دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 فروردين 1401 - 09:07

برنامه نویس کیست و شغل برنامه نویسی چیست؟

شغل برنامه نویسی یکی از محبوب ترین و پر تقاضا ترین شغل ها می باشد.  این رشته هم در داخل کشور و هم در خارج کشور دارای بازار کاری عالی بوده و انواع مختلفی از برنامه ها را شامل می شود.
کد خبر : 651947
رپرتاژ



به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا،شغل برنامه نویسی یکی از محبوب ترین و پر تقاضا ترین شغل ها می باشد. این رشته هم در داخل کشور و هم در خارج کشور دارای بازار کاری عالی بوده و انواع مختلفی از برنامه ها را شامل می شود.


شغل برنامه نویسی
این شغل از پردرآمدترین و محبوب ترین مشاغل در زمینه فناوری اطلاعات می باشد. برنامه نویسی در پنج دسته تقسیم می شود که شامل موارد زیر می باشد :


· برنامه نویس اپلیکیشن


· برنامه نویس سیستم


· برنامه نویس بازی


· برنامه نویس موبایل


· برنامه نویس وب


هر کدام از دسته های گفته شده دارای آگهی های استخدام خاص خود می باشد. شما می توانید با بررسی و مطالعه شرایط آگهی های استخدام درج شده در زمینه برنامه نویسی شغل مورد نظر خود را پیدا کرده و برای آن رزومه ارسال کنید.


چگونه برنامه نویس شویم؟
افراد فعال در این زمینه هم می توانند از طریق دروس دانشگاهی و تحصیل در رشته کامپیوتر یا مهندسی کامپیوتر به این دانش برسند و هم می توانند در دوره های آموزشی برگزار شده در زمینه برنامه نویسی شرکت کنند. پس از آن هر شخص با توجه به دوره و مدرکی که دارد می تواند به عنوان برنامه نویس وارد بازار کار شود.
طول دوره تحصیل کارشناسی رشته برنامه نویسی یا مهندسی کامپیوتر چهار سال می باشد که در آن دروسی مانند ریاضی و آمار، انواع دروس تخصصی برنامه نویسی و زبان های کامپیوتری تدریس می گردد. همچنین فارغ التحصیلان این رشته پس از اتمام درس خود برای کسب اطلاعات و مهارت بیشتر در دوره های برنامه نویسی مختلف شرکت می کنند.


برای موفقیت در رشته برنامه نویسی چه مهارت های مورد نیاز است؟


برنامه نویسان برای این که درکار خود موفق شوند، نیاز به یکسری مهارت ها دارند که برخی از آن ها اکتسابی و برخی در شخصیت خود فرد وجود دارد .


· تحلیل: برنامه نویس باید بتواند به خوبی دستورالعمل های پیچیده را تحلیل کند و متناسب با نیاز و اطلاعات موجود یک برنامه مناسب و تحلیلی بنویسد. این افراد باید به خوبی طرح برنامه ها را متوجه شده و آن ها را بخواند و در ادامه به کدهای کامپیوتری تبدیل کنند .


· توجه به جزئیات: کار برنامه نویسان بسیار حساس است. زیرا کوچک ترین اشتباه ، حتی گذاشتن یک فاصله کم و زیاد، باعث می شود که کل برنامه خطا داده و به نتیجه مطلوب نرسد. به همین منظور این افراد باید به جزئیات توجه بالایی داشته باشند.


· زبان های کامپیوتر: یک برنامه نویس باید به زبان های مختلف کامپیوتری مسلط باشد. این تسلط پس از تحصیل در رشته های مرتبط دانشگاهی و یا شرکت در دوره های آموزشی کسب می شود.


· تمرکز: برنامه نویسی یا نوشتن کد نیاز به تمرکز بالایی دارد. زیرا فرد برنامه نویس باید پس از استدلال داده ها بدون هرگونه حواس پرتی برنامه مورد نظر را بنویسد تا ارور ندهد و به نتیجه ی دلخواه برسد.


