دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۶
حبیبی:

رویکرد جهادی و ایثاری مشکلات جامعه را حل می‌کند

مدیرکل حفظ نشر آثار دفاع مقدس گیلان گفت: امروز همان نگاه و رویکرد جهادی و ایثاری مطرح است و می‌تواند مشکلاتی را که جامعه به آن مبتلا شده، حل کند.
کد خبر : ۶۴۷۶۳۷
حسن حبیبی



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در لاهیجان، حسن حبیبی در مراسم روز گرامیداشت شهدا که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد، اظهار کرد: مقوله فرهنگ ایثار و شهادت بسیار ارزشمند و از ارزش‌های انقلاب اسلامی و اهداف عالیه است که امام‌(ره) بنا نهادند و باید امروز مورد توجه قرار گیرد و مرور شود. امروز همان نگاه و رویکرد جهادی و ایثاری مطرح است و می‌تواند مشکلاتی را که امروز جامعه به آن مبتلا شده، حل کند.


وی هدف اصلی حضرت امام(ره) از نهضت اسلامی احیای تعالیم اسلام دانست و ادامه داد: انقلاب در حرکت خود ابتدا در سال ۴۲ در مرحله آگاهی بخشی بود. امام(ره) بعد از پیروزی انقلاب، اجرای تعالیم نجات‌بخش اسلام را مطرح کردند. بعد از انقلاب با وجود همه پیشنهادها مبنی بر راه‌اندازی جمهوری ایرانی و دموکراتیک امام گفتند فقط جمهوری اسلامی و در عین حال نظر مردم را مهم دانستند. از نگاه اندیشمندان غربی، دشمنی نظام استکباری با انقلاب از نوع ماهیت انقلاب اسلامی بوده و هنری کسینجر از کهنه‌کاران استراتژی‌های آمریکا به صراحت گفت که تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دشمن درجه‌یک آمریکا، اتحاد جماهیر شوروی بود؛ اما بعد از انقلاب اسلامی، ایران و شیعه دشمن اصلی آمریکا است.




بیشتر بخوانید:


«جهاد تبیین» راه مقابله با جنگ‌های ادراکی و شناختی




مدیرکل حفظ نشر آثار دفاع مقدس گیلان گفت: شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی و نه شرقی نه غربی فاز مهمی را در عرصه بین‌المللی فراهم کرد. از همان آغاز انقلاب، دشمنان به دنبال فروپاشی انقلاب بودند. با ترور شخصیت‌های انقلابی و متفکر مانند مطهری‌ها و بهشتی‌ها و ائمه جمعه و جماعت مؤثر در روند انقلاب، سعی کردند جریان آن را متوقف کنند. جنگ هشت ساله را به وجود آوردند تا این روند کند شود.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

حبیبی عنوان کرد: یکی از مباحث مهم مورد نظر رهبری و تأکید ایشان بحث جهاد تبیین بوده و این نکته، خیلی مهم است. منافقان بیکار ننشسته‌اند و بهترین تجهیزات را در اختیار دارند و با ظرفیت بالا، عملکرد مسئولان را در فضای مجازی انتشار می‌دهند و سعی در نفوذ دارند تا رژیم گذشته را تطهیر کنند. انتظار جامعه از مراکز دانشگاهی ویژه است. دانشگاهیان باید جریان مطالبه گری و جهاد تبیین را دنبال کردده و بر مبنای واقعیت‌ها و کارشناسی این مقوله، مطالبه گر باشند.


وی اضافه کرد: در جنگ هشت ساله عراق علیه ایران، طبق اسناد بیش از ۳۵ کشور مستقیم و غیرمستقیم دخالت داشتند. در جنگ‌های مختلف جهان دو بلوک شرق و غرب همواره رو در روی هم قرار می‌گرفتند؛ اما در طولانی‌ترین جنگ قرن، این دو بلوک با هم و در کنار هم، علیه ایران بودند. نگرانی آمریکا از این بود که ایران توانسته بود نفوذ غرب را کم کند. قبل از انقلاب هر جا که منافع غرب به خطر می‌افتاد، از امکانات و توانمندی دو کشور منطقه؛ یعنی ایران و عربستان استفاده می‌کردند؛ اما ایران بعد از انقلاب با تسخیر لانه جاسوسی هیمنه آمریکا را در عرصه بین‌المللی در هم شکست که از نظر امام این انقلاب دوم بود.


مدیرکل حفظ نشر آثار دفاع مقدس گیلان بیان کرد: در عرصه دفاع مقدس دستاورد زیادی وجود دارد. با وجود اینکه هزینه‌های زیادی پرداخت شد. همان‌گونه که در ایام دفاع مقدس همه اقشار پای‌کار بودند و این از دستاوردهای مهم انقلاب است. در آن زمان اولویت همه دفاع از کشور بود. زنان و بانوان و همه آحاد جامعه و همه جریانات سیاسی وحدت محکمی را به وجود آوردند و این کار رمز پیروزی جنگ هشت ساله شد و با توجه به فضایی که اکنون در کشور حاکم است باید ارزش‌های دفاع مقدس بیان شود. خودباوری و خوداتکایی نیز یکی دیگر از دستاوردهای انقلاب بوده و پرورش انسان‌های کارآمد که نمونه آن سردار شهید سلیمانی است.


حبیبی مطرح کرد: بنیاد نشر آثار دفاع مقدس در تابعیت ستاد کل نیروهای مسلح است و در شمار ادارات کل استان محسوب می‌شود و ظرفیت‌های خوبی هم دارد. اگر در مقوله دفاع مقدس و به‌ویژه رشادت‌های رزمندگان گیلانی آثاری را چاپ کنند یا موضوع پایان‌نامه‌ای را در این مقوله به نگارش درآورند از آنان حمایت می‌شود. باید کرسی‌های آزاداندیشی دنبال و با برنامه‌ریزی و کارشناسی شبهات برای دانشجویان برطرف شود.


انتهای پیام/۴۱۲۱/



ارسال نظر