چگونگی انتخاب رشته در آزمون دوره دکتری سال ۱۴۰۱/ داوطلبان امکان انتخاب ۵۰ کدرشته را دارند
گروه دانشگاه خبرگزاری آنا؛ نتایج اولیه آزمون دوره دکتری سال ۱۴۰۱ در روز ۲۳ فروردین ماه زودتر از موعد مقرر شده اعلام شد و بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور بیش از ۱۳۷ هزار نفر در این آزمون مجاز به انتخاب رشته شدهاند. هماکنون هر متقاضی باید برای انتخاب رشته از طریق درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور تا پایان ۲۸ فروردینماه اقدام کند.
داوطلبان باید با مطالعه دقیق دفترچه راهنما و براساس وضعیت مجاز در دورههای مختلف تحصیلی روزانه، نوبت دوم، پردیس خودگردان، مشترک، پیام نور، غیردولتی و غیرانتفاعی حداکثر تا ۵۰ کد رشته محل تکمیل کنند.
در صورت انجام صحیح انتخاب رشته، کد پیگیری ۱۵ رقمی بهعنوان رسید انتخاب رشته از طریق درگاه اطلاعرسانی در اختیار داوطلبان قرار میگیرد که نشانگر مراحل طی شده است و متقاضی باید آن را یادداشت و نگهداری کند. در غیر این صورت فرایند انتخاب رشته برای این دسته از متقاضیان انجام نشده است. داوطلبان میتوانند تا قبل از پایان مهلت انتخاب رشته، فرم انتخاب رشته را ویرایش کنند.
متقاضیان دارنده مدرک تحصیلی در رشتههای گروه پزشکی ( دانشجویان و فارغالتحصیلان) شرکتکننده در این آزمون، قبل از اقدام به تکمیل فرم انتخاب رشته اینترنتی توجه داشته باشند که باید از لحاظ طرح تعهد خدمت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وضعیت خود را مشخص و منعی برای ادامه تحصیل نداشته باشند. در غیر اینصورت عواقب آن بهعهده شخص متقاضی خواهد بود.
متقاضیان دارنده مدرک تحصیلی در رشتههایی که فرد متعهد به خدمت در وزارتخانه یا ارگان یا ... است ( از قبیل رشتههای دبیری و ... . ) و در این آزمون شرکت کرده باشند، قبل از اقدام به تکمیل فرم انتخاب رشته اینترنتی، توجه داشته باشند که باید از لحاظ تعهد خدمت به وزارتخانه یا ارگان مربوط وضعیت خود را مشخص نمایند. بدیهی است در غیر اینصورت عواقب آن به عهده شخص متقاضی خواهد بود.
امکان انتخاب رشته دانشجویان اخراجی دانشگاهها
دانشجویان اخراجی آموزشی مقطع دکتری ) در صورت نداشتن مشکل نظام وظیفه برای متقاضیان مرد(منعی برای شرکت در آزمون نداشته و در صورت قبولی، ادامه تحصیل آنان در رشته مورد علاقه بلامانع خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
۳۴ هزار نفر در آزمون دوره دکتری سال ۱۴۰۱ انتخاب رشته کردند
بیش از ۱۳۷ هزار نفر در آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۱ مجاز به انتخاب رشته شدند
انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سایت این دانشگاه
آن دسته از متقاضیان علاقمند به انتخاب رشتههای تحصیلی مراکز و واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، میبایست پس از اعلام نتیجه اولیه آزمون و دریافت کارنامه، برای انتخاب رشته با کد دسترسی مندرج در کارنامه به درگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org مراجعه نمایند. انتخاب رشته و مرحله دوم آزمون ) مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی(برای رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی بطور مجزا و از طریق دانشگاه مذکور انجام میپذیرد. بدیهی است متقاضیانی که در یکی از رشتههای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی یا دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته شوند میتوانند به دلخواه خود منحصراً در یکی از مؤسسات ثبتنام و مشغول به تحصیل شوند. ضمناً برای متقاضیانی که برای انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته نشدهاند، کدانتخاب رشته دانشگاه آزاد برای آنها نمایش داده نخواهد شد.
داشتن نمره حدنصاب برای دعوت به مصاحبه در دانشگاهها
متقاضیانی که نسبت به انتخاب رشته اقدام میکنند با توجه به نمره کل اکتسابی، کدرشته محلهای انتخابی، سهمیه و حدنصاب تعیین شده توسط مؤسسات و سایر ضوابط، برای مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی ) مرحله دوم آزمون (معرفی خواهند شد. بدیهی است فردی که مجاز به انتخاب رشته شده باشد در صورت عدم دارا بودن حدنصاب نمره لازم که توسط مؤسسات تعیین میشود، برای مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) مرحله دوم آزمون(معرفی نخواهد شد.
بدیهی است عدم مراجعه برای مصاحبه، به منزله انصراف از پذیرش بوده و امکان آزمون کتبی یا مصاحبه مجدد در هیچ یک از دانشگاهها و مؤسسات وجود نخواهد داشت.
شرط شرکت در مراحل مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی درج کدرشته محل توسط متقاضیان در فرم انتخاب رشته اینترنتی و کسب حدنصاب کدرشته محل مورد تقاضا است. به عبارت دیگر اگر متقاضی حدنصاب کدرشته محلی را کسب نموده ولی در زمان مقرر اقدام به انتخاب رشته و درج آن کدرشته محل در فرم انتخاب رشته اینترنتی نکرده باشد، امکان شرکت در مراحل مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی برای وی میسر نخواهد بود.
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/