چرا امام خمینی(ره) معلمی را شغل انبیا معرفی کرد؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شیراز به مناسبت فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت (سالروز شهادت شهید آیتالله مطهری و روز استاد)، نشست هماندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز با عنوان «رسالت استادی» برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
چه عاملی موجب تربیت امام علی(ع) به دست پیامبر اکرم(ص) شد؟
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این نشست با اشاره به شأن والای معلمی اظهار کرد: نخستین معلم هستی خداست و نمایندگان خدا هم که انبیای الهی هستند معلم، تعلیمدهندگان و تربیتکنندگان انسان بودند.
حجتالاسلام مهدی یعقوبی توضیح داد: تربیت در کنار تعلیم کلیدواژه مهمی است که پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم برای رسیدن به این هدف و در این راه بسیار رنج برد و خداوند هم در این راه ایشان را دعوت به آرامش میکرد.
وی افزود: امام خمینی(ره) با نگاه به این نکته فرمود: «معلمی شغل انبیاست»؛ چراکه انبیا و اولیای الهی در راه رساندن بشر به حق و حقیقت بسیار تلاش کردند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس بیان کرد: معلم و استاد وقتی در حال تعلیم بوده، مسیر و راهی را باز میکند که ادامهدار است و شغل معلمی میتواند با تعلیم خود اثر مداومی در زندگی افراد تحت تعلیم ایجاد کند و این اثر نهتنها در خود فرد، بلکه در نسل او باقی بماند و این همان رمز بندگی و حرکت در حال تکامل است که این مسیر تا ابدیت ادامه دارد.
یعقوبی تبیین کرد: تعلیم و تعلم عمر نمیشناسد و اهمیت تعلیم و آموزش در نتیجه کار است؛ بنابراین از تعلیم و تربیت معلم به صدقه جاریه یا باقیاتالصالحات یاد میشود.
وی با اشاره به نقش و رسالت استادان یادآور شد: رشتههای الهیات و مرتبط با آن در دانشگاههای جهان به شدت از لحاظ کمّی و کیفی کاهش یافته بود؛ اما انقلاب اسلامی موج عظیمی در دنیا ایجاد کرد و این نشان میدهد دین و رهبری دینی میتواند در ایجاد نقطه عطف دینشناسی و خداشناسی مؤثر باشد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس افزود: استاد اگر مسیر را تشخیص دهد و تحلیل درستی داشته باشد، بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/