سنت درختکاری را فراگیر کنیم
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ساری؛ حسین کرمانیان در مراسم روز درختکاری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد، اظهار کرد: درخت نقش بسیار مهم و حیاتی در زندگی ما دارد و علاوه بر پاکیزه کردن محیط زندگی قابلیتهای بیشمار دیگری نیز دارد.
بیشتر بخوانید:
سالمسازی زندگی با ترویج فرهنگ درختکاری
وی افزود: غرس درخت در روز درختکاری پدیده دلنشینی است، اما این موضوع زمانی دلنشینتر میشود که کاشت درختان جوان در جایی مانند دانشگاه انجام شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران گفت: قرنهاست که درخت یکی از مهمترین عناصر زندگی بشر بوده و نقش مهمی در تأمین سلامت ایفا میکند، در کشور ما ایران هم یک روز به نام درختکاری نامگذاری شده و نهالهای جوان زیادی در سطح کشور کاشته میشود.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران اضافه کرد: طبیعت و فضای سبز وسیلهای برای بقا و حفظ زیبایی است، بنابراین به عنوان میراثی ارزشمند به همه انسانها تعلق دارد، در روز درختکاری هرفرد باید حداقل یک نهال بکارد تا دیگران نیز بتوانند از این نعمت خدادادی استفاده کننند.
کرمانیان عنوان کرد: جنگلها و مراتع، تکیهگاهی مطمئن برای توسعه اقتصادی و اجتماعی، بستری برای رونق کشاورزی، عرصهای برای تولید چوب، زیستگاهی برای گونههای گیاهی و جانوری، منبعی برای تولید اکسیژن، گردشگاهی برای تفریح و محل مناسبی برای گذراندن اوقات فراغت است و این نعمت الهی، با تولید محصولات پرارزش گوناگون، زمینه اشتغال عده بسیاری از افراد جامعه را فراهم میسازد و سبب شکوفایی اقتصاد ملی کشور می شود.
وی افزود: باید تلاش کنیم تا سنت درختکاری فرا گیر شده و مخصوص به یک روز و هفته خاص نشود و در طول سال اقدام به کشت نهال کرد.
غرس نهال کار باارزشی است
حجتالاسلام احمد اسلامی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مازندران هم در این مراسم با اشاره به اینکه درختکاری از نگاه قرآن و روایات نعمتی است که قدرت الهی را به تصویر میکشد؛ عنوان کرد: درخت یکی از آفریدههای شگفتانگیز خداوند است که دقت در آن قدرت لایزال الهی را به تصویر میکشد.
وی افزود: در قرآن کریم وجود درختان بهعنوان نشانه الهی مطرح میشود که میتواند قدرت پروردگار را در خلق چنین ارگانیسم پیچیده یا از یک بذر و نهال کوچک نشان دهد.
اسلامی اضافه کرد: غرس نهال کار باارزشی است و در زندگی ائمه (ع) هم این سنت انجام میشد و بهتر است در این راستا درختان مثمر کاشته شود تا همه از میوه آن استفاده کنند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/
انتهای پیام/