بازنگری آییننامه شورای هنر و عضویت ۳ نخبه هنری در این شورا
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجتالاسلام سعیدرضا عاملی با اشاره به تشکیل جلسه ۳۵۳ شورای عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطر نشان کرد: در این جلسه آییننامه شورای هنر مورد بازنگری قرار گرفت و در شرح وظایف اعضای این شورا تغییراتی به وجود آمد.
وی افزود: با توجه به حکم مقام معظم رهبری و پیوست این حکم که در خصوص شورای تخصصی از جمله شورای هنر است، تاکید بر این شده است که شورای هنر بیشتر به عنوان حوزههای فکر و اندیشه باشد و در قلمروهای اندیشه ورزی فعالیت کند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: شورای هنر برای اینکه شرایط متناسبی را در جامعه اسلامی فراهم کند، باید با رویکرد گام دوم انقلاب، شاخصهایی را دنبال کند که منجر به استقرار جامعه اسلامی شود و در این مسیر از ظرفیت بسیار موثر و با نفوذ هنر در حوزههای سینما، تئاتر، موسیقی، صنایع خلاق و نرم و ادبیات بهره گرفته میشود.
وی با بیان اینکه، این موارد در بازنگری شرح وظایف شورای هنر مورد توجه قرار گرفت و بر همین مبنا تغییراتی در آییننامه آن انجام شد، افزود: در شرح وظایف حوزه آموزش و تعلیم و تربیت مرتبط با هنر پیشبینی شد که همکاریهایی را شورای هنر با شورای اسلامی شدن دانشگاهها و شورای نقشه جامع علمی کشور به منظور بازنگری در رشتههای هنری داشته باشند.
حجتالاسلام عاملی با تأکید بر اینکه، در حال حاضر مساله مهم ما در حوزه هنر منابع انسانی مربوط به هنر اسلامی است که نیازمند بازنگری است، افزود: در این جلسه به این مساله توجه شد که از نخبگان جامعه هنری سه نفر عضو شورای هنر باشند و از فعالان فرهنگی جامعه هنر نمایندهای در شورای هنر باشد.
وی تصریح کرد: بر همین اساس همچنین از حوزه بسیج جامعه هنری، دانشگاه آزاد اسلامی، حوزه هنری و جامعه کارگزاران و کنشگران فعال حوزه هنر نیز نمایندگانی را در شورای هنر خواهیم داشت.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: در مجموع برای حرکت به سمت واقعیات اجتماعی شورای هنر متشکل از ذینفعان و افرادی که این حوزه را نمایندگی می کنند، خواهد بود.
وی همچنین یکی دیگر از مباحث مطرح شده در جلسه ۳۵۳ شورای عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی را اصلاحاتی در خصوص بنیاد علم ایران عنوان و تصریح کرد: بر همین اساس صندوق پژوهشگران به بنیاد علم و هنر تغییر نام پیدا می کند.
حجتالاسلام عاملی در پایان خاطر نشان کرد: با تغییر نام صندوق پژوهشگران به بنیاد علم و هنر، رویکردها به منظور ایجاد یک راهبری اساسی برای حمایت و هدایت حوزه پژوهش در سطح کشور متفاوت خواهد شد.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/