حل مشکلات کارآفرینان با تعامل و همافزایی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بندرانزلی، کریم کیاکجوری در مراسم روز ملی کارآفرینی و بزرگداشت شیخ بهایی که به همت کانون کارآفرینی استان گیلان و با حضور جمعی از دانشگاهیان، مسئولان و کارآفرینان برتر این استان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی برگزار شد با بیان اینکه بهتر است در روز ملی کارآفرینی به جای تعریف و تمجید از کارآفرینان به مشکلات آنان توجه شود، اظهار کرد: همه به خوبی میدانند که کارآفرینی چه نقش مهمی در زمینه اشتغال، توسعه متوازن، اقتصاد ملی و منطقهای، پساندازهای سرگردان، انتقال فناوری، ایجاد و گسترش بازارهای جدید، تولید و... دارد و از طرف دیگر کارآفرینان بهتر از هر کسی به موانع پیشروی کارآفرینی واقف هستند.
بیشتر بخوانید:
همکاری دانشگاه آزاد بندر انزلی و پخش و پالایش فرآوردههای نفتی
وی با اشاره به مشکلات کارآفرینی در بُعد کلان و فردی تبیین کرد: بخشی از مشکلات حوزه کارآفرینی به خود کارآفرینان مربوط است، اگر بتوانیم در اکوسیستم کارآفرینی تعامل، همکاری و سینرژی بیشتری میان کارآفرینان ایجاد کنیم، بخش قابل توجهی از مشکلات این بخش حل میشود و وجود چنین گردهماییها و همایشهایی میتواند این همکاری، انرژی و همافزایی را ایجاد کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی با توجه به پارادایم «نوآوری باز» ادامه داد: نوآوری فقط در یک مکان خاص وجود نداشته و متولی آن فقط واحدهای R&D (تحقیق و توسعه) نیستند، در این مورد همه چیز وابسته به این است که کارآفرینان چگونه با دانشگاهها، تأمینکنندهها، همصنفهای خود و... تعامل داشته و از ایدههای دیگران بهرهمند شوند.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی با بیان اینکه برگزاری چنین گردهماییهایی مصداق نوآوری باز بوده و راهی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات و تجارب است، مطرح کرد: نوآوری در زمینههای مختلف از جمله داشتن کسب و کار موفق میتواند کلید حل مشکل باشد.
کیاکجوری افزود: امروز میتوان گفت؛ یکی از مصادیق موفقیت دانشگاهها در راستای دانشگاه کارآفرین، موضوع نوآوری است که باید در این مورد تلاش بیشتری صورت پذیرد تا دانشگاهها در این بخش بتوانند نقش پویا و مؤثری ایفا کنند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/