رسانههای برونمرزی، جهان را از واقعیتهای جنگ یمن باخبر کنند/ نگرانی غرب از روایتگری رسانهای ایران
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، محمدحسن قدیری ابیانه تحلیلگر مسائل بینالملل با اشاره به اینکه داشتن رسانه برونمرزی توسط جمهوری اسلامی ایران میتواند کمک بزرگی به مردم منطقه باشد، افزود: نگرانی غربیها از فعالیت پرس تی وی و هیسپان تی وی نشان میدهد که مؤثر بودیم و باید تلاشهایمان را در این زمینه بیشتر کرده و به وظیفه اطلاعرسانی خود ادامه دهیم.
قدیری ابیانه اقدام یمنیها در حمله به مراکز حساس امارات و عربستان را حق ملت و دولت یمن دانست و افزود: اقدام یمنیها در حمله به اماراتیها و عربستان نشان داد که دوران بزن و دررو و حملات و بمباران های یک جانبه تمامشده است. اگرچه یمنیها پیشتر نیز مزدوران و متجاوزان خارجی را در خاک یمن مورد هدف قرار میدادند اما امروز شاهدیم که در داخل خاک عربستان و امارات، مناطق مهمی را هدف قرار میدهند و این کشورها با تمام آن سلاحهایی که خریداری کرده بودند، نتوانستند موشکها و پهپادهای یمنی را رهگیری و منهدم کنند. اگرچه هنوز هم این دو کشور به جنایتهای خود ادامه میدهند اما به مجازات خود خواهند رسید. هرچند عربستان و متحدانش نهایت تلاش خود را به کار بستند تا جلوی این شکست را بگیرند اما طلیعه پیروزیهای یمن از الان پیداست.
رسانههای عربی، غربی نقش مکمل را در تجاوزات یمن ایفا میکنند
وی در واکاوی عملکرد شبکههای خبری وابسته به امریکا و عربستان در انعکاس تحولات یمن گفت: رسانههای متعلق به کشورهای عربستان، امارات، امریکا و رژیم صهیونیستی در نقش مکمل برای تجاوزات نظامی در یمن عمل میکنند. این رسانهها، فجایع علیه کودکان، زنان و ملت یمن را توجیه و مخفی میکنند و از اقداماتی همچون ارسال سلاح را حمایت میکنند. البته غیر از این نیز نباید انتظار داشت.
سفیر پیشین ایران در استرالیا و مکزیک افزود: داشتن رسانه در منطقه و جهان کمک بزرگی به مردم منطقه است چراکه میتوانند حقایق را بشناسند و فریب تبلیغات دشