن‌ها فراهم آورند؛ بالفعل‌شدن این ظرفیت‌ها دور از دسترس نخواهد بود؛ بنابراین در راستای ترویج روحیه علمی، توانمندسازی و ایجاد انگیزه در دانشجویان، دانشگاه باید انجمن‌های علمی دانشجویی را فعال و حمایت کند.




بیشتر بخوانید:


فعالیت‌ گسترده‌ و پربازده‌ انجمن‌های‌ علمی در گرو افزایش بودجه


یک تیر و ۳ نشان انجمن علمی روانشناسی در دوره جنجالی کرونا


انجمن‌های علمی؛ قطب‌ جذب دانشجو، معرفی رشته‌ و دانش‌بنیان‌ها




انجمن‌های علمی در دانشگاه آزاد اسلامی چند سالی است که زیر نظر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه در هر واحد دانشگاهی فعالیت می‌کنند و سالانه فعالیت آنها رتبه‌بندی و اعلام می‌شود.


انجمن علمی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در تازه‌ترین رتبه‌بندی دفتر مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با امتیاز ۱۰۲ و با ۱۹ فعالیت در گروه +A قرار گرفت.


خبرنگار خبرگزاری آنا در شماره ۷۲ از پرونده «توسعه دانش‌های نو با انجمن‌های‌ علمی» درباره مأموریت‌ها، اهداف، برنامه‌ها، دستورکارها و دستاوردهای انجمن علمی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان با فاطمه الازمنی دانشجوی ترم دوم کارشناسی مهندسی معماری و دبیر انجمن علمی معماری این دانشگاه، گفت‌وگو کرده است.


دبیر انجمن علمی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان با قدردانی از تلاش‌های نازنین محمدی مسئول سابق انجمن علمی معماری این دانشگاه اظهار کرد: انجمن علمی دانشجویی معماری واحد گرگان با هدف گسترش و پیشبرد و ارتقای سطح علمی معماری و توسعه کیفی امور آموزشی و پرورشی و افزایش نشاط در ایجاد انگیزه دانشجویان تشکیل‌شده است.


وی بیان کرد: با غیرحضوری شدن دانشگاه‌ها، فعالیت‌های علمی محدود شد و به تبع آن فعالیت انجمن‌های علمی هم کمتر شد با این‌ وجود انجمن‌ها باز هم توانستند در حد مطلوبی به فعالیتشان ادامه دهند که امیدوارم با حضوری شدن دوباره دانشگاه‌ها فعالیت انجمن‌ها بیشتر شود.


این فعال دانشجویی ادامه داد: انجمن‌های علمی زمینه‌های آشنایی با دانش‌های نوین را برای تمام دانشجویان به وجود می‌آورند و باعث توسعه علم و درنتیجه افزایش سطح علمی آنان می‌شوند و با ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و فنی با توجه به شیوه‌های نوین آموزش‌ و پرورش در قالب زمینه‌های پژوهشی، برگزاری همایش‌ها، سمینارها و نمایشگاه نقش مؤثر و مفیدی داشته‌اند.




بیشتر بخوانید:


تولید «پادکست» در رشته حقوق دانشگاه آزاد برای نخستین بار


سیر تا پیاز اهمیت و وظایف انجمن‌های علمی


تسهیل تحقق اهداف انجمن‌های علمی با اختیارات خاص




مسئول انجمن علمی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان درباره حمایت‌های دانشگاه از این انجمن گفت: حمایت‌ها در حد متوسط است و مشکل فعلی نداشتن مکان بوده و از مهم‌ترین دغدغه‌ها و خواسته‌های انجمن‌ها اختصاص مکان و فضای اداری به هر انجمن علمی دانشجویی و حمایت‌های مادی و معنوی است.همکاری مسئولان دانشگاه با انجمن هم در حد مطلوب بوده؛ اما می‌تواند خیلی بیشتر شود.


الازمنی، تشکیل وبینار و کارگاه‌های مجازی را از دیگر فعالیت‌های قابل‌ذکر انجمن علمی معماری واحد گرگان دانست و درباره کارکردهای انجمن‌های علمی بیان کرد: ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی، ترغیب و تشویق دانشجویان و تجلیل از آنان از کارکردهای انجمن‌ها بوده و بازدید از بافت تاریخی گرگان تازه‌ترین فعالیت انجمن علمی معماری دانشگاه آزاد است.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب