دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 فروردين 1401 - 00:18
حیدری سنگستانی در گفت‌وگوی تفصیلی با آنا تشریح کرد؛

۱۰ برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر در سال ۱۴۰۱/ از برنامه‌های درآمدزا بر محور اقتصاد دانش‌بنیان تا برپایی رویداد متنوع «ایده‌آرا»

۱۴ دستاورد دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر در سال ۱۴۰۰ کدامند؟رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با تشریح دستاوردها و راهبردهای این دانشگاه عنوان کرد: تاکنون رویداد «ایده‌آرا» در زمینه‌های کشاورزی و صنایع تبدیلی آب و محیط زیست، توسعه فرآیندهای صنعتی و فناوری میان‌رشته‌ای، علوم انسانی و رویکردهای نوین در تدریس زبان انگلیسی برگزار شده است.
کد خبر : 648745
سروش حیدری سنگستانی

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با تلاش مستمر مسئولان محلی و خواست و اراده مردم بوشهر هشتم آبان ۱۳۶۴ راه‌اندازی شد و برای نخستین بار بهمن همان سال از دانشجویان پذیرفته شده در کنکور سراسری در دو رشته تحصیلی حسابداری و عمران در مقطع کاردانی از ۱۲۷ دانشجو پذیرش و ثبت‌ نام کرد و به این ترتیب فعالیت آموزشی این واحد دانشگاهی در استان بوشهر آغاز شد.


اکنون پس از گذشت بیش از ۳۵ سال این واحد دانشگاهی به درختی تنومند و پربار با درجه جامع تبدیل شده است و فعالیت‌های اثرگذاری در عرصه‌های فرهنگی، آموزشی، علمی و مدارس سما در تاریخچه این دانشگاه نقش بسته است.




بیشتر بخوانید:


از برگزاری ۱۲ رویداد ایده‌آرا تا اخذ مجوز مرکز تحقیقات انرژی


رشته‌های میان‌رشته‌ای و کاربنیان افزایش می‌یابد




دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر اکنون دارای ۵۷ رشته فعال در مقاطع کاردانی و کارشناسی و ۴۲ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۶ رشته در مقطع دکتری تخصصی است. این دانشگاه دارای امکانات و فضاهای آموزشی، اداری، رفاهی و ورزشی متنوع مانند زمین چمن و استادیوم، مجتمع ورزشی چند منظوره امام علی(ع)، باشگاه سوارکاری، باشگاه اهداف پروازی، سالن ویژه امتحانات، مراکز تحقیقاتی فعال از قبیل مرکز تحقیقات آبزیان گرمسیری، مرکز تحقیقات نخل، مرکز تحقیقات انرژی‌های نو و مراکز رشد،آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجهز، مدارس تخصصی، مرکز آموزش‌های تخصصی و کاربردی کوتاه مدت، مهمانسرا و رستوران، سالن‌های کنفرانس و همایش، مجتمع فرهنگی ـ مذهبی حضرت علی اکبر(ع)، نخلستان مرکز رشد واحدهای فناور و اراضی مستعد کشت گلخانه‌ای، طرح‌های اقتصادی دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری است، جایگاه ویژه‌ای بین مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی دارد.


خبرنگار خبرگزاری آنا به همین مناسبت و برای بررسی و ارزیابی دستاوردها و فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در سال ۱۴۰۰ و برنامه‌های این دانشگاه در سال ۱۴۰۱ گفت‌وگویی را با سروش حیدری سنگستانی رئیس این دانشگاه ترتیب داده است که مشروح این گپ و گفت در پی می‌آید:


آغاز اردوی راهیان نور دانشجویی از اسفند سال ۱۴۰۰


آنا: برجسته‌ترین فعالیت‌های سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در حوزه فرهنگی و دانشجویی چیست و چه برنامه‌هایی در سال پیش رو دارید؟


حیدری سنگستانی: چند نکته اساسی در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های دانشگاه در حوزه فرهنگی و دانشجویی مورد توجه بوده است. نکته نخست اینکه سعی شده تا برنامه‌ریزی، تدوین، پیاده‌سازی و اجرای برنامه‌ها در این حوزه با مشارکت و حضور اثرگذار و پرتعداد دانشجویان انجام شود به‌گونه‌ای که بار اصلی انجام برنامه‌ها توسط دانشجویان انجام شود.


نکته دوم توجه به مسئله‌محوری و کمک به رفع مسائل و چالش‌های اجتماعی در تدوین برنامه‌های حوزه فرهنگی و دانشجویی است. در این راستا می‌توان به چند برنامه با شاخصه مطلوب اشاره کرد؛ نخستین برنامه اجرا شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر حضور درخشان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی بود. ۱۵۲ تیم در قالب گروه‌های مختلف در محورهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در این برنامه حضور داشتند که در مقایسه با تعداد جمعیت دانشجویی استان بوشهر عدد در خور و قابل توجهی بود.


افزایش کمّی و کیفی نشریات دانشجویی دیگر برنامه واحد بوشهر در سال ۱۴۰۰ بود و خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های مناسب، ایجاد محیطی انگیزشی و حضور علاقه‌مند دانشجویان، بوشهر جزء استان‌های برتر کشوری در حوزه نشریات دانشجویی بود و اکنون ۲۲ نشریه در این استان فعال است. دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر توانست استاندارد موردنظر سازمان مرکزی را در این بخش اجرایی کند و با جمع‌بندی‌های صورت گرفته، جزء سه استان برتر کشور مورد تقدیر قرار گرفت.


برنامه فاخر سوم استان بوشهر، رشد کانون‌های دانشجویی در سال ۱۴۰۰ بود. ۲۵ کانون دانشجویی ثبت‌شده در استان بوشهر وجود دارد که از این تعداد، ۱۶ کانون در رشته‌های علوم انسانی و هنر، معماری و پرستاری فعال هستند که در ارزیابی استانی مرحله نخست جشنواره رشد، تعداد ۹ کانون حدنصاب بالای ۱۰۰ را کسب کرده‌اند.


باید به طرح ماندگار فرهنگی تدبر اشاره کرد که در این طرح سه کارگروه با تمرکز و رویکرد بررسی و استخراج مفاهیم بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی روش‌های تدریس خلّاقانه و سند دانشگاه اسلامی در حال فعالیت هستند.




بیشتر بخوانید:


تعمیق ارتباطات برون‌دانشگاهی با تشکیل دفتر تقریب و مهدویت


بهره‌برداری از ۴ هکتار کشت صنوبر در برنامه ۵ ساله




دیگر برنامه عظیم و قابل ذکر استان بوشهر، برگزاری اردوی راهیان نور دریایی در دانشگاه و میزبانی از ۲ هزار استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها از سراسر کشور است. از سوی دیگر پس از دو سال تعطیلی به دلیل کرونا، اردوی راهیان نور از اسفند سال گذشته مجدداً از سر گرفته شد.


البته نباید از فعالیت‌های مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر به سادگی گذشت؛ چراکه در سنوات اخیر و با غیرحضوری شدن دانشگاه و شیوع کرونا و در سوگ نشستن هموطنانمان، مشکلات رفتاری بسیاری برای دانشجویان و خانواده‌ آنان ایجاد شد که مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر با بهره‌گیری از استادان گروه‌های مختلف به‌خصوص گروه روانشناسی، مشاوره‌های روانشناختی بسیاری در زمینه‌های مختلف به مددجویان ارائه کرد.


سال ۱۴۰۰ با افزایش کمّی و کیفی نشریات دانشجویی و ایجاد محیطی انگیزشی و حضور علاقه‌مند دانشجویان، بوشهر جزء استان‌های برتر کشوری در حوزه نشریات دانشجویی شناخته شد.اما درباره برنامه‌های مدنظر برای سال ۱۴۰۱، باید به راه‌اندازی کلینیک روانشناختی دانشگاه اشاره کرد که این مجموعه با انجام فعالیت‌های برون‌دانشگاهی دنبال برندسازی بیشتر، مسئله‌محوری در فعالیت‌های دانشگاه و درآمدزایی خواهد بود.


دومین راهبرد دانشگاه در سال پیش رو تعریف دوره‌های مختلف درآمدزایی در حوزه فرهنگی و روانشناختی خواهد بود و اجرای طرح تدبر به صورت پایلوت در واحد بوشهر و گسترش تأثیرگذاری استادان نهضت استادی فرهنگی از دیگر برنامه‌هایی است که سعی می‌کنیم فعالیت‌های فرهنگی خود را در قالب کلاس‌های تخصصی توسط استادان گروه تخصصی گسترش دهیم.


تشکیل کمیته تعامل دانشگاه و خانواده و کمیته تعامل دانشجو و دانشگاه از دیگر برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر برای سال ۱۴۰۱ خواهد بود. اقدام برای طراحی سامانه جامع خدمات دانشجویی از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده برای سال جدید خواهد بود.


آغاز کار ۳ مرکز تحقیقاتی علوم‌ ورزشی، فرهنگ و تمدن خلیج‌ فارس


آنا: فعالیت‌های سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری چگونه بوده است؟


حیدری سنگستانی: نخستین برنامه مورد انتظار از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی است؛ چراکه تحقیق و پژوهش، اثرگذارترین شاخص ابزار پیشرفت جامعه است، آن هم به شرطی که این علم و دانش در راه رفع مشکلات، محرومیت‌ها و تحقق آرمان‌های حکومت اسلامی و الهی به کار گرفته شود؛ اما با پیشرفت علم و تکنولوژی و تغییر نیازهای جامعه، کارکردهای سنتی دانشگاه نیازمند بازنگری و گام نهادن به رویکردی جدیدی است.


دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید رسالت‌ها و مأموریت‌های خود بر این باور است که می‌توان با برنامه‌های راهگشا و اثرگذار ضمن اقتدار میان مجامع علمی و حمایت از افراد خلّاق و مبتکر، گام‌هایی اساسی در راستای رفع چالش‌ها و موانع در جامعه برداشت. از این رو دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با این دیدگاه فعالیت‌های همه‌جانبه‌ای را در زمینه‌های مختلف پی‌ریزی و اجرا کرده است.


آغاز کار سه مرکز تحقیقاتی علوم‌ ورزشی، فرهنگ و تمدن خلیج‌ فارس و علوم رفتاری از ابتدای سال ۱۴۰۰ در راستای مأموریت‌ها و رسالت‌های جدید دانشگاه با هدف مدیریت و هدایت راهبردی منابع، زیرساخت‌ها و ظرفیت‌ها؛ قرارگرفتن حسین اسماعیلی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان؛ انتخاب طیبه طباطبائی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر به‌عنوان پژوهشگر برتر در بخش کشاورزی؛ جلب و جذب حمایت مادی، معنوی و تجهیزاتی سازمان‌ها و نهادهای استانی درباره پایان‌نامه متناسب با نیازهای پژوهشی سازمان‌های مورد نظر از فعالیت‌های علمی پژوهشی واحد بوشهر در سال گذشته بوده است.


۱۰ برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر در سال ۱۰۴۱/ از برنامه‌های درآمدزا بر محور اقتصاد دانش‌بنیان تا برپایی رویداد متنوع «ایده‌آرا»


آغاز کار انجمن علمی مدیریت و فعال‌سازی انجمن‌های علمی زبان انگلیسی و معماری؛ تصویب طرح پژوهشی با عنوان «پایش میزان عناصر سنگین موجود در بافت عضله میگوی دریایی و پرورشی در بندر بوشهر» مربوط به عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر توسط ستاد مرکزی باشگاه؛ برگزاری دو کارگاه آموزشی ـ تخصصی ایده‌پردازی علمی و فرآوری و استفاده از ضایعات کشتارگاهی دام و طیور در سطح ملی توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر و برگزاری یک وبینار ملی با عنوان نانوکاربیدها و نانو نیتریدها: کاربردهای نوین در صنایع شیمیایی توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزازد اسلامی واحد بوشهر از دیگر برنامه‌های حوزه علمی و پژوهشی واحد بوشهر در سال ۱۴۰۰ است.


