دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 فروردين 1401 - 11:53
محمدی تشریح کرد؛

۵ رویکرد دشمن در جنگ ترکیبی علیه ایران

رئیس اتاق فکر وزارت امور خارجه ۵ رویکرد دشمن در جنگ ترکیبی علیه ایران را تشریح کرد و گفت: پیروزی انقلاب اسلامی برای استکبار جهانی ضربه‌ای هولناک بود؛ چراکه هدف انقلاب نابودی مستکبران است.
کد خبر : 652910
منوچهر محمدی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شیراز، منوچهر محمدی در نشست تخصصی معرفتی با موضوع «بررسی و تحلیل جهاد تبیین و جنگ ترکیبی» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد، اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی برای استکبار جهانی ضربه هولناکی بود؛ چراکه هدف انقلاب نابودی مستکبران است. استکبار جهانی نگران از پیروزی انقلاب بود؛ چراکه می‌دید انقلابی که در ایران به رهبری امام خمینی (ره) اتفاق افتاده جدای از انقلاب‌هایی مانند انقلاب فرانسه و روسیه است؛ بنابراین همگی بسیج شدند تا علیه انقلاب اقدام کنند و جنگ همه جانبه میان ایران و مستکبران در رأس آنها آمریکا آغاز شد.


وی افزود: ابتدا جنگ نظامی و بعد به جنگ فرهنگی روی آوردند. آنها جنگ عراق علیه ایران را به راه انداختند که در واقع عراق تنها نبود؛ بلکه ۳۸ کشور بودند، نتیجه این جنگ شکست خفت‌بار صدام حسین شد و دشمن فهمید که با این قدرت نمی‌توان به جنگ نظامی رفت.




بیشتر بخوانید:


نقشه جدید دشمن برای برهم زدن ارتباط ایران و افغانستان




رئیس اتاق فکر وزارت امور خارجه اضافه کرد: این بار دشمن دیگر نه به دنبال جنگ نظامی؛ بلکه به فکر جنگ فرهنگی افتاد، ۲۰ سال پس از جنگ، بزرگ‌ترین تهاجم فرهنگی را علیه ایران وارد کردند و امیدوار بودند که با تأثیرگذاری بر فرهنگ اسلامی و قدرت فرهنگی، این ملت و مقاومت ملت را از پای بیندازند؛ بنابراین فشار حداکثری اقتصادی به ملت وارد و امیدوار هستند که این ملت شکست بخورد. در حالی که ملت ایران این فشارهای اقتصادی را به‌عنوان فرصت تلقی کرد و با پیروی از نظر رهبر بزرگ اسلام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اقتصاد مقاومتی را شکل دادند.


محمدی گفت: مستکبران که دیدند دیگر راهی ندارند به دو حرکت دست زدند یک حرکت در کشور و دیگری حرکت پیرامون کشور، در پاکستان نخست‌وزیر را برکنار کردند و دولت متمایل به آمریکا سرکار آمد، در عراق ماجرای انتخابات مشکل بزرگی شد و با توجه به تقلب‌هایی که صورت گرفت و نیروهای مردمی رأی اکثریت را نیاوردند، شاهد شرایط خوبی نیستیم، همین وضعیت را در لبنان و سوریه می‌بینیم که آمریکا آغاز به ایجاد پایگاه در این کشورها کرد و در سوریه هم سعی کردند بشار اسد را تحت‌فشار قرار دهند.


وی اضافه کرد: در کشور ایران نیز جنگ ترکیبی را آغاز کردند که پنج قسمت دارد. نخست تحریف؛ وقایع گذشته و حال را تحریف کردند و به‌صورت تحریف‌شده تحویل جامعه دادند. به‌عنوان نمونه می‌خواستند رژیم منحوس پهلوی را احیا کنند و از رضاخان که خائن به ملت بود به‌عنوان فردی قهرمان، ملی و وطن‌پرست یاد می‌کردند. استکبار در شیوه تحریف، اتفاقات بزرگ را به کل جامعه تعمیم می‌دهد به‌عنوان نمونه اگر جایی به یک روحانی اهانت شود، این را به کل روحانیان تسری می‌دهد. دومین بخش از جنگ ترکیبی ناامیدکردن جامعه است که آینده را مشوش و نگران‌کننده معرفی می‌کنند. افرادی هستند که گرایش به غرب دارند و می‌گویند جمهوری اسلامی شکست خورد و می‌گویند فکر نظام دیگری باید باشی مانند سکولار یا نظام‌های غربی و این نظام را کنار بگذارد.


رئیس اتاق فکر وزارت امور خارجه ادامه داد: سومین بخش جنگ ترکیبی، ایجاد اختلاف مذهبی بین شیعه و سنی بین مسلمان و مسیحی و به طرق مختلف اختلاف میان مسلمانان است؛ ازجمله کشتن طلبه اهل سنت در گنبدکاووس و کشتن دو طلبه شیعه در حرم مطهر امام رضا(ع)، اینها در راستای اختلاف بین شیعه و سنی برنامه‌ریزی می‌کنند در واقع برنامه‌ریز اینها در واشنگتن بوده و کسانی که داعش و تکفیری را خلق کردند. چهارمین بخش جنگ ترکیبی ایجاد هراس میان ملت‌ها بوده و افغان هراسی؛ ترک هراسی و مواردی از این قبیل در همین راستاست. پنجمین بخش جنگ ترکیبی خلق سوژه‌های دروغ بوده مانند یک صحنه را که متعلق به کشور دیگری در رسانه‌های بیگانه مانند بی‌بی‌سی و ایران اینترنشنال به‌عنوان اینکه چند روز پیش اتفاق افتاده به ایران منتسب کرده و طوری عمل می‌کنند که به باور مردم بیاید.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب