کلاسهای مقطع کارشناسی دانشگاه علامه حضوری میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه علامه طباطبائی، عبدالله معتمدی، رئیس این مرکز آموزشی در سومین نشست تخصصی از مجموعه نشستهای «بازگشایی دانشگاه؛ آموزش حضوری، چالشها، فرصتها و برنامهها» با موضوع بازگشایی ایمن و سلامتمحور دانشگاه برای آموزش حضوری خاطرنشان کرد: شرط شرکت در کلاسهای این دانشگاه تزریق حداقل ۲ دز واکسن است. همچنین همه دانشجویان کارشناسی از ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ بهصورت حضوری در دانشگاه حضور مییابند و امتحانات تمامی مقاطع بهصورت حضوری برگزار میشود.
وی با یادآوری اینکه واکسیناسیون به شکل گسترده در دانشگاه علامه طباطبائی، زمینه حضور ایمن دانشجویان در این دانشگاه را فراهم میکند، گفت: باوجود کنترل بیماری کرونا اما این بیماری هنوز بهطور کامل از بین نرفته است. بنابراین باید با رعایت درست شیوهنامههای بهداشتی زندگی عادی را از سر گرفت.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه حضوری شدن دانشگاهها بر اساس تصمیم متخصصان بوده است، عنوان کرد: باید توجه داشت، مزیتهایی که در آموزش حضوری وجود دارد در آموزش مجازی نیست؛ بهعنوان مثال ارتباط چهرهبهچهره، امکان بحث و گفتوگو و تشریح مسائل در فضای مجازی کمتر اتفاق میافتد.
معتمدی ادامه داد: حضور در دانشگاهها امکان استفاده از کتابخانهها، آزمایشگاهها و مراکز مختلف کمک آموزشی را به ما میدهد. همچنین حضور اقوام مختلف ایرانی در کنار یکدیگر در خوابگاهها و دانشگاه به پیوستگی و وحدت ملی کمک میکند، ما امیدواریم این حضورِ با نشاط موجب ارتقای کیفیت آموزشی شود.
وی یادآور شد: در تعطیلات طولانی مدت دانشگاهها، شرایط بهگونهای پیش رفت که استادان و دانشجویان مزایای کلاسهای مجازی همچون حضور در جلسات دفاع دانشگاههای مختلف و دعوت از استادان برجسته دانشگاه دیگر را مدنظر قرار دادند، در صورتی که این کلاسها، معایب بسیاری نیز همچون تغییر سبک خواب و بیداری برخی از استادان و دانشجویان، انجام شغلهای پاره وقت توسط دانشجویان و حضور کامل و کافی نداشتن در کلاسهای درس، کاهش انباشت دانش، مصرف داروهای روانپزشکی و سیگار در بین دانشجویان در پی داشته است.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه تغییر سبک زندگی زمانبر خواهد بود، گفت: نیازمند درک همدلانه شرایط موجود هستیم. گفتوگو و توجه به سخنان دانشجویان در راستای تخلیه بارهای منفی آنها، استثنا قائل شدن برای دانشجویانِ با شرایط خاص و ارجاع آنها به مراکز مشاوره برای حل نظاممند مسائل، در نظر گرفتن شیوه ارزشیابی در طول سال، کمک به بازیابی هویت دانشجویی، اطلاعرسانی دقیق و مستمر از فعالیتهای دانشگاه برای آرامش خاطر دانشجویان و خانواده آنان، افزایش فعالیتهای فرهنگی در قالب کانونهای فرهنگی و هنری برخی از کارهایی است که مسئولان و کارکنان دانشگاه میتوانند برای بهتر شدن شرایط، تقویت روحیه امید و تغییر دوباره سبک زندگی انجام دهند.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/