نقش «طرح اندیشه تمدنساز» در ارتقای سطح علمی و بینش فکری استادان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از مریوان، مراسم اختتامیه دومین طرح اندیشه تمدنساز با حضور حجتالاسلام مجید طاهری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، حجتالاسلام علی لطیفی نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان مریوان، کاروان کریمیزاده رئیس دانشگاه آزاد مریوان، مدیر اجرایی نهاد رهبری، اعضای هیئت علمی و شرکتکنندگان در دومین طرح اندیشه تمدنساز در دانشگاه آزاد مریوان برگزار شد.(بیشتر بخوانید)
رئیس دانشگاه آزاد مریوان از مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و حضور استادان هیئت علمی در دومین طرح اندیشه تمدنساز تشکر و قدردانی کرد.
کاروان کریمیزاده گزارش مختصری از روند برگزاری دومین طرح ارائه داد و بیان کرد: این طرح با عنوان دومین طرح اندیشه تمدنساز (کتاب انسان ۲۵۰ ساله) با حضور سه تیم پنج نفره مرکب از استادان هیئت علمی، موضوع کتاب انسان ۲۵۰ ساله را در ۱۷ جلسه در بستر فضای مجازی مورد بحث و بررسی قرار دادند.
وی افزود: طرح اندیشه تمدنساز در سه گروه مزین به نام مبارک شهیدان، حاجقاسم سلیمانی، شهید فخریزاده و چمران فعالیت میکرد.
رئیس دانشگاه آزاد مریوان ادامه داد: برگزاری طرح اندیشه تمدنساز در دو مرحله نقش بسزایی در ارتقای سطح علمی و بینش فکری استادان داشته و انتظار میرود که اعضای هیئت علمی بهعنوان مبلغ این موضوعها را در کلاسهای آموزشی برای دانشجویان مطرح کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان نیز عنوان کرد: طرح اندیشه تمدنساز بیانات مقام معظم رهبری درباره زندگی سیاسی و مبارزاتی ائمه معصومین(ع) است که از میان سخنرانیهای رهبری در بازه زمانی اردیبهشت ۱۳۵۹ تا اسفند ۱۳۸۹ انتخاب و در کتابی با عنوان انسان ۲۵۰ ساله تدوین شده است.
حجتالاسلام مجید طاهری با استناد به کتاب انسان ۲۵۰ ساله به تبیین مسئله امامت، شرایط و خصوصیات حاکم اسلامی پرداخت و مطالبی را مطرح کرد.
وی با استناد به مفاهیم اصلی دومین طرح اندیشه تمدنساز، موضوع جهاد تبیین را که مدنظر رهبری است برای حضار تبیین کرد و توضیح داد: در زمانهایی که دشمنان اسلام اراده مردم بهویژه جوانان را آماج اهداف شوم خود قرار میدادند، رسالت خطیر امامان اعلام جهاد تبیین بود.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد کردستان با نگاهی اجمالی به سیر تاریخی مراتبین که همان مرزبانان اندیشههای جامعه بودهاند، متذکر شد: مراتبین در تمام جوامع بشری رسالتشان دفاع از اندیشهها و اعتقادات مردمان بهویژه نسل جوان جامعه بوده است. در عصر کنونی استادان و نخبگان جامعه نقش مراتبین را ایفا میکنند.
طاهری با استناد به آیه ۶۰ سوره مبارک احزاب بیان کرد: در زمان پیامبر اسلام(ص) عدهای با عنوان مرجفین در شهر مدینه با ترویج دروغپردازی، نشر اکاذیب و شایعهپراکنی قصد داشتند نور اسلام را از دل و درون مردمان خالی کنند و با این ترفندها مردمان را از گرایش به اسلام باز دارند؛ اما غافل از اینکه نقش بیبدیل پیامبر(ص) بهعنوان مشعل هدایت بشریت، نقشه شوم مرجفین را باطل میکرد.
به گزارش آنا، در نهایت مراسم اختتامیه با اهدای گواهینامه به شرکتکنندگان به انجام رسید.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/