خسرو قمری: از عملکرد دوچرخهسواران در ژاپن راضی نیستم/ توان رکابزنان ایرانی بیش از 6 مدال بود
خسرو قمری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی آنا، درباره عملکرد تیم ملی دوچرخهسواری در رقابتهای قهرمانی آسیا در ژاپن اظهار داشت: «ما برای حضور در این مسابقات برنامهریزی زیادی کرده بودیم و تلاش داشتیم تا با بهترین شرایط راهی ژاپن شویم. متاسفانه از همان ابتدا مشکلات زیادی گریبان تیم را گرفت و دوچرخهسواران ملیپوش نتوانستند با آن شرایطی که مدنظر ما بود خود را به رقابتهای آسیایی برسانند و با رقبای خود به رقابت بپردازند.»
وی ادامه داد: «در همان اوایل کار سرمربی خارجی تیم ملی دوچرخهسواری بر اثر سکته قلبی از دنیا رفت و ما را دچار مشکل کرد. متاسفانه مربی دیگری که بتواند انتظارات ما را هم برآورده کند، نتوانستیم جذب کنیم. با توجه به آلودگی هوای تهران و نیاز به سلامتی که بچهها میبایست برای تمرینات خود از آن برخوردار میشدند ناچارا تعدادی از اردوهای خود را به صورت پراکنده برگزار کردیم. ما اردوهای خود را با توجه به شرایط آبوهوایی ژاپن در اهواز، کیش و تعدادی از آنها که در فضای سرپوشیده بود را در تهران دنبال کردیم.»
رئیس فدراسیون دوچرخهسواری یادآور شد: «با توجه به شرایط مالی که فدراسیون با آن روبهرو بود و ما محدودیتهای فراوانی برای برگزاری هرچه بهتر اردوها داشتیم، نهایتا تیم ملی را با ترکیب 22 نفر در ردههای سنی جوانان، امید و بزرگسالان راهی ژاپن کردیم. متاسفانه در زمانی که قرار شد ملیپوشان را به ژاپن بفرستیم پرواز خطوط هوایی امارات که بلیط آن را گرفته بودیم با تاخیر 90 دقیقهای روبهرو شد که عملا با توجه به اینکه باید از توکیو به جزیره محل برگزاری رقابتها میرفتیم زمان رسیدن تیم را به محل برگزاری مسابقات 24 ساعت به تاخیر میانداخت.»
وی افزود: «به هر طریق ممکن با رایزنی که کردیم با تاخیری چهار ساعته تیم دوچرخهسواری ایران خود را به ژاپن رساند. بالاجبار با کشتی خود را به جزیره مدنظر رساندیم. متاسفانه سرمای هوا و وزش شدید باد باعث شد تا محمد رجبلو امید اول ما در کسب سهمیه جاده تایمتریل انفرادی سرما بخورد و آنفولانزا بگیرد تا ما بالاجبار علیرضا حقی را اعزام کنیم که متاسفانه او تنها موفق به کسب مدال برنز شد. یقین دارم اگر رجبلو مریض نمیشد طلای این رشته به ما میرسید چرا که فاصله زمانی او با حقی بیش از یک دقیقه بود.»
قمری با اشاره به مشکلاتی که برای ملیپوش رشته استقامت رخ داد، بیان کرد: «صفرزاده رکابزن خوب ما پایش شکست و با پای شکسته خود را به خط پایان رساند. پنچری که برای قادر میزبانی به وجود آمد هم مانع رسیدن او به مدال شد. نهایتا اینکه ما با تمامی این مشکلات موفق شدیم 6 مدال بگیریم و امروز هم دو رکاب زن ما شانس این را دارند که برای کسب مدال تلاش کنند.»
رئیس فدراسیون دوچرخهسواری درخصوص اینکه عدم کسب سهمیه المپیک تا به امروز تنها به خاطر مشکلات پیش آمده بود یا دلیل دیگری هم داشت، تصریح کرد: «من به همه مشکلاتی که ناخواسته به وجود آمد، اشاره کردم. قطعا اگر این مسائل را نداشتیم با مدالهای بیشتری از ژاپن به ایران برمیگشتیم اما باید به به این نکته هم اشاره کنم که دوچرخهسواران ملیپوش نتوانستند انتظارات ما را برآورده کنند و به نظرم آنها میتوانستند مدالهای بیشتری را به دست آورند.»
وی خاطرنشان کرد: «اینکه ما 3 سهمیه جادهمان را قطعی کردیم نباید باعث میشد دیگر رکابزنان ما تمام وجود رکاب نزنند و دستشان از کسب مدال کوتاه بماند. آن چیزی که من در تمرینات دیده بودم خیلی بیشتز از 2 مدال طلا، یک نقره و 3 برنز بود. ضمن اینکه یک طلای ما در رده امیدها بود که عملا جزو امتیاز سهمیه المپیک به حساب نمیآید.»
قمری در پایان یادآور شد: «طلای دانشور در ماده یک کیلومتر هم با توجه به جدیدالورود بودن وی در این ماده برای حضور در المپیک کافی نیست. باید صبر کنیم تا رنکینگ این ماه فدراسیون جهانی دوچرخهسواری اعلام شود تا ببینیم او شانس این را دارد در رقابتهای دیگری شانس خود را برای کسب سهمیه المپیک بیازماید با نه. برای دیگر نفرات خود نیز چنین امیدواری را داریم.»
انتهای پیام/