بارش بارانهای الکترونی به زمین شناسایی میشوند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «نیواطلس»، محققان از دانشگاه کالیفرنیا شکل جدیدی از آبوهوای فضایی را نیز کشف کردهاند که در مطالعات جدید نشان داده شد که بارانهای الکترونی توسط ماهوارههای «الفین» با سرعت بسیار بالا شناسایی شد. رویدادهای جدید بر ماهوارهها، فضاپیماها و فضانوردان تأثیر میگذارد.
بارانهای الکترونی اولین بار نیست که در حال ریختن روی زمین هستند و همچنین در بیشتر مواقع مشکلساز نیستند. الکترونها و دیگر ذرات باردار در مغناطیس کره زمین جمع میشوند و میان قطبهای شمال و جنوب به سمت جلو و عقب میپرند و سپس این الکترونها به جو زمین فرو میریزند.
محققان در مطالعات جدید نوعی مکانیسم جدید کشف کردهاند که منجر به ایجاد بارندگیهای بیشتری از الکترونها میشود. این امر حاکی از رویداد «امواج سوتلر» (whistler Waves) است. این امواج نوعی موج الکترومغناطیسی رادیویی با فرکانس بسیار کم است که توسط رعد و برق ایجاد میشود.
نوع جدیدی از موج الکترومغناطیس از پلاسما در مغناطیسسپهر یا «مگنتوسفر» عبور میکند. این امواج به الکترونهای موجود در پلاسما انرژی بسیار زیادی میبخشد که این امر موجب افزایش سرعت آنها و خارج شدن از کمربند «وان آلن» یا کمربند تشعشعی میشود. این نوع از بارشهای الکترونی بسیار سریعتر از بارانهای الکترونی معمولی حرکت میکنند و همچنین حجم آنها بسیار بیشتر است.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/