پذیرش ۴۰۰ دانشجوی خارجی از مهر ۱۴۰۱ در دانشگاه آزاد شهرکرد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرکرد، ابراهیم رحیمی در کلاس معارف ویژه مدیران کل ادارات استان چهارمحال و بختیاری که در مصلای بزرگ حضرت امام خمینی (ره) و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برگزار شد از پذیرش ۴۰۰ دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد از مهر 1401 خبر داد.
بیشتر بخوانید:
از برگزاری ۱۲ رویداد ایدهآرا تا اخذ مجوز مرکز تحقیقات انرژی
وی در دیدار با نماینده ولیفقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امامجمعه شهرکرد و مدیران کل ادارات استان در کلاس معارف گفت: دانشگاه آزاد اسلامی سال ۱۳۶۱ به تصویب شورای اسلامی فرهنگی رسید و با سرمایهگذاری یکمیلیون تومانی حضرت امامخمینی(ره) آغاز به کار کرد و اکنون بهعنوان بزرگترین دانشگاه حضوری و مردمی جهان نقشآفرینی میکند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری هم اول اردیبهشت ۱۳۶۲ تأسیس شد و با ۵۶۰ دانشجو در هشت رشته کاردانی و در ساختمانی استیجاری آغاز به کار کرد و اکنون با ۱۱ هزار دانشجو و نزدیک به ۴۰ درصد از آموزش عالی استان چهارمحال و بختیاری مشغول آموزش و تربیت جوانان است.
رحیمی افزود: بیش از ۱۰۰رشته در مقاطع و رشتههای مختلف از کاردانی تا دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری فعال است و بیش از ۶۰ هزار دانشجو تاکنون از این مجموعه جامع آموزشی در استان فارغالتحصیل شدهاند که بسیاری از این فارغالتحصیلان از مدیران عالیرتبه کشور هستند.
عضو هیئت دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد بیان کرد: اگر دستاوردهای سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری را در سه حوزه فرهنگی دانشجویی، آموزشی و پژوهشی تقسیمبندی کنیم، در حوزه فرهنگی در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف افزایش فضای معنوی در ساخت برنامههای علمی، فرهنگی و آموزشی رتبه نخست لیگ ورزشهای همگانی کشور را داشتیم.
وی اضافه کرد: میان ۳۱ استان در دو واحد مستقل، کسب رتبه برتر فرهنگی میان ۳۱ استان، برگزاری رویداد دختران انقلاب در راستای بیانیه گام دوم، شبکهسازی فرهنگی استادان و کارکنان و دانشجویان، تلاش برای حاکمیت قرآن و اهلبیت بر فضای دانشگاه، اجرای موفق مرحله نخست و دوم اندیشه تمدنساز، برگزاری دورههای تفسیر قرآن تفسیر نهجالبلاغه و تبیین احکام شرعی، توزیع بستههای معیشتی به دانشجویان و خانوادههای کمتر برخوردار در چند مرحله، جشنواره زمستان بهار دلها با حضور ۸ هزار ساعت برای استادان و کارکنان و دانشجویان، راهاندازی دبیرخانه مهدویت، برگزاریهای دورههای تخصصی مهدویت و اهتمام به فرمایشات مقام معظم رهبری نسبت به جهاد تبیین و تشکیل کارگروههای تخصصی در سه حوزه استادان، کارکنان و دانشجویان ازجمله کارهای بسیار خوبی است که در حوزه فرهنگی دانشگاه انجامشده است.
این مقام مسئول اظهار کرد: در حوزه آموزشی و تحصیلات تکمیلی هم سال گذشته موفق به کسب امتیازات برای راهاندازی ساختارهای سازمانی برای جذب دانشجویان بینالمللی، جذب دانشجوی غیر ایرانی در ترم گذشته از کشور هند، عراق و افغانستان، افزایش ۲۱.۱ درصدی جذب دانشجو در مقاطع مختلف دانشگاه، کیفیتبخشی فراوان و محسوس در سیستم اداری آموزشی دانشگاه با توجه به وضعیت موجود شدیم.
رحیمی ادامه داد: افزایش پنج رشته در مقاطع مختلف ارشد و دکتری و ۶ رشته فنی و مهارتی بر اساس آمایش سرزمینی راهاندازی چهار رشته دکتری تخصصی و هفت رشته در حوزه بهداشت و پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، موافقت با راهاندازی رشته پزشکی در صورت تأمین زیرساختهای دانشگاه آزاد با همکاری دانشگاه علوم پزشکی از دیگر موفقیتهای واحد شهرکرد بوده است.
وی اظهار کرد: چاپ ۲۷۰ مقاله در مجلات معتبر خارجی، کسب رتبه نخست جشنواره ملی ایثار توسط دانشجویان، شناسایی و معرفی چهار نفر از استادان دانشگاه جزء دو درصد دانشمندان برتر جهان، کسب رتبه پنجم باشگاه پژوهشگران جوان میان ۳۰۰ واحد دانشگاهی، ارتقای مرکز تحقیقات تغذیه و محصولات ارگانیک از سطح سه به سطح یک، ارتقای مرکز تحقیقات گیاهان دارویی از سطح ۳ به سطح دو از دستاوردهای حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد شهرکرد بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد مطرح کرد: کسب مجوز مرکز تحقیقات انرژی، ثبت سرای نوآوری صنایع غذایی و گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، ایجاد دبیرخانه رویداد گام دوم دانشگاه با هدف بهرهگیری و جذب پژوهشگران فناوری و نخبگان و ایده پردازان ازجمله افتخارات پژوهشی دانشگاه آزاد شهرکرد در یک سال گذشته است.
ظرفیت دانشگاه آزاد برای بسط دانش در جامعه
نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه شهرکرد هم در جمع مدیران کل ادارات استان چهارمحال و بختیاری یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی انصافاً از دستاوردهای انقلاب محسوب میشود.
حجتالاسلام محمدعلی نکونام گفت: این مجموعه یک عرصه بسیار ارزشمند را برای علمی کردن کشور گشود و برای اینکه ارتقای دانش در جامعه رخ دهد و زمینه فراهم شود تا نسل جوان بتواند در عرصههای مختلف و علمی تلاش کند، ظرفیت بسیار خوبی ایجاد کرد که البته میتواند هم با بحث تولید دانشبنیان و اشتغالآفرینی که شعار سال است زمینههای بهتری نیز ایجاد کند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/