۲ سیاهچاله در مدار با یکدیگر برخورد میکند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ساینس آلرت»، سیاهچالهها از مرگ ستارههای نوترونی ایجاد میشوند. سیاهچالهها از اسرارآمیزترین رویدادهای نجومی به شمار میروند. دانشمندان برای درک چگونگی تشکیل این ستارهها به بررسی این اجرام کیهانی میپردازند.
در فاصله تقریبا ۱۰ میلیارد سال نوری دو سیاهچاله پرجرم در مداری باریک با یکدیگر برخورد میکنند و ۱۰ هزار سال طول میکشد تا یک سیاهچاله بزرگتر تشکیل شود. دانشمندان به دلایل متعددی به سیاهچالهها بسیار توجه میکنند. سیاهچالههای پرجرم در مرکز اکثر کهکشانها یافت میشود. زمانیکه دو کهکشان با یکدیگر پدیدار میشود نشاندهنده این است که دو کهکشان به یکدیگر رسیدهاند.
سیاهچالههای دوتایی پرجرم به دانشمندان چگونگی تشکیل اجرام عظیم را در کیهان نشان میدهد. محققان نوعی سیاهچاله عظیم دوتایی بهنام «PKS ۲۱۳۱-۰۲۱» کشف کردند و آن را مورد بررسی قرار دادند. اینها کهکشانهایی هستند که هسته کهکشان در آنها فعال است. این به معنای آن است که سیاهچالههای عظیم با سرعتی بسیار زیاد و با گرمای تولیدشده توسط اصطکاک و گرانش در اطراف هسته میچرخند و شعلهور میشوند.
تیمی از اخترشناسان این تغییرات را در سیاهچالهها بررسی و مطالعه میکنند. سیاهچالهها اجرام بسیار مرموز و اسرارآمیز هستند که تاکنون محققان موفق به درک کامل از این پدیده نشدهاند و مشاهده این سیاهچالههای عظیم به محققان در درک چگونگی وقوع برخوردهای عظیم کمک میکند.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/