استاندارد های درب اتوماتیک شیشه ای
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا درب اتوماتیک شیشه ای از انواع درب های اتوماتیک بوده که محبوبیت زیادی را کسب کرده است. از دلایل محبوبیت این درب ها و مطرح شدن آن ها به عنوان درب های کاربردی برای محیط های مختلف؛ نحوه عملکرد این درب ها و مزایای آن است.
عملکرد سریع، ایمن بودن و مناسب بودن این درب ها برای همه افراد باعث شده که هر روز بر استفاده کنندگان آن افزوده شود. تولید این درب ها با بهره گیری از استانداردهای موجود درب اتوماتیک شیشه ای موجب افزایش کیفیت آن ها شده است. گروه صنعتی آکام با بهره گیری از استانداردهای روز دنیا توانسته در تولید درب های اتوماتیک جزو بهترین ها در صنعت درب های اتوماتیک باشد.
آیا با انواع درب اتوماتیک شیشه ای آشنایی دارید؟
درب های اتوماتیک شیشه ای عموما به سه دسته اصلی تقسیم می شوند که عبارتند از: درب های اسلایدینگ (کشویی) ، درب های ریولینگ (چرخشی) و درب های فولدینگ (تاشو). در ادامه به بررسی ویژگی های هر یک از این درب ها می پردازیم.
- درب اتوماتیک کشویی چیست؟
درب اتوماتیک کشویی یکی از انواع درب های اتوماتیک هستند که استفاده از آن ها در محیط های تجاری، مسکونی و صنعتی رایج است. این نوع درب ها با عملکرد کشویی که به هنگام باز و بسته شدن دارند برای محیط هایی با فضای کم بسیار مناسب هستند.
انواع درب های کشویی با دو لنگه و چهار لنگه تولید می شود. درب های دو لنگه ای برای محیط هایی با فضای محدود و رفت و آمد کم مورد استفاده قرار می گیرد. درب های چهار لنگه برای محیط های عریض تر و پر رفت و آمد مناسب است. امروزه از درب های اتوماتیک کشویی در مدارس، بیمارستان ها، بانک ها و ... استفاده می شود.
کاربرد درب اتوماتیک در مراکز درمانی باعث شده که در موقعیت های اورژانسی بسیار کارا عمل کند. وجود حسگرهای تشخیص حرکت در این درب ها و عملکرد باز و بسته شده سریع آن ها در موقعیت های حساس این درب های اتوماتیک کشویی را به درب های کاربردی تبدیل کرده است.
اجزای موجود در این درب ها شامل ریل ها، شیشه ها، پروفیل، موتور و سنسور است. به هنگام تشخیص حرکت اجسام توسط سنسورها فرکانسی به موتور درب ارسال شده و درب شروع به باز شدن می کند. درب ها با کمک موتور بر روی ریل های عرضی که در پایین و بالا درب به کار برده شده است حرکت می کنند.
- درب اتوماتیک چرخشی چیست؟
درب اتوماتیک چرخشی یکی دیگر از درب های اتوماتیک شیشه ای است که شکل خاص آن ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از این درب ها در ساختمان هایی که شکل معماری به صورت گرد یا دایره ای دارند، ظاهر بی نظیری به آن می بخشد.
درب های اتوماتیک چرخشی به نسبت درب های کشویی به فضای بیش تری نیاز دارند. این درب ها از لنگه هایی تشکیل شده که به هنگام تشخیص اجسام متحرک توسط حسگرها شروع به چرخیدن می کنند و موجب تسهیل در عبور و مرور می شوند. شکل کروی آن ها از هدر رفتن انرژی محیط جلوگیری کرده و موجب صرفه جویی در مصرف انرژی می شوند.
- درب اتوماتیک تاشو چیست؟
درب اتوماتیک تاشو عملکردی شبیه به درب های لولایی دارند با این تفاوت که هر لت آن به دو قسمت تقسیم می شود. این درب ها با عملکرد خاص خود به هنگام باز شدن روی یکدیگر قرار می گیرند و برای محیط هایی با عرض کم بسیار مناسب هستند.
گروه صنعتی آکام با بهره گیری از با کیفیت ترین اجزا درب های اتوماتیک شیشه ای در تولیدات خود توانسته ایمنی و راحتی بیش تری را در استفاده از آن ها به ارمغان بیاورد و در بازار جهانی با درب های با کیفیت وارد رقابت شود.
چه استانداردهایی در درب های اتوماتیک وجود دارد؟
استاندارد های جهانی موجود برای درب های اتوماتیک کیفیت این درب ها را بیش از پیش ارتقاء داده است. استاندارد هایی در جهت افزایش امنیت و حفظ بیش تر محیط زیست برای درب های اتوماتیک در نظر گرفته شده است. در ادامه به بررسی انواع این استاندارد ها می پردازیم.
الف) استاندارد ISO9001
این استاندارد به افزایش کیفیت محصولات و خدمات تولیدی تاکید دارد. با افزایش تمرکز بر رفاه مشتریان و مدیریت صحیح در سازمان، در راستای بهبود کیفیت تولیدات توجه دارد.
ب) استاندارد ISO14001
بهره گیری از استاندارد ISO14001 نشان دهنده فعالیت زیست محیطی یک سازمان صرف نظر اندازه و ماهیت است. این استاندارد در جهت بهبود عملکرد سازمان برای رسیدن به اهداف زیست محیطی در راستای حفظ منافع محیط زیست و استفاده کنندگان به آن ها کمک می کند.
ج) استانداردISO45001
استاندارد ISO45001 برای افزایش ایمنی و سلامت کارکنان به کار برده می شود. ایجاد محیط امن و سالم برای کارگران نکته مهمی است که این استاندارد به آن توجه ویژه ای دارد و سازمان ها با دارا بودن استاندارد ISO45001 متعهد به حفظ امنیت و بهداشت محیطی بیش تر کارگران در فضای کار هستند.
د) استاندارد اروپایی EN60335
این استاندارد شامل قوانین و ضوابط ایمنی در وسایل الکترونیکی جهت پیشگیری از خطرات احتمالی در استفاده از این وسایل می باشد. استاندارد اروپایی EN60335 با مجموعه ای از قوانین و مقررات در این زمینه سازمان های تولیدکننده وسایل الکترونیکی را ملزم به رعایت این قوانین می کند.
ه) استاندارد EN16005
ایمنی افراد هنگام استفاده از درب های اتوماتیک، همان چیزی است که استاندارد EN16005 مطرح می کند. این استاندارد برای درب های چرخشی (گردان)، درب های کشویی و درب های تاشو اعمال می شود. برای به حداقل رساندن خطر برخورد یا گیر کردن در درب های اتوماتیک باید حسگرهای درب و موتور آن فعال بوده و به درستی کار کنند.
گروه صنعتی آکام استانداردهای ISO14001، ISO9001، ISO45002، EN16001 و EN60335 در تولید درب های اتوماتیک شیشه ای خود لحاظ کرده و علاوه بر ارائه محصولات با کیفیت به مصرف کنندگان و ایجاد محیط ایمن برای کارکنان مجموعه در حفظ هر چه بیش تر محیط زیست کوشیده است.
درب های اتوماتیک شیشه ای چه مزایایی دارند؟
درب های اتوماتیک شیشه ای دارای مزایای زیادی هستند که موجب استفاده بیش تر این درب ها برای انواع مکان ها شده است. شکل متنوع و ظاهر ساده، راحتی در شست و شو، امنیت بالا، مقاومت زیاد، دوام و ماندگاری، عایق صدا و دما، عملکرد سریع و تسهیل در رفت و آمد از مزایای درب اتوماتیک شیشه ای هستند.
انتهای پیام/ ر
انتهای پیام/