برنامه نویس چه وظایفی دارد؟
فردی که به عنوان برنامه نویس استخدام می شود وظایف مختلفی دارد که بسته به نظر کارفرما متفاوت می باشد. اما به طور کلی یک برنامه نویس در حوزه های کاری زیر فعالیت خواهد داشت:


- نوشتن برنامه های کامپیوتری مختلف


- به روز کردن برنامه های قبلی و رفع اشکال از برنامه های گذشته


- استفاده از کتابخانه کد برای راحتی نوشتن برنامه ها


- به روز کردن برنامه ها با توجه به فناوری های جدید و آخرین کدها


- همکاری با کارشناسان شبکه ، طراحان بانک های اطلاعاتی و...


- همکاری با گرافیست ها و طراحان گرافیکی و....


بازار کار رشته برنامه نویسی
با توجه به گسترش اینترنت و فضای مجازی و همچنین فناوری اطلاعات در دنیای امروزی، برای شغل برنامه نویسی بازار کار بسیار خوبی وجود دارد و این بازار کار روزانه رو به افزایش و رشد است. برنامه نویسان در انواع بخش های کامپیوتری، موبایل و.... می توانند فعالیت داشته باشند.
گستره کاری برنامه نویسان بسیار وسیع بوده و در بخش مختلفی می توانند مشغول به کار شوند. در این زمینه در سایت ایران استخدام انواع آگهی های استخدام در زمینه های مختلف برای یک برنامه نویس وجود دارد که چند مورد از آن ها می توان موارد ذیل اشاره داشت.


- استخدام-برنامه نویس وب (web)


- استخدام برنامه نویس ++C


- استخدام برنامه نویس #C (سی شارپ)


- استخدام برنامه نویس php


- استخدام برنامه نویس ASP.Net


- استخدام برنامه نویس ios


- استخدام برنامه نویس متلب


- استخدام برنامه نویس زامارین (xamarin)


- استخدام برنامه نویس پایتون (Python)


- استخدام برنامه نویس لاراول (Laravel)
یک برنامه نویس هم می تواند در شرکت فعالیت کند و هم می تواند به طور شخصی و دورکاری کار خود را انجام دهد . امروز فعالیت برنامه نویسان به طور دورکاری بیشتر از فعالیت حضوری آن ها به چشم می خورد . برای مشاهده آگهی استخدام برنامه نویس دورکار کلیک کنید.


درآمد شغل برنامه نویسی
برای این رشته نمی توان یک درآمد مشخص و ثابتی را اعلام کرد. زیرا هر فرد متناسب با مهارت، تجربه و دانشی که دارد می تواند درآمد مختلفی را به دست آورد. اما به طورکلی اگر فرد در ارگان های دولتی یا شرکت ها مشغول بکار شود، با توجه به حقوق مشخص شده طبق قانون کار و یا حقوق تعیین شده توسط خود فرد و کارفرما ماهیانه مبلغی دریافت می کنند. اما اگر فرد به طور شخصی کار برنامه نویسی را انجام دهد با توجه به خواسته خود می تواند برای پروژه هایش هزینه دریافت کند . این فرد می تواند درآمدهای بسیار بالایی را با انجام پروژه های مختلف بدست آورد.


شغل برنامه نویسی در دنیا
شغل و دانش برنامه نویسی نه تنها در داخل کشور بلکه در تمامی دنیا حائز اهمیت است. ازآنجا که زبان برنامه نویسی در همه دنیا یک چیز است، یک فرد با تحصیل در این رشته می تواند در هر جای دنیا فعالیت داشته باشد. علاوه براین به دلیل اینترنتی بودن کار برنامه نویسی افراد می توانند برای کشورهای دیگر نیز فعالیت داشته باشه و درآمد دلاری از این رشته کسب کنند. به طورکلی رشته برنامه نویسی محدودیتی ندارد و یک فرد با توجه به مهارت خود می تواند به درآمدهای بسیار بالایی برسد.


جمع بندی
رشته برنامه نویسی یکی از رشته های بسیار پر متقاضی در بازار کار می باشد. هر فرد با دانش و مهارت خوب در این رشته می تواند به شغل بسیار مناسب با درآمد عالی برسد. پس در صورتی که دارای دانش کافی در زمینه برنامه نویسی هستید از آگهی های استخدام برنامه نویس در سایت ایران استخدام دیدن نمایید تا به شغل ایده آل خود برسید. و در صورتی که کارفرما هستید و قصد استخدام یک برنامه نویس حرفه ای برای مجموعه خود را دارید میتوانید از طریق درج آگهی استخدام در سایت ایران استخدام اقدام کنید.


انتهای پیام/ر



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب