پایان نخستین جشنواره منطقهای مولودیخوانی نبوی «سماع» با تجلیل از برگزیدگان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از سنندج، قباد میمنتآبادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج در آیین اختتامیه نخستین جشنواره منطقهای مولودیخوانی نبوی «سماع» اظهار کرد: معلمان و استادان از پیشدبستان تا مقطع دکتری مشغول آموزش فرزندان و ترویج تعلیم و تربیت هستند. در کنار رسالت آموزشی، تعلیم و تربیت نیروی کارآمد فنی برای ورود به بازار کسبوکار جزء برنامههای اولویتدار دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان است.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی کردستان با ۶ واحد دانشگاهی و ۶ دانشکده به ۱۲ هزار نفر دانشجو خدمترسانی میکند. این دانشگاه امکانات بسیار مطلوبی دارد که میتوان با استفاده از همه ظرفیتها در راستای ترویج علم و دانش گام برداشت. کردستان با توجه به ظرفیتهایی که در زمینه موضوعهای فرهنگی دارد، بهعنوان یکی از میزبانان جشنواره منطقهای مولودیخوانی نبوی «سماع» انتخاب شده و به گروه اول برگزیده ۵۰ میلیون ریال، گروه دوم ۳۰ میلیون ریال و گروه سوم ۲۰ میلیون ریال اهدا خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
میزبانی کردستان از جشنواره مولودیخوانی نبوی «سماع»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان عنوان کرد: امروزه دیگر صرف دنبال کردن تحصیلات تکمیلی و صدور مدارک تحصیلی در دستور کار نیست. درصدد هستیم که متناسب با نیاز بازار در دورههای کوتاهمدت، مهارت به دانشجویان آموزش و بهسرعت به بازار کار معرفی شوند تا سهمی در برونرفت کشور و استان از مشکلات کنونی داشته باشیم. تولید علم و تربیت نیروی انسانی کارآمد در این دانشگاه با کمک استادان متخصص و همکارانم قابل اجرا است.
استان کردستان مردمان فرهنگدوست دارد
معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی نیز مطرح کرد: استان کردستان بهویژه سنندج، شهر اصیل فرهنگی با مردمان فرهنگدوست و افتخار جمهوری اسلامی ایران است.
سیدمحمد بطحایی بیان کرد: یکی از مهمترین عوامل موفقیت در تبلیغ موضوع، شیوه روش و چگونگی این دعوت است که با استفاده از زبان هنر میتوان واقعیتها را مخاطب القا کرد. مفهوم تبلیغ با آنچه ما دنبالش هستیم با جوامع غربی تفاوتهای فراوانی دارد. آمریکاییها دنبال انعکاس خدمات ناقص و فریب مخاطبان هستند؛ اما ما باید افراد را به سمت مکارم اخلاقی و آموزههای دینی دعوت کنیم؛ چراکه راه نجاتبخش انسانهاست.
وی تشریح کرد: اگر امروز مراسم جشن و مولودیخوانی توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان برگزار و هنرمندانی از سراسر کشور دعوت میشوند به این دلیل است که روش و چگونگی این دعوت و تبلیغ در بستر جذابی بیشتر تبیین شود؛ چراکه در روش، طرح مسئله و اهداف بسیار مشکل داریم.
مضامینی اشعار مولودیخوانان بسیار معنوی است
نماینده ولیفقیه در کردستان نیز گفت: زبان هنر بسیار ویژه بوده و مضامینی که مولودیخوانان در اشعار خود به کار میبرند، بسیار معنوی است و به روح انسان طراوت میبخشد. هنرمندان باید مسائل دینی را با زبان هنر تعریف کنند. هنرمندان کردستانی در این راستا بهخوبی عمل کرده و امیدواریم همواره در این مسیر معنوی گام بردارند.
حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی اضافه کرد: هنرمندان شرافت داشته و هنرشان در جذب افراد است. مولودیخوانان هنرشان را توأم با معنویت به مخاطب القا کنند. هنرمندان کردستانی در این مسیر گام برداشته و امیدواریم این هدف معنویتافزایی که در عرصه هنر کردستان وجود داشته، همواره ادامهدار باشد.
مردم کردستان اصیلترین قوم ایرانی هستند
استاندار کردستان نیز اظهار کرد: مردم کردستان اصیلترین قوم ایرانی هستند که همچنان به آداب و سنن گذشتگان در برپایی ویژهبرنامههای نوروزی پایبند بوده و اصیلترین نوع جشنهای نوروزی در کردستان برگزار میشود.
اسماعیل زارعی بیان کرد: با توجه به چگونگی برگزاری مراسم ویژه نوروز، اصیلترین نوع برگزاری جشنهای نوروز متعلق به مردم کردستان است که باید به مردم ایران و دیگر نقاط جهان شناسانده شود. یکی از مزیتهای مهم فرهنگی کردستان ارادت مردم این دیار به پیامبر خاتم(ص) و اهلبیت مکرم بوده و بیشترین و بهترین تجلی ارادت مردم کردستان به پیامبر عظیم الشأن اسلام در دفنوازی و مولودیخوانی متبلور شده است.
به گزارش آنا، در ادامه مراسم اختتامیه، اجرایی نمادین از گروه ویژه دفنوازان و مداحان مولودی خوان کردستان و اجرایی دیگر از گروه برگزیده جشنواره برگزار و نهایتاً با اهدایی جوایز، لوح سپاس و تندیس جشنواره از برگزیدگان برتر در دو بخش دانشجویی و آزاد و چند نفر از دستاندرکاران جشنواره تجلیل شد.
در پایان این مراسم به مناسبت روز درختکاری، تعدادی اصله نهال در محوطه مجتمع دانشگاهی امام خمینی(ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با حضور مسئولان غرس شد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/