افت آموزشی و پژوهشی دانشجویان در دوره آموزش مجازی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از سازمان امور دانشجویان، هاشم داداشپور در نشست چالشها و آسیبهای حضوری شدن دانشگاهها، استقبال دانشجویان از حضوری شدن دانشگاهها و حضور در کلاسهای آموزشی را پرشور و بینظیر توصیف و اظهار کرد: اغلب دانشگاههای کشور با حضور حداکثری دانشجویان از ۱۴ فروردین ماه پس از دو سال وقفه بهخاطر همهگیری ویروس کرونا در ایران و جهان آغاز بهکار کردند. با توجه به دو سال عدم استفاده از خوابگاهها و امور تغذیه، ممکن است متولیان امر با چالشهایی مواجه شوند و این نشست در همین راستا برگزار میشود تا در حد توان با همافزایی فکری و مالی، در رفع مشکلات بکوشیم.
رئیس سازمان امور دانشجویان در ادامه افزود: این سازمان در سال جدید با تمام ظرفیت المپیاد ورزشی قهرمانی را در تبریز، المپیاد ورزش همگانی را در شهرکرد و جشنواره فرهنگی و ورزشی دانشجویان بینالملل را در دانشگاه مازندران برگزار خواهیم کرد تا اجرای این برنامهها بتواند در حوزه ماموریتهای سازمان، آسیبهای دو سال وقفه را بهسرعت جبران کند.
وی به افت آموزشی، مهارتی و پژوهشی دانشجویان بهدلیل غیرحضوری بودن کلاسها در دوران کرونا اشاره کرد و ضمن ابراز امیدواری از حضوری شدن کلاسها و کاهش مشکلات ایجاد شده، گفت: سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت، امور خوابگاهها و امور تغذیه برنامهریزیهای لازم را انجام داده و تمام سعی خود را بهکار خواهیم بست تا با تدابیر لازم از حجم مشکلات معاونین دانشجویی دانشگاهها بکاهیم.
داداش پور در ادامه به ارتباط دو سویه آموزش و اقتصاد و نقش فعالیتهای مراکز آموزشی و اقتصاد کشور اشاره کرد و افزود: در دو سال گذشته بهدلیل تعطیلی مدارس و دانشگاهها اقتصاد کشور و نیز اقتصاد خانوارها تا ۵۹ درصد با چالشهای جدی مواجه شد و بیتردید بازگشایی این مراکز، اقتصاد کشور و به تبع آن اقتصاد خانوارها را با چالش جدی مواجه کرد.
داداشپور در ادامه ضمن درخواست از تمامی روسای دانشگاهها در خصوص حضوری شدن کلاسها در همه مقاطع تحصیلی بهویژه مقطع کارشناسی، خاطرنشان کرد: اغلب دانشجویان کارشناسی از بدو قبولی، بیش از سه ترم را از طریق فضای مجازی درس خواندهاند و بهدلیل عدم اتصال حضوری، درک مناسبی از فضای دانشگاهها نداشتند و لازم است بهسرعت همه دانشجویان این مقطع تحصیلی بهصورت حضوری در کلاسها حاضر گردند تا بتوانند از نزدیک و با حضور در محیط تحصیلی، ارتباط و انس برقرار کرده و آموزش موثر اتفاق بیفتد و آسیبهای اجتماعی نیز کاهش یابد.
وی در ادامه به ساخت خوابگاههای متاهلی تاکید کرد و گفت : بیش از یک سوم دانشجویان در تحصیلات تکمیلی شاغل بوده و اغلب متاهل هستند، لذا ضرورت دارد به خوابگاههای متاهلی بیش از گذشته توجه شود.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/