دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 فروردين 1401 - 10:08

برخلاف باور عمومی درد عضلات نشانه تمرین خوب بدنی نیست

مطالعات جدید نشان می‌دهد افراد نیازی نیست در روزهای تمرین احساس درد داشته باشند تا از مفید بودن ورزش خود اطمینان حاصل کنند.
کد خبر : 650344
ورزش



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ساینس آلرت»، ورزش کردن یکی از بهترین فعالیت‌ها برای جلوگیری از پیری زودرس، سلامت روح و جسم است.


افراد با ورزش کردن می‌توانند انرژی تمام روز خود را به‌خوبی تأمین کنند، اما بعضی از افراد معتقدند که اگر درد عضلات نداشته باشند، به این معنی است که تمرین خوبی پیش‌رو نداشته‌اند. در این خصوص عبارتی وجود دارد که می‌گوید؛ بدون درد، تمرین ورزشی افراد هیچ‌گونه سودی برای بدن ندارد، اما این یک باور غلط است.


دلایل بسیار زیادی وجود دارد که عضلات پس از یک تمرین ورزشی دچار درد می‌شود، اما هیچ‌گونه الزامی وجود ندارد و همچنین مطالعات جدید نشان می‌دهد افراد نیازی نیست در روزهای تمرین احساس درد داشته باشند تا از مفید بودن ورزش خود اطمینان حاصل کنند.


«درد عضلانی تأخیری» (DOMS)، یک اصطلاح علمی برای توصیف احساس درد و حساسیت عضلات پس از تمرین محسوب می‌شود. درد عضلات به‌طور معمول پس از انجام تمرین‌های سنگین یا عادت نداشتن به نوع تمرین رخ می‌دهد.


بررسی‌ها نشان داده است که عضلات کوچک‌تر اندام‌های فوقانی مانند عضلات دوسر بازو و شانه‌ها اغلب بیش‌تر مستعد درد هستند. درد عضلات امکان دارد حتی چندین ساعت پس از تمرین اتفاق بیفتند و این نوع درد بسته به شدت و حجم تمرین حتی تا دو روز بعد از تمرین افزایش پیدا می‌کند.


انتهای پیام/۳۰۰۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب