دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 اسفند 1400 - 16:27
جشنواره امامت و مهدویت/ حجت‌الاسلام عارف مطرح کرد؛

راهکار رسیدن به وضعیت مطلوب مهدوی چیست؟

باید به اعتقادات دانشجویان هویت مهدوی بدهیمپژوهشگر حوزه مهدویت تأکید کرد که برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این حوزه نیاز به جریان‌سازی و شبکه‌سازی داریم و در این راستا باید به اعتقادات دانشگاه و دانشجویان هویت مهدوی بدهیم.
کد خبر : 645114
مهدویت



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شیراز، بیست و پنجمین نشست علمی مهدویت با موضوع «راهکارهای جریان‌سازی و شبکه‌سازی مهدوی در دانشگاه‌ها» با سخنرانی حجت‌الاسلام قاسم عارف مؤلف کتاب سال حوزه علمیه، مدرس سطح عالی حوزه علمیه قم و پژوهشگر حوزه مهدویت به شیوه برخط با شرکت تعداد زیادی از اعضای هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


تحقق زندگی هدفمند با چشم‌اندازنگری




پژوهشگر حوزه مهدویت با تأکید بر الزامات تأمین فرهنگ مهدویت اظهار کرد: امروزه در موضوع مهدویت دچار مشکلات اساسی مانند سطحی‌نگری، مواجهه‌انگاری و فعالیت‌های روبنایی هستیم؛ این در حالی است که به ترسیم نقشه جامعی که مبتنی بر نگاه کلان به موضوع مهدویت باشد، نیاز داریم و نگاه ما به مهدویت حتی در قشر تحصیل‌کرده باید زیربنایی باشد.


عارف با بیان اینکه نگاه ناامیدانه، افراطی و فردی به موضوع مهدویت نباید وجود داشته باشد، توضیح داد: برای اینکه مهدویت را در دانشگاه‌ها نهادینه کنیم، نخست باید متوجه آموزه‌های مهدویت شویم، یعنی نگاه منظومه‌ای به آن داشته باشیم.


وی با بیان اینکه مردم باید به آینده امیدوارتر شوند، بیان کرد: آخرالزمان شرایط استیصال جهان است، نه شرایط قدرت جهان، اینکه چرا امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف هزار سال پیش ظهور نکرد، به این دلیل است که مردم آن زمان لیاقت نداشتند.


این استاد حوزه علمیه قم متذکر شد: کنشگری و تأثیرگذاری ارائه‌کننده هویت است، پله نخست برای شبکه‌سازی این است که برای خود هویت اسلامی ترسیم و در پله دوم نقشه راه مشخص کنیم و در این راستا نقشه راهبردی، هدف و جایگاه افراد را مشخص می‌کند؛ چراکه مهدویت مقدمه رسیدن انسان به قرب الهی است.


پژوهشگر حوزه مهدویت گفت: در میان نقشه راه مهدویت هستیم و از نقشه کشور به سوی نقشه جهانی حرکت می‌کنیم و برای رسیدن به وضعیت مطلوب نیاز به جریان‌سازی و شبکه‌سازی داریم، به‌عنوان مثال باید به اعتقادات دانشگاه و دانشجویان هویت مهدوی بدهیم.


عارف در بیان راهکارهای مهدوی کردن دانشگاه‌ها عنوان کرد: ابتدا باید دانشجویان را پای کار بیاوریم، مانند زمان جنگ و نقشه بسیجی‌ها در عرصه دفاع مقدس و سپس هویت آنان را بر حسب علائم و توانایی‌هایشان ترسیم کنیم تا در نهایت کانون‌های دانشجویی تشکیل دهیم، مانند کانون افسران سپاه مهدوی، کانون آموزشگران سپاه مهدوی و کانون سربازان مهدوی.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب