کارنامه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در یک نگاه/ آمار دانشجویان به ۲۱ هزار نفر رسید
محمدرضا قائدی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در تشریح برجسته و تاپترین فعالیتهای دانشگاه آزاد شیراز در حوزه فرهنگی و دانشجویی در سال ۱۴۰۰ و برنامههای این حوزه در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: در حوزه فرهنگی و دانشجویی برنامههای شاخصی اجرا شد که ازجمله میتوان مواردی مانند جشنواره از حماسه تا حماسه را ذکر کرد که دانشگاه آزاد شیراز موفق به کسب مقام نخست در بخش استادان و مقام سوم دانشجویی استان فارس شد.
بیشتر بخوانید:
نقش جهاد تبیین در گام دوم انقلاب و صیانت از ارزشهای انقلابی
معرفی پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس
کسب مقام نخست در کرسی آزاداندیشی توسط یکی از تیمهای واحد شیراز
وی افزود: کسب مقام نخست در کرسی آزاداندیشی توسط یکی از تیمهای واحد دانشگاهی شیراز و کسب مقام سوم کشوری کرسیهای آزاداندیشی توسط تیم دیگر واحد شیراز از مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۰ بود.
رئیس دانشگاه آزاد شیراز بیان کرد: برگزاری مسابقههای مختلف استانی ازجمله مسابقه عکس رحمت، مسابقه کتابخوانی، مسابقه شبهای بیداری (دلنوشته و شعر) ماه رمضان، برگزاری مسابقه استندآپ کمدی استانی و برگزاری مسابقه عکس ماه رحمت از دیگر فعالیتهای شاخص فرهنگی دانشگاه آزاد شیراز و استان فارس بود.
قائدی متذکر شد: در اقداماتی ابتکاری، دانشگاه آزاد شیراز با راهاندازی رادیودانشجو و تولید پادکست دانشجویی موفق شد نقش مهمی در ارتباط در فضای مجازی با دانشجویان ایفا کند. ایجاد اتاق فکر برای معاونان فرهنگی استان فارس هم یکی دیگر از فعالیتهای ابتکاری این استان در حوزه فعالیتهای فرهنگی بود.
راهاندازی کانال سلامت روان و کانال تقسیر قرآن
وی بیان کرد: در زمینه مشاوره و فعالیتهای راهنمایی، راهاندازی مشاوره تلفنی رایگان در بخشهای خانواده، ازدواج، تربیتی، مشاوره تحصیلی و ... از زمان کرونا، راهاندازی کانال سلامت روان و کانال تقسیر قرآن، برگزاری شبیهسازی دادگاه قاسم سلیمانی (تلهتئاتر) و مشاوره رایگان تلفنی از برنامههای شاخص این بخش در دانشگاه آزاد شیراز بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد شیراز تأکید کرد: برگزاری بیش از ۱۰۰ وبینار، کرسی ترویجی و آزاداندیشی به همراه برگزاری کلاسهای آموزشی هنری در فضای مجازی و برگزاری جشنوارههای استانی علمدار، محفل سرخ، عکس محرم و چند شب شعر استانی نیز در مجموعه فعالیتهای فرهنگی این دانشگاه قابل ذکر هستند.
این مقام مسئول عنوان کرد: برگزاری نخستین دوره مسابقات لیگ دارت دانشگاهیان و برپایی اردوهای جهادی در ایام کرونا در سطح استان فارس و کمک به آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد در چند مرحله از دیگر رخدادهای مهم فرهنگی و دانشجویی این استان در سال ۱۴۰۰ بود.
انعقاد تفاهمنامههای علمی و کاربردی به ارزش مالی بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال
قائدی درباره برجسته و تاپترین فعالیتهای دانشگاه آزاد استان فارس و واحد شیراز در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری در سال ۱۴۰۰ و برنامههای این حوزه در سال ۱۴۰۱ توضیح داد: سال ۱۴۰۰ مهمترین فعالیت حوزه پژوهشی اقدام به عقد تفاهمنامههای علمی و کاربردی با بسیاری از نهادهای شهری و استانی بود که عقد این تفاهمنامهها منجر به انعقاد قراردادهایی با برخی از سازمانها و نهادهای صنعتی استان شد که ارزش مالی این قراردادها بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال تخمین زده میشود.
وی اضافه کرد: قرارداد تفاهمنامه علمی با صنایع الکترونیک شیراز، تفاهمنامه علمی با بسیج اساتید استان فارس، تفاهمنامه علمی با کارخانجات مخابراتی ایران، تفاهمنامه علمی با کارخانجات فولاد نیریز و غدیر و تفاهمنامه علمی با شرکت شهرکهای صنعتی شیراز برخی از تفاهمنامهها و قراردادهای منعقدشده هستند.
برگزیدهشدن ۲ طرح پیشرفته در جشنواره فرهیختگان
رئیس دانشگاه آزاد شیراز تبیین کرد: در راستای فعالیتهای پژوهشی باید به برگزیدهشدن دو طرح پیشرفته در جشنواره فرهیختگان توسط دانشجویان باشگاه هوش مصنوعی و سامانههای رایانهای بهعنوان طرح ملی کشور اشاره کرد که مورد تجلیل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در جشنواره هفته پژوهش قرار گرفت و افتخاری برای دانشگاه آزاد اسلامی شیراز فراهم شد که با توجه به کیفیت محصولات ارائهشده در این نمایشگاه رتبه نخست طرحهای یارانهای را احراز کند.
رسیدن آمار دانشجویان واحد شیراز به بیش از ۲۱ هزار و آمار دانشجویان فارس به بیش از ۶۵ هزار دانشجو
قائدی درباره برجسته و تاپترین فعالیتهای دانشگاه آزاد فارس و واحد شیراز در حوزه آموزش در سال ۱۴۰۰ و برنامههای این حوزه در سال ۱۴۰۱ تشریح کرد: در حوزه فعالیتهای آموزشی در سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد شیراز با جذب و ثبتنام دانشجویان به بیشترین میزان در چند سال گذشته رسید و موفق شد آمار دانشجویان این دانشگاه را به بیش از ۲۱ هزار دانشجو و آمار دانشجویان استان فارس را به بیش از ۶۵ هزار دانشجو برساند.
وی ادامه داد: تشکیل پروندهها و ساماندهی پروندههای دانشجویان ورودی ۹۸ و ۹۹ که با توجه به همهگیری بیماری کرونا به شکل حضوری به دانشگاه مراجعه نکرده بودند، یکی از فعالیتهای بارز و مهم حوزه آموزشی این دانشگاه بود.
رئیس دانشگاه آزاد شیراز یادآوری کرد: از دیگر نکات قابل توجه در حوزه آموزش، پاسخگویی همهروزه حوزههای آموزشی به ارباب رجوع و دانشجویان مراجعهکننده به دانشگاه با وجود شرایط کرونا بود که با شیفتبندی و تقسیم ساعت کار بین همکاران میسر شد.
ساماندهی مستندات و مراتب اداری استادان حقالتدریس
قائدی بیان کرد: یکی دیگر از نکات قابل ذکر در حوزه آموزش، ساماندهی مستندات و مراتب اداری استادان حقالتدریس در دانشگاه آزاد شیراز بود که بهطور خاص پرونده و مستندات حدود ۴۰۰ نفر از اعضای حقالتدریس این دانشگاه و حدود ۸۰۰ نفر از مدرسان حقالتدریس استان ساماندهی شد.
وی عنوان کرد: برگزاری منظم آزمون زبان انگلیسی EPT بهصورت ماهانه در دانشگاه آزاد شیراز زیر نظر حوزه معاونت آموزشی یکی از نقاط قوت این حوزه بود. در بخش جذب استادان حقالتدریس، ساماندهی جذب این استادان مورد توجه و به حداقل رساندن تعداد مدرسان حقالتدریس در گروههای آموزشی مورد تأکید قرار گرفت.
تنظیم و طراحی طرح مأموریتگرایی «آمایش» در استان فارس
رئیس دانشگاه آزاد شیراز گفت: تنظیم و طراحی طرح مأموریتگرایی «آمایش» در استان از نکات قابل ذکر حوزه آموزش در دانشگاه آزاد فارس است. اجرای طرح آمایش سرزمین استان بهگونهای رقم خورد که مورد رضایت مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی کشور قرار گرفت. از نکات دیگر بارز در حوزه آموزش، برگزاری آزمون جامع در استان فارس بهصورت طرح تعاون به بهترین نحو در واحد شیراز و سایر واحدهای استانی بود.
پذیرش حدود ۱۵۰۰ دانشجوی غیرایرانی در مجموعه مرکز بینالملل دانشگاه آزاد شیراز
قائدی اظهار کرد: پذیرش حدود هزار و ۵۰۰ دانشجوی غیرایرانی در مجموعه مرکز بینالملل دانشگاه آزاد شیراز از دیگر نکات قابل ذکر حوزه آموزش است. برنامهریزی کاملاً منعطف در کلاسهای ترکیبی مجازی و حضوری برای نیمسال دوم سال ۱۴۰۰ -۱۴۰۱ نیز از نکات قابل ذکر اداره آموزش دانشگاه آزاد اسلامی شیراز است.
وی در تشریح سهم دانشگاه آزاد شیراز در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به برگزاری این رویداد در خرداد ۱۴۰۱ توضیح داد: رویداد گام دوم مهمترین برنامه دانشگاه آزاد اسلامی در کشور در سال ۱۴۰۰ و احتمالاً چند سال آتی خواهد بود و از آنجا که کل مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به تغییر راهبرد خویش از فعالیتهای فعلی یعنی فعالیتهای آموزشی به سوی فعالیتهای فناورانه یعنی پژوهشی همراه با اقدامات فناورانه است؛ بنابراین دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به ورود به عرصه جدید حیات خویش خواهد بود.
بهکارگیری امکانات و تجهیزات فنی بهمنظور انجام پروژههای کلان ملی در دانشگاه آزاد فارس
رئیس دانشگاه آزاد شیراز اضافه کرد: این دانشگاه در راستای اجرای رویداد گام دوم برای معرفی قدرت و توان نهفته دانشگاه به مجموعه مخاطبانی ازجمله خود مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور و تمام ارگانها، سازمانها و نهادهای دولتی و خصوصی به سوی برگزاری رویداد گام دوم هدفگذاری کرده و به تعریف نقشه مسیر جدید دانشگاه در کل کشور برای فعالیتهای آتی خویش حرکت میکند.
قائدی افزود: در این راستا دانشگاه آزاد شیراز با ایجاد شبکههای علمی و تخصصی استادان و بهکارگیری امکانات و تجهیزات فنی خود بهمنظور انجام پروژههای کلان ملی، گام بزرگی را در بخشهایی از نمایشگاه بزرگ در خرداد ۱۴۰۱ برخواهد داشت.
وی متذکر شد: به همین منظور دانشگاه آزاد شیراز انتظار دارد که ورود به رویداد گام دوم به کارآفرینی و تولید ثروت برای تمام افراد حقیقی و حقوقی مرتبط با دانشگاه منتج شود.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/