وقتی دانشگاه آزاد اسلامی بستر نخپهپروری و استعدادیابی ورزشی میشود/ پیام مرکز ورزش دانشگاه در سال پایانی قرن
به گزارش گروه ورزش خبرگزاری آنا، بهروز آرمان، مسئول روابط عمومی مرکز ورزش و تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی، در یادداشتی به بررسی عملکرد و کارنامه درخشان مرکز ورزش و تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی در سال پایانی قرن پرداخته است:
نگاهی هرچند اجمالی به کارنامه طلایی مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در سال پایانی قرن نشان میدهد، این مرکز برای تحقق اهداف تعیین شده خود، تلاش همهجانبه و دستاوردهای درخشانی داشته است.
نفسهای دومین سال سخت کرونایی در حالی به شماره افتاده که به جرات میتوان گفت مهمترین پیام مرکز ورزش و تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۰ معرفی این دانشگاه بهعنوان دانشگاه دوستدار و حامی ورزش و تندرستی بوده است؛ پیامی که با برگزاری نخستین لیگ ورزش همگانی دانشگاه آزاد اسلامی با مشارکت بیش از ۳۱ هزار نفر، فرصتسازی و بسترسازی فعالیتهای مختلف فرهنگی ورزشی، استعدادیابی و نخبهپروری ورزشی، تداوم حضور طلایی در سطح نخست ورزش کشور، جریانسازی شایسته رسانهای را به همراه داشت.
این جریانسازی رسانهای با همکاری و مشارکت صمیمانه و حرفهای همکاران پرتلاش خبرگزاری آنا، روزنامه فرهیختگان، باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی و سایر رسانههای دیداری، شنیداری و نوشتاری بهویژه رسانه ملی و همچنین استفاده مطلوب از ظرفیتهای بالقوه و بالفعل فضای سایبر، در کنار سایر ماموریتهای مرکز ورزش و تربیتبدنی دانشگاه، امسال هم شور و نشاط فرهنگی ورزشی را در جامعه دانشگاهی و ورزش کشور بهخوبی پمپاژ کرد.
در این بین، شورای عالی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه، با سیاستگذاری و برنامهریزی هدفمند، تلاش همهجانبهای برای حفظ و ارتقای اعتبار این برند ملی کردند.
دانشگاه آزاد اسلامی از قریب به ۴۰ سال پیش یعنی همزمان با تأسیس این دانشگاه، در ورزش همگانی، قهرمانی، حرفهای و ملی اثرگذار بوده و با داشتن بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع فضای مناسب ورزشی در سراسر کشور، همچنان در عرصه فرهنگ و ورزش خوش میدرخشد. نگاه حرفهای و دلسوزانه مسئولان ارشد دانشگاه آزاد اسلامی به مقوله ورزش تا آنجا پیش رفته که امسال نیز با وجود پاندمی کرونا، ۱۷ تیم مردان و بانوان دانشگاه در لیگهای برتر کشور شرکت کردند و سال را با کارنامه طلایی به پایان رساندند.
تیمهای مردان دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۰
۱- دوچرخهسواری قهرمان
۲- ووشو قهرمان
۳- تیراندازی با کمان (ریکرو) قهرمان
۴- قایقرانی (روئینگ) قهرمان
۵- کاراته قهرمان
۶- شمشیربازی (سابر) نائب قهرمان
۷- واترپلو نائب قهرمان
۸- کشتی آزاد و فرنگی چهارم.
لیگهای برتر تکواندو، تنیس روی میز و قایقرانی (آبهای آرام) نیز ادامه دارد و ورزشکاران دانشگاه آزاد اسلامی مصصم به کسب مقامهای ارزنده هستند.
تیمهای بانوان دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۰
۱- تیراندازی با تفنگ بادی قهرمان
۲- دوومیدانی نائب قهرمان
۳- ووشو نائب قهرمان
۴- تنیس روی میز نائب قهرمان
۵- قایقرانی (روئینگ) سوم.
استعدادیابی و نخبهپروری ورزشی و معرفی چهرههای جدید به ورزش ملی در رشتههای المپیکی، شکسته شدن قدیمیترین رکورد دوومیدانی زنان ایران پس از ۵۷ سال از سوی بانوان دونده دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ برتر باشگاههای کشور،کسب مقام سوم مردان تکواندوکاران دانشگاه آزاد اسلامی در جام باشگاههای آسیا در تهران و حضور تیم دوچرخهسواری مردان دانشگاه آزاد اسلامی به نمایندگی از کشورمان در رقابتهای بینالمللی ترکیه، از دیگر دستاوردهای باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه در سال جاری به شمار می آید.
همچنین شش مدال از هفت مدال کاروان ورزشی ایران در المپیک ۲۰۲۰ توکیو و ۱۰ مدال رقابتهای کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی جهان در نروژ، سهم ورزشکاران عضو خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی بود.
اهم اقدامهای مرکز ورزش و تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری
۱_ برگزاری آیین باشکوه تجلیل از دانشجویان مدالآور دانشگاه آزاد اسلامی در المپیک ۲۰۲۰ ژاپن و رقابتهای کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی جهان در نروژ با حضور شخصیتهای عالی رتبه ورزشی و دانشگاهی، برگزاری اختتامیه پرشور نخستین لیگ ورزش همگانی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور شخصیتهای ورزشی و دانشگاهی، درآمدزایی برای دانشگاه در حوزه ورزش با استفاده بهینه از امکانات سختافرازی و نرمافزاری، تکمیل سایت خبری و اطلاعرسانی مرکز ورزش و تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی https://varzesh.iau.ir/fa، تکمیل سامانه اطلس اماکن ورزشی واحدها، توسعه ورزش همگانی براساس سند تحول و تعالی دانشگاه، تاکید بر ابعاد و پیوست فرهنگی رویدادهای مختلف ورزش دانشگاه، تدوین طرحهای پژوهشی و استفاده بهینه از ظرفیتهای علمی برای ارتقای ورزش.
۲_ تعامل و انعقاد تفاهمنامه همکاری با فدراسیونهای مختلف ورزشی کشور، تعامل با کمیته ملی المپیک، همکاری با فدراسیونهای مختلف در میزبانی و برگزاری رویدادها و رقابتهای مختلف ورزشی، واگذاری تدریجی تیمهای باشگاه فرهنگی ورزشی این دانشگاه به استانها، برنامهریزی برای برگزاری دومین لیگ ورزش همگانی، برنامهریزی برای راهاندازی دانشکدههای مهارتی ورزش از جمله دانشکده مهارتی فوتبال با همکاری فدراسیون فوتبال کشور، برگزاری نشست هماندیشی مسئولان ورزش و تربیتبدنی استانهای دانشگاه آزاد اسلامی، حمایت از اپلیکیشنهای ورزشی در حوزه ورزش، تندرستی و فناوری، بررسی و نظارت مستمر بر عملکرد حوزه ورزش در واحدهای دانشگاهی، برنامهریزی و سیاستگذاری در خصوص استفاده از فناوریهای نوین (سامانهها و اپلیکیشنهای ورزشی) برای نظارت و ارزشیابی عملکرد واحدهای دانشگاهی و افزایش مشارکت ورزشی در جامعه دانشگاهی، ارزیابی و رتبهبندی اماکن ورزشی واحدهای دانشگاهی سراسر کشور.
۳_ صدور مجوزهای لازم برای تامین تجهیزات ورزشی و تعمیر اماکن ورزشی واحدها، برگزاری مسابقههای قهرمانی غیرحضوری دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی، منطقهبندی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور، تنظیم تقویم عملیاتی رویدادهای ورزشی دانشگاه در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰، تمدید مجوز کمیسیون ماده ۵ باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی، برنامهریزی مدون برای استعدادیابی ورزشی در مدرسههای سما، جذب نخبگان و قهرمانان ورزشی کشور برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی و ارائه تسهیلات و مرخصی ورزشی به دانشجویان و اعضای هیات علمی عضو تیم های ملی و همچنین استفاده از ملزومات ورزشی تولید دانشگاه در تیم های باشگاه دانشگاه.
شایان ذکر است، اجرای موفق هر یک از رویدادها و برنامههای مرکز ورزش و تربیتبدنی دانشگاه، حاصل تلاش یک تیم کاری، متعهد و حرفهای تحت مدیریت امیرعباس لشگری بود. کامران کتال، رادین روحانی، شهره شریفیان، مهسا دارا، میثم اللهمرادی، ابوالقاسم عبدی، مهدی محمدبیگی، محمد صالحیمرزیجرانی، علیرضا شهیدیپور، رمضان جوادی، سعید اسمدار، علی شعرباف، مهندس نیلوفر اسکویی، ملیحه جهانی، انسیه سیناییفرد، زهرا خداویسی، امیرعلی سرهنگی، حمید علیزاده، سعید احسانی، محمد اسحقی، غلامرضا تاجیک، حسنا شیخی، زینالدین نوابی و حسن مبینی، امسال نیز در مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی از جان و دل مایه گذاشتند تا کارنامه این مرکز در سال پایانی قرن، طلایی باشد.
علاوهبر موارد مذکور، بسیاری از همکاران عزیز دانشگاهی در بخشهای مختلف اداری، مالی، پشتیبانی و همچنین استانها، همدل و همگام با مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه، تلاش ارزنده و قابل تقدیری انجام دادند.
سال ۱۴۰۰ با همه فراز و فرودهایش به پایان میرسد و نرم نرمک میرسد اینک بهار. اینچنین است که در مییابیم زندگی، سفری است که نقطه پایان نمیشناسد؛ قصهای که پیدرپی فصل دیگری را آغاز میکند. اگر آماده باشیم هر لحظه ماجرایی نو در شرف وقوع است و افقهای گسترده در پیشرو. آری، روزهای خوب، خیلی ساده و بیصدا وارد زندگی میشوند و ذهنمان را مسرور خاطرههایی میکنند که در کنار هم زیستهایم و در اندوه و شادی آن، همراه و همگام هم بودهایم. خداوندا؛ سال ۱۴۰۱ و همه قرن نو را برای همه خوبان، خوب بنویس؛ خیلی خوب.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/