تدابیر روزهداری از نگاه طب ایران اسلامی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بیرجند، نشست تخصصی «تدابیر روزهداری از نگاه طب ایران اسلامی» با حضور مریم نوابزاده متخصص طب ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
معجزه روزهداری در حفظ سلامتی بدن
متخصص طب ایرانی و اسلامی در این نشست گفت: در تحقیقات و مقالات علمی جدید دورههای گرسنگی میتواند زمینههای التهابی را رفع و از بیماریهایی مانند سرطان و آلزایمر جلوگیری کند.
نوابزاده متذکر شد: در کلام ابن سینا در مواردی که دست پزشک در تجویز دارو بسته است، بهترین روش رسیدن به تعادل بدنی، روزهداری و خواب مناسب است.
وی بیان کرد: روزه موجب غلبه گرما و خشکی در بدن میشود و خلط صفرا را افزون میکند و این حرارت ایجاد شده به تدریج در تمام عروق و منافذ بدن رسوب کرده، اخلاط غلیظ و فاسد را سوزانده و دفع میکند.
متخصص طب ایرانی و اسلامی یادآور شد: روزهداری اگر با شرایط آن همراه باشد، بدن را پاکیزه و سبک میکند و حتی اثری عمیقتر از انواع درمانهای پاککننده مانند حجامت، فصد، خوردن مسهلات و ... دارد.
نوابزاده تبیین کرد: اثر مثبت روزهداری در درمان بسیاری از بیماریها مانند چاقی، فشار خون، چربی خون، آسم و ... به اثبات رسیده است.
وی مطرح کرد: سفارشهایی که درباره تغذیه صحیح وجود دارد به طریق اولی در ماه مبارک رمضان باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانجنوبی هم در این نشست به بیان آثار و برکات ماه ضیافت الهی پرداخت و گفت: روزه علاوه بر آثار روحی معنوی، فواید بسیار زیادی از نظر جسمی دارد.
حجتالاسلام محمد حاجیزاده افزود: ماه مبارک رمضان یک مکتب عالی برای کسب فضیلت و اخلاق است و از هرلحظه این ماه پرفیض باید در راستای تزکیه نفس، تقویت تقوا، پرهیزکاری و آرامش جسم و روان بهرهبرداری کرد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/