دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 فروردين 1401 - 12:46
آنا گزارش می‌دهد؛

اقدامات «پادشاه جعل‌کننده» بلای جان فوتبال زنان/ از بادران و کینگ‌مانی تا هیئت‌رئیسه منفعل!

شهره موسوی نایب‌رئیس فدراسیون بانوان به خاطر فعالیت‌های شائبه‌دار اقتصادی‌اش دستگیر شد تا آشفتگی فدراسیون فوتبال گریبان‌گیر فوتبال و فوتسال زنان هم شود.
کد خبر : 653949
شهره موسوی



به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، وضعیت فدراسیون فوتبال آشفته‌تر از چیزی است که نشان داده می‌شود. پس از تصمیم بحث‌برانگیز اعضای هیئت‌رئیسه که در اواخر بهمن‌ماه سال گذشته به عزل موقت عزیزی خادم منجر شد؛ اعضای هیئت‌رئیسه یکی پس از دیگری از دور خارج شده‌اند. ابتدا نایب‌رئیس اول و دوم فدراسیون فوتبال در آن جلسه تاریخی، به دلیل اتمام دوره سرپرستی‌شان کنار گذاشته شده‌اند و حالا نوبت به نایب‌رئیس سوم رسید. شهره موسوی که از همان ابتدا، حضورش در فدراسیون فوتبال با اما و اگر مطرح بود دو روز پیش خبر دستگیری‌اش در حوزه رمزارزهای دیجیتال منتشر شد. البته این اولین بار نیست که خبر دستگیری او و همسرش مطرح می‌شود. چندی پیش همسر او با شکایت بیش از سه هزار مال‌باخته مواجه شد و پس از کش و قوس فراوان رای به بازداشت او داده‌اند. شهره موسوی هم چند روز پیش بازداشت شد تا آینده فوتبال زنان پیش از پیش مبهم شود.


موسوی که بود و چطور به فوتبال آمد؟


مطرح شدن نام موسوی در فوتبال ایران از فعالیت او در باشگاه بادران آغاز شد. باشگاهی‌ که با هزینه‌های فراوان به لیگ برتر رسید هر چند در ادامه مسیر ناموفق بود. موسوی در آن زمان مدیرعامل بادران بود و با حضورش در این باشگاه در فوتبال شناخته شد. در مجمع انتخاباتی سال گذشته فدراسیون فوتبال، شهره موسوی با کسب ۷۰ رای به‌عنوان نایب‌رئیس بانوان انتخاب شد و از همان زمان قول داد که اتفاقات خوبی در حوزه زنان در دوره فعالیت‌اش رقم می‌خورد. وعده‌ای که البته در حد شعار باقی ماند و در نهایت خانم نایب‌رئیس به جای اینکه به فوتبال زنان بیشتر توجه کند درگیر فعالیت‌های اقتصادی‌ خود و همسرش بود و روز ۲۷ فروردین‌ماه هم سوار بر اتومبیل نیروی انتظامی شد تا پاسخگوی تخلفات غیرفوتبالی‌اش باشد.


اقدامات «پادشاه جعل‌کننده» بلای جان فوتبال زنان/ از بادران و کینگ‌مانی تا هیئت‌رئیسه منفعل!


فوتبال و فوتسال زنان در دوران شهره موسوی


حضور شهره موسوی به ‌عنوان مدیرعامل شرکت بازاریابی شبکه بادران که در زمینه‌های مختلف آرایشی و بهداشتی فعالیت می‌کرد از همان ابتدا با نایب‌رئیسی فدراسیون فوتبال تعارض کامل داشت و این موضوع بارها مطرح شد که او نمی‌تواند حضور دائم در فدراسیون داشته باشد، به خصوص اینکه فوتبال و فوتسال زنان سال‌هاست که مورد بی‌توجهی قرار گرفته‌اند و انتظار می‌رود پس از یک بلاتکلیفی طولانی فدراسیون فوتبال، با حضور نایب‌رئیس بانوان شرایط کمی بهتر شود. اما با حضور فردی که عمده تمرکزش روی فعالیت اقتصادی‌اش بود این اتفاق رخ نداد.


یکی از وعده‌های انتخاباتی‌ شهاب عزیزی خادم توجه به فوتبال زنان بود که این اتفاق رخ داد و فوتبال زنان در دوره کوتاه مدت رئیس معزول فدراسیون فوتبال شاهد اتفاقات خوبی بود اما فعالیت‌های نایب‌رئیس بانوان در این حوزه چنگی به دل نزد به طوری که او حتی اطلاعات درستی هم از فوتبال زنان نداشت. موسوی به‌عنوان نایب‌رئیس بانوان در دوره فعالیت‌اش حتی نتوانست به وضعیت آشفته فوتسال بانوان هم سروسامان بدهد. در حالی که فوتسال بانوان یکی از قدرت‌های آسیا محسوب می‌شود و جام قهرمانی دو دوره آسیا را در کارنامه خود دارد؛ اما کمترین توجه را از سوی مسئولان جلب می‌کرد. مدیریت نادرست موسوی هم سبب شده بود که تیم ملی فوتسال بانوان مدت طولانی بلاتکلیف باشد و برای آن سرمربی انتخاب نکنند. در واقع اختلاف موسوی با یکی از اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال بر سر سرمربی تیم ملی فوتسال سبب این بلاتکلیفی شده بود. بالاخره پس از کش‌وقوس فراوان ۱۶ دی‌ماه سال گذشته، فروزان سلیمانی به‌عنوان سرمربی انتخاب شد، اما اوضاع فوتسال باز هم سر و سامان نگرفت و حتی سلیمانی نمی‌دانست تا چه مدت سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان است!


در آن مقطع زمانی اردوهای تیم ملی فوتسال بانوان با حداقل‌ترین امکانات برگزار شد به طوری که ملی‌پوشان در اردوی تیم ملی نه لباس داشته‌اند و نه غذا. در اسفندماه سال گذشته هم وقتی تیم ملی فوتسال بانوان بازی دوستانه در مرکز ملی فوتبال با کشور روسیه داشت، شهره موسوی حتی به سالن هم نیامد تا بازی دختران فوتسال را از نزدیک تماشا کند. او حتی در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان هم حاضر نشده بود. عدم حضور نایب‌رئیس بانوان در روز مسابقه به قدری محسوس بود که ملی‌پوشان پس از پایان این مسابقه گلایه کرده‌اند و گفته‌اند کاش حداقل چند نفر از مسئولان فدراسیون فوتبال برای حمایت از ما به سالن می‌آمدند تا مثل غریبه‌ها نباشیم!


البته عدم همراهی شهره موسوی با تیم‌ها، تنها به فوتسال ختم نمی‌شد؛ زمانی که تیم ملی فوتبال زنان کشورمان درگیر رقابت‌های انتخابی قهرمانی آسیا بود، او دختران را در این تورنمنت همراهی نکرد. عدم همراهی موسوی شایعه بازداشت و ممنوع‌الخروجی‌اش را پررنگ‌تر از قبل کرد و حتی برخی رسانه‌ها به آن پرداخته‌اند. بلافاصله پس از این موضوع موسوی به آن واکنش نشان داد و گفت:« ممنوع‌الخروجی من درست نیست و مشکلی هم ندارم. هرکسی کار اقتصادی می‌کند، راجع به او صحبت می‌کنند و الان هم بیشتر در این باره حرف زده می‌شود تا شیرینی تیم ملی و پیروزی ملی‌پوشان را زیر سؤال ببرند. برخی فکر می‌کنند با این شایعات به من ضربه می‌زنند در حالی که بدون شک به فوتبال کشور ضربه وارد می‌کنند. کسانی که چنین حرف‌هایی می‌زنند می‌خواهند مدیریت خوب من را زیر سؤال ببرند و خدا را شکر در فارسی ضرب‌المثل‌های خوبی داریم که یکی از آنها در جواب به این افراد حاشیه‌ساز این است که جواب ابلهان خاموشی است».


اقدامات «پادشاه جعل‌کننده» بلای جان فوتبال زنان/ از بادران و کینگ‌مانی تا هیئت‌رئیسه منفعل!


صحبت از بازداشت او و همسرش به خاطر فعالیت‌های شائبه‌برانگیز اقتصادی‌شان بارها مطرح شده بود. در هفتم مهرماه سال گذشته هم وزارت اطلاعات بیانیه‌ای در مورد شناسایی بزرگ‌ترین شبکه‌های سازمان یافته کلاهبرداری در سطح کشور صادر کرد؛ این باند که با فریب افکار عمومی و تشویق افراد به خرید و سرمایه‌گذاری در رمزارز مجعول« کینگ‌مانی» مبالغ هنگفتی کسب کرده است. یک ماه پس از این بیانیه، دوباره شایعه دستگیری شهره موسوی مطرح شد اما نایب‌رئیس بانوان این بار هم این موضوع را تکذیب کرد. هر چند که پس از آن افراد مال باخته با تجمع به دنبال رسیدگی به پرونده «کینگ‌مانی» بودند. این افراد شهره موسوی را «پادشاه جعل‌کننده» خطاب می‌کردند و خواهان رسیدگی به تخلفات او و همسرش شده‌اند. مال‌باخته‌ها سرمایه‌های خود را از دست داده‌ بودند و به هر ریسمانی چنگ می‌زدند تا به سرمایه‌ از دست رفته خود برسند؛ آن‌ها حتی در روز جلسه عزل عزیزی خادم از سوی اعضای هیئت‌رئیسه، جلوی فدراسیون تجمع کرده بودند و خواستار بازداشت و رسیدگی به تخلفات مالی شهره موسوی شده بودند.


هیئت‌رئیسه منفعل در برابر اقدامات خانم نایب‌رئیس!


حالا شهره موسوی در بازداشت به سر می‌برد و باید پاسخگوی فعالیت‌های غیرفوتبالی خود باشد و قطعا در این شرایط اولویت‌اش برطرف کردن مشکل قضایی خود است تا فوتبال و فوتسال بانوان. این دو رشته سال‌هاست مورد بی‌توجهی قرار گرفته‌اند و این بار هم با به وجود آمدن این اتفاقات در وضعیت مبهم قرار گرفته‌اند. در کنار تمامی این اتفاقات و مطرح شدن فعالیت‌های شائبه‌برانگیز اقتصادی و دستگیری خانم نایب‌رئیس برای چندین بار، این سوال به وجود می‌آید که چرا هیئت‌ رئیسه نسبت به همه آنها منفعل عمل کرد؟! مگر براساس بند ۱۴ ماده ۳۵ اساسنامه فدراسیون فوتبال یکی از اختیارات هیئت‌رئیسه عزل موقت اشخاص یا تعلیق موقت یک عضو تا هنگام برگزاری مجمع عمومی بعدی نیست؟! پس چرا اعضای هیئت‌رئیسه در حالی که بارها مسائل مربوط به فعالیت‌های شائبه‌برانگیز و دستگیری موسوی را شنیدند اما علاج واقعه قبل از وقوع انجام نداده‌اند تا کار به اینجا کشیده نشود و فوتبال و فوتسال بانوان دوباره به روزهای بلاتکلیفی نرسند؟!


فوتبال ایران این روزها شرایط خوبی ندارد؛ اعضای هیئت‌رئیسه که بارها نشان داده‌اند تنها در عزل عزیزی خادم با یکدیگر اتحاد دارند، بیش از پیش فوتبال ایران را در سال جام جهانی به حاشیه کشانده‌اند. البته با توجه به برگزاری مجمع فدراسیون فوتبال در تاریخ ۱۰ خردادماه این حواشی قابل پیش‌بینی بود. با این حال روز ۱۰ خرداد برای فوتبال ایران اهمیت زیادی دارد؛ اعضای مجمع باید در مورد نایب‌رئیس فدراسیون بانوان هم تصمیم‌گیری کنند و قطعا انتظار می‌رود فردی انتخاب شود که دلش برای فوتبال و فوتسال بانوان و توسعه این دو رشته مظلوم بسوزد!


بیشتر بخوانید؛


اقبالی: تفکر مشترک در بین اعضای هیئت‌رئیسه نیست/ ایران با سه باخت از جام جهانی برمی‌گردد


از چالش ماندن اسکوچیچ تا ناتوانی در پرداخت دستمزد کریم باقری/ وقتی سرپرستیِ فدراسیون «نمایشی» است!


هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال از اکثریت افتاد/ نجات‌دهندگان فوتبال در بن‌بست!


دستگیری نایب رئیس فدراسیون فوتبال رسانه‌ای شد


از تشت رسوایی فدراسیون تا ابوالمشاغل فوتبال ایران/ آشفته‌بازار در سال جام جهانی!


از عزل ۴ عضو هیئت‌رئیسه فدراسیون تا حساب‌های مسدود


هنوز اعضای هیئت‌رئیسه در مورد اتفاقات مشهد توضیحی ندادند/ مجمع تصمیم نهایی را در مورد همه می‌گیرد


از عزل ۴ عضو هیئت‌رئیسه فدراسیون تا حساب‌های مسدود


انتهای پیام/۴۰۵۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب