شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران اولین تولیدکننده ماده استراتژیک پارا آمینو فنل در کشور شد
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، مهندس حامد کارآموز، مدیر کارخانه شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز با بیان اینکه کلیه تجهیزات خط تولید پارا آمینوفنل در شرکت های پیمانکار ساخت تجیزات صنعتی، ساخته شده است اظهارداشت: این دستاورد انشالله به زودی در محل کارخانه شرکت واقع در ناحیه صنعتی شهید بابائی شازند اراک به بهره برداری خواهد رسید.
وی درادامه مطلب فوق با تاکید بر اینکه زیرساختها ، مخازن و واحدهای یوتیلیتی ایجاد شده است و ازهفته گذشته حمل تجهیزات آن به کارخانه آغاز شده است افزود: حمل تا اواخر اسفند ادامه خواهد یافت و طی روزهای آتی نیز نصب تجهیزات آغاز خواهد شد.
مدیر کارخانه شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران ابراز امیدواری کرد که این واحد در کمتر از سه ماه آینده وارد مدار تولید با راه اندازی این واحد، شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز به اولین و تنها تولید کننده این محصول استراتژیک در کشور تبدیل خواهد شد.
مهندس کارآموز ظرفیت تولید این محصول را سالانه ۴ هزار تن برآورد و ادامه داد: این میزان تولید مجصول نه تنها پاسخگوی نیازهای این شرکت در تولید سالانه ۱۳۰۰ تن استامینوفن است بلکه نیاز دیگر شرکت های تولید کننده استامینوفن درکشور را نیز تأمین میکند؛ بنابراین با مازاد تولید رو به رو خواهیم بود.
وی در ادامه از برنامه شرکت، برای استفاده از تولید مازاد پاراآمینوفنل سخن گفت و بیان کرد: شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز برنامه ساخت و افزایش ظرفیت واحد استامینوفن را در نظر دارد و انشالله در سال ۱۴۰۱ خط جدید تولید ماده موثره استامینوفن با ظرفیت ۴۰۰۰ تن در سال به بهره برداری خواهد رسید و تا تمام پارا آمینو فنل تولید شده در این کارخانه تبدیل به محصول داروئی شود و ارزش افزوده بیشتری ایجاد شود.
مهندس کارآموز همچنین به دانش فنی و سرمایه گذاری صورت گرفته اشاره کرد و درتبیین این مهم تصریح کرد: شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز بیش از ربع قرن سابقه تولید در صنایع میان دستی شیمیایی و دارویی را دارد. همچنین تولیدکننده مواد شیمیایی پرکاربرد صنایع شوینده و مواد موثره دارویی در کشور است.
به گفته وی؛ این شرکت دانش بنیان است و واحد تحقیق و توسعه قوی و با بکارگیری افراد نخبه و متخصص را در اختیار دارد.
مدیر کارخانه شرکت صنایع شیمیایی کیمیاگران اقدامات انجام شده در خصوص تحقیق و توسعه، طراحی، مهندسی، ساخت و نصب این واحد را تماماً در داخل کشور و با استفاده از نیروهای متخصص شرکت و سایر شرکت های داخلی عنوان کرد و مبلغ سرمایه گذاری را بیش از یک هزار میلیارد ریال در ساخت تجهیزات و امکانات وابسته اعلام کرد و تصریح کرد: بایستی هزینه های تحقیق و توسعه، زیرساخت های صنعتی موجود در مجموعه کیمیاگران امروز و واحدهای جانبی و یوتیلیتی را بدان افزود ..
مهندس کار آموز در پایان سخنان خود ابزار امیدواری کرد که با راه اندازی این واحد بتوان تا بیش از ۱۵ میلیون دلار ارزش افزوده در این واحد ایجاد شود.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
دانلود فایل صوتی
انتهای پیام/