برگزاری کارگاه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و توانمندسازی؛ تولید سیستم ثبت شناورهای دریایی توسط شرکت دریا لیان ستاره واقع در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر؛ تشکیل ۱۸ کارگروه موضوعی با حضور استادان، کارکنان، دانشجویان، اصناف، صاحبان ایده و ادارات؛ ثبت قرارداد شرکت طرف قرارداد با مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با بنیاد برکت در راستای خط تولید شناورها؛ چاپ بیش از ۷۰ مقاله در مجلات معتبر علمی توسط اعضای هیئت علمی و دانشجویان و انعقاد قرارداد مشارکتی تولید لامپ LED و تجهیزات الکترونیکی از برجسته‌ترین فعالیت‌های این دانشگاه در سال گذشته بوده است.


ایجاد دفتر ارتباط با صنعت واحد بوشهر در راستای شناخت رویکردهای پژوهشی سازمان‌ها


آنا: در حوزه پژوهش، تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر چه برنامه‌هایی برای سال ۱۴۰۱ دارید؟


حیدری سنگستانی: دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر به دنبال ورود عملیاتی و اجرایی گسترده در این بخش است و یکی از اصلی‌ترین برنامه‌ها، اجرای برنامه‌های درآمدزا بر محور اقتصاد دانش‌بنیان است؛ اما به طور اجمالی می‌توان؛ پیگیری امور مربوط به انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان‌ها در راستای بهبود و پیشبرد فعالیت‌های تحقیقاتی برون‌سازمانی، پیگیری راه‌اندازی مجتمع دانشگاه در عالیشهر به‌عنوان منطقه ویژه علم و فناوری، پیگیری دفتر ارتباط با صنعت واحد بوشهر در راستای شناخت رویکردهای پژوهشی سازمان‌ها، پیگیری در راستای شناخت مشکلات پژوهشی صنایع و تلاش برای حل آنها، توسعه خط تولید شناورهای کوچک مقیاس دریایی توسط شرکت اندیشمندان واقع در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، مشارکت در برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی، راه‌اندازی و فعال‌سازی سایر انجمن‌های علمی دانشجویی، برگزاری دو مسابقه دانشجویی در سطح ملی توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد بوشهر، برگزاری دومین همایش ملی پژوهش‌های نوین در نیروگاه‌های هسته‌ای و برگزاری چند همایش در حوزه آبزیان و میگو را نام برد.


آنا: به حوزه آموزش برسیم که با توجه به شیوع کرونا دچار خلل در اجرای برنامه‌ها شد، مهم‌ترین دستاوردهای سال گذشته واحد بوشهر در این حوزه چه بوده و در سال جدید چه برنامه‌هایی برای ارتقای آن دارید؟


حیدری سنگستانی: هیچ مدیریتی بدون ایراد و نقص نیست؛ اما می‌توان با فعال کردن و بهره‌گیری از تمام ظرفیت دانشگاه کارهای بزرگی انجام داد؛ به‌عنوان مثال بازنگری رشته‌های دانشگاهی به‌روزشدن برنامه‌های درسی و متناسب شدن آن با تحولات علمی روز دنیا از مسائلی است که موجب گسترش آموزشی عالی و محور توسعه شدن دانشگاه می‌شود.


یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها در حوزه آموزش افزایش ۲۱ درصدی تعداد کل دانشجویان واحدها و مراکز استان در مهر سال ۱۴۰۰ و رشد نزدیک به ۱۰۰ درصدی جذب دانشجو ورودی جدید در بهمن ۱۴۰۰ است.


یکی از نیازهای جدی جامعه، کاربردی کردن رشته‌های دانشگاهی است و رشته‌هایی که در فرایندی علمی ـ منطقی ایجاد شوند، پس از راه‌اندازی می‌تواند پاسخگوی نیازهای مختلف جامعه مانند امکان ایجاد بازار کار توسط دانش‌آموختگان باشد که در این راستا در سال گذشته ۱۸ رشته‌ جدید در واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر مبتنی بر نیازهای جامعه، صنعت و بازار کار ایجاد شده است.


استان بوشهر برای نخستین‌بار در طول مدت فعالیت سال گذشته مجری برگزاری آزمون ept زبان انگلیسی و عربی نیز بود که سه دوره این آزمون برگزار شده است.


یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها در حوزه آموزش افزایش ۲۱ درصدی تعداد کل دانشجویان واحدها و مراکز استان در مهر سال ۱۴۰۰ و رشد نزدیک به ۱۰۰ درصدی جذب دانشجو ورودی جدید در بهمن ۱۴۰۰ بوده است.انتخاب واحد الکترونیکی دانشجویان، به‌روزرسانی پرونده‌های آموزشی، جذب تعداد زیادی از دانشجویان بدون مراجعه، ثبت‌نام دانشجویان به صورت الکترونیکی و تشکیل پرونده بدون حضور آنها، ساماندهی و به سامانه سپاری امور آموزشی دانشجویان، ساماندهی و جابجایی رشته‌های غیرفعال درون‌استانی، هدفمند کردن تبلیغات رشته‌ها با مشارکت مستقیم گروه‌های تخصصی در قالب فایل‌های مولتی مدیا و فضای مجازی، راه‌اندازی دانشکده مهارتی واحد بوشهر، ساماندهی امور استادان حق‌التدریس مطابق با تفاهم‌نامه عملکردی، تشکیل و ساختارمند کردن کمیسیون موارد خاص و شورای آموزش واحد طبق آیین‌نامه و ضوابط از دیگر برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در سال ۱۴۰۰ بود.


رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در حقیقت آینه تمام‌نمای دانشگاه‌هاست


آنا: برنامه‌های سال جدید واحد بوشهر در حوزه آموزش چه خواهد بود؟


حیدری سنگستانی: انجام تمام درخواست‌های دانشجویی به صورت تمام الکترونیکی و بدون حضور دانشجو، فعال کردن رشته‌های کم‌متقاضی برای جذب بیشتر دانشجو، تلاش در راستای افزایش جذب دانشجو به بیش از ۴۰ درصد در مقایسه با سال قبل، راه‌اندازی سامانه الکترونیکی دانشجویی برای انجام امور خدمات آموزشی بدون نیاز به مراجعه امور اداری آموزشی، برنامه‌ریزی برای توانمندسازی و به‌روزآوری کارشناسان حوزه آموزش و همچنین استادان دانشگاه، امکان‌سنجی تأسیس دانشکده موضوعی و برنامه‌ریزی برای گسترش رشته‌های جدید و بین رشته‌ای مهارت‌محور و مبنی بر نیاز روز جامعه از برنامه‌های دانشگاه آزاد بوشهر در حوزه آموزش در سال ۱۴۰۱ خواهد بود.


آنا: با توجه به برگزاری رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در خرداد ۱۴۰۱ سهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر را در این رویداد چگونه ارزیابی می‌کنید؟


حیدری سنگستانی: رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در حقیقت آینه تمام‌نمای عملکرد، دستاورد، اقدامات، پیشرفت‌ها و اقتدار علمی، آموزشی و اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی است.


امروز دانشگاه در آستانه تحول و تغییرات بنیادین قرار گرفته و باید در این مسیر، همسو، همراه و پیشرو بود، دانشگاه نیازمند اتحاد و کار جهادی برای ورود مقتدرانه، عملیاتی و چشمگیر به تمام عرصه‌های جامعه به‌ویژه عرصه مهندسی فرهنگ و اقتصاد دانش‌بنیان است. در حقیقت خروجی مباحث دانشگاه باید منجر به اقتدار و توان اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شود.


رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی واقعه‌ای مهم و از مهم‌ترین برنامه‌های ارتباط دانشگاه با جامعه است که تعیین‌کننده گام‌های آتی دانشگاه در سطح کلان ملی و در سطح منطقه‌ای و استانی باشد.


دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر دارای استادان متخصص، مجرب و دانشجویان علاقه‌مند بسیاری است که در زمینه‌های گوناگونی شامل نفت، گاز و پتروشیمی، علوم و صنایع دریایی و شیلاتی، انرژی هسته‌ای، انرژی‌های نو (باد، امواج )، نیرو دفاعی، مهندسی پلیمر، فناوری IT و فضای سایبر و سایر عرصه‌ها، سخنان بسیاری برای گفتن داشته و آنها را به جامه عمل نیز درآورده‌اند.


قطعاً عرضه این توانایی‌ها در فضای عمومی آنها را در معرض دید متقاضیان قرار داده و عرصه را برای گام‌های بلند بعدی فراهم می‌کند.


تاکنون ۹ زیرساخت استاندارد به شرح پنج آزمایشگاه عضو شبکه فناوری راهبردی، دو کارگاه شبیه‌ساز نیروگاه هسته‌ای و ناوبری به‌عنوان کارگاه شاخص، کارگاه برق فشار قوی ۱۰۰ کیلوولت به‌عنوان کارگاه مرکزی در رویداد، آزمایشگاه تحقیقات شیلاتی به‌عنوان آزمایشگاه تحقیقاتی شاخص در استان در رویداد ملی گام دوم ثبت شده است.


دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ۲۸ گروه آموزشی دارد که برای تشکیل ۱۸ کارگروه موضوعی در حوزه‌های تخصصی اقدام شده و ۲۰ ایده، استارت‌آپ و ۲۰ شرکت فناور و خلّاق در اجرای رویداد ملی گام دوم ایجاد کرده تاکنون کارگروه‌های تخصصی انرژی (نفت، گاز و پتروشیمی، آبزیان، پوشاک و منسوجات، هسته‌ای، خرما، صنعت، فناوری‌های نوین، فناوری اطلاعات، آب، محیط‌زیست و منابع طبیعی) با هدف تسهیل ارتباط موضوعی دانشگاه با بخش‌های مختلف جامعه و افزایش اثربخشی دانشگاه در رفع معضلات و مشکلات صنعت و با همکاری و تعامل نهادها و سازمان‌های وابسته فعال شده که عمده کارگروه‌ها با نهادهای خارجی و صنعت ارتباط مطلوبی برقرار کردند.


چالش ویکند صنعت سیمان و کارگاه کشف ایده تا خلق ثروت


آنا: برنامه‌های ایده آرای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در سال ۱۴۰۰ چه بود و چه اقداماتی انجام شد؟


حیدری سنگستانی: تاکنون ایده‌آرای کشاورزی و صنایع تبدیلی آب و محیط زیست، طراحی و ساخت کاتالیست‌های زیگلر، توسعه فرآیندهای صنعتی و فناوری میان‌رشته‌ای، علوم انسانی، علوم رفتاری و علوم تربیتی، رویکردهای نوین در تدریس زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان، بوم‌گردی، صنعت سیمان و افق پیشرو از دانشجویی تا کارآفرینی و نخل و خرما از سوی دانشگاه آزاد اسلامی در استان بوشهر برگزار شده است.


چالش ویکند صنعت سیمان و کارگاه کشف ایده تا خلق ثروت و کارگاه از ایده تا محصول از دیگر برنامه‌های اجرایی تاکنون بوده است.


آنا: بهترین رخداد دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۰ چه بود و چه موضوعات و برنامه‌هایی باید در رأس کار و فعالیت واحدهای دانشگاهی در مسیر پیش‌ رو قرار گیرد.


حیدری سنگستانی: بهترین رخداد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی تدوین و ابلاغ سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی بود و قطعاً این سند چراغی فرا روی خانواده بزرگ دانشگاه آزاد در سراسر کشور است که فضا و مسیر پیش رو را مشخص کرده و با تعیین خط‌مشی‌ها، چشم‌اندازها و اهداف کلان موجب جلوگیری از سردرگمی‌های احتمالی از یک سو و ایجاد انسجام و هم‌افزایی از دیگر سو خواهد شد.


با تعریف مأموریت‌های زیرمحور برای هر واحد دانشگاهی با توجه به تکمیل سند آمایش و بسیج همه امکانات و منابع دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر خود را متعهد می‌داند که در این مسیر گام برداشته و با دقت هرچه بیشتر در تدوین سند راهبردی استانی و با به‌کارگیری حداکثر توان در راستای پیاده‌سازی اهداف مورد نظر پیش برود.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب