دانشگاه آزاد اسلامی میداندار مهدویتپژوهی در گام دوم انقلاب
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کرج، یعقوب فتحی در نشست تخصصی با موضوع مهدویت اظهار کرد: از آنجا که بر اساس منظومه فکری مقام معظم رهبری تمدن اسلامی را در دو بخش سختافزاری شامل علم، اختراع، صنعت، سیاست، اقتصاد و ... و نرمافزاری شامل مسئله خانواده، سبک ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، نوع خوراک، نوع آشپزی، نوع تفریحات، مسئله خط و زبان، مسئله کسبوکار، نوع رفتار در محل کار، دانشگاه، مدرسه، نوع رفتار در فعالیت سیاسی، ورزشی و رسانهای، نوع رفتار با پدر و مادر، همسر، فرزند و ... تقسیم میکنند در همه این عرصهها دانشگاه میتواند میداندار تحقق تمدن نوین اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی باشد.
وی با بررسی و تبیین جایگاه تمدن نوین اسلامی بهعنوان آخرین مرحله بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بر لزوم نقشآفرینی هر چه بیشتر دانشگاهها در شکلگیری تمدن نوین اسلامی تأکید کرد و افزود: از آنجا که روح حاکم بر این بیانیه طلوع خورشید ولایت عظمای مهدوی بوده، برنامهریزی و تلاش برای تبیین دکترین مهدویت میتواند زمینه و زیرساخت تشکیل تمدن نوین اسلامی را هموار کند.
بیشتر بخوانید:
«مهدویت» جلوهگاه همه نیکیها و زیباییها
مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: دانشگاه بهعنوان مهمترین خاستگاه تولید فکر و اندیشه میتواند پیشران این عرصه باشد و بر این اساس دانشگاه آزاد اسلامی با اهتمام جدی در عرصه مهدویتپژوهی برنامهریزی کرده و در این عرصه اقدامات راهبردی مهندسی شدهای را در دستور کار قرار داده است.
فتحی اضافه کرد: دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز نیز در حوزه آموزههای مهدویت پژوهی با نیازسنجی پژوهشی ۱۷۹ موضوع اصلی را در ۱۴ سرفصل تدوین کرده که جامعه نخبگانی استان البرز در قالب طرحهای متعدد پژوهشی از قبیل(همایش ملی جهاد تبیین و گام دوم انقلاب اسلامی، تألیف کتب، رسالههای تحصیلات تکمیلی، مقالات علمی پژوهشی، کرسیهای نظریهپردازی، و ...) بتواند گامی کوچک را در راستای تبیین دکترین مهدویت بردارد و امید است با عنایت امام عصر(عج) بتوانیم در این عرصه توفیقات خوبی را به ثمر برسانیم.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/