دانشگاه آزاد اسلامی با پارک علم و فناوری استان البرز تفاهمنامه امضا کرد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کرج، حسین کلانتری خلیلآباد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در نشستی با مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری استان البرز از همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در حوزه زیستبوم فناوری با پارک علم و فناوری خبر داد.
بیشتر بخوانید:
همکاری علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرج و پارک علم و فناوری استان البرز
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با برشمردن اهمیت سراهای نوآوری اظهار کرد: در حوزه فناوری باید سراهای نوآوری را با توجه به نیازهای استان البرز بهخصوص در حوزه کشاورزی، صنایع تبدیلی، سرمسازی و خودروسازی ایجاد و مراکز رشد را تقویت کرد تا بتوانیم روی محصولات فناوری که دانشگاه تاکنون داشته و خواهد داشت، سرمایهگذاری کنیم.
کلانتری خلیلآباد اضافه کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی هر سرای نوآوری براساس دستورالعملهای دانشگاه دارای پنج شرکت است که با یکدیگر در یک مجموعه فعالیت میکنند و به فناوری و نوآوری میپردازند تا به شرکت دانشبنیان تبدیل میشوند.
وی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در دو زمینه فناوری مواد، کشاورزی و محصولات ارگانیک سراهای نوآوری ایجاد کرده که با تلاش مضاعف میتواند در حوزههای خاص موفقیتهای چشمگیری داشته باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی البرز با 40 هزار دانشجو باید نقش مؤثرتری ایفا کند
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تأکید کرد: استان البرز تواناییها و مزیتهای خاص خود را دارد و برای پیشرفت بیشتر باید هر شخص یا ارگان با تخصصهای خود نقشآفرینی کند و دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز نیز تخصصهای لازم را در این زمینه دارد و با ۴۰ هزار دانشجو باید نقش مؤثرتری را ایفا کند که اگر این نقش بهدرستی انجام شود، میتواند در استان منشأ تحولات چمشگیر باشد.
کلانتری با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی باید بهعنوان سازمان حل مسئله در استان البرز مطرح شود، توضیح داد: استان البرز قطب علم و فناوری، پزشکی، سرمسازی، صنایع کشاورزی، تبدیلی، صنایع غذایی و قطب خودروسازی کشور است که دانشگاه باید فعالیت خود را در این زمینهها متمرکز کند.
وی تشریح کرد: همواره سعی بر این بوده که دانشگاه را بهعنوان سازمان حل مسئله تقویت کنیم و حل مسئله به معنای ارتباط با صنعت، دستگاههای اجرایی و ارتباط با مردم است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز عنوان کرد: اجرایی کردن طرح پایش سبب ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه و افزایش توانمندی و مهارت فردی در دانشجویان شده است.
کلانتری بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز میتواند با داشتن نیروهای متخصص و توانمند بهعنوان یکی از حلقههای تشکیلدهنده در زمینه زیستبوم فناوری استان البرز با پارک علم و فناوری همکاری ثمربخشی داشته باشد.
جزئیات فعالیت پژوهشکده شیمی در مرکز ملی ذخایر ژنیکی و زیستی ایران
رئیس پارک علم و فناوری استان البرز هم گفت: مجموعه پارک علم و فناوری استان البرز از مجموعه مجتمع تحقیقاتی شهدای دانشجویی تشکیل شده که یک مجموعه ملی و متعلق به جهاد دانشگاهی بوده و متشکل از ۱۶ مرکز مهم و استراتژیک جهاد دانشگاهی است و بهصورت صنعتی و نیمهصنعتی فعالیت دارد.
مهدی عباسی افزود: ازجمله این مراکز پژوهشکده شیمی است که یکی از بزرگترین پژوهشکدههای ایران در حوزه شیمی بوده و از لحاظ کمّی و کیفی یکی از پیشرفتهترین آزمایشگاههای کشور را دارد.
وی اضافه کرد: از دیگر مراکز موجود در این مجموعه پژوهشکده گیاهان دارویی بوده که تنها پژوهشکدهای است که عملیات کاشت، برداشت، فناوری و تولیدات دارو را به صورت همزمان انجام میدهد.
رئیس پارک علم و فناوری استان البرز بیان کرد: از دیگر مجموعه موجود در مرکز ملی ذخایر ژنیکی و زیستی ایران، پژوهشکده شیمی است که در چهار حوزه جانوری، گیاهی و ارگانیسم به ذخیرهسازی ژنتیکی میپردازد.
عباسی عنوان کرد: فضاهای خوب و مناسب دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و تخصصی بودن اعضای هیئت علمی این دانشگاه میتواند زیست بوم فناوری استان البرز را کامل کرده و با همکاری این دانشگاه پارک حضور پررنگتری را براساس مدلهای پیشنهادی دانشگاه آزاد اسلامی در داخل شهر داشته باشد که اولویت با دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی مطرح کرد: پارکهای تمام دنیا به سمت فعالیتهای تخصصی حرکت میکنند، البته فعالیت پارکهای عمومی تا حدی منقضی شده و با توجه به اینکه استان البرز در چند موضوع قطب کشور است میتوان با ظرفیت بالای موجود در دانشگاه آزاد اسلامی و همکاریهای دوجانبه برای تخصصی کردن پارکهای علم و فناوری گامهای مؤثری برداشت.
در این دیدار تفاهمنامهای میان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و پارک علم و فناوری این استان به امضا رسید و از مراکز مختلف مجتمع تحقیقاتی شهدای دانشجو بازدید شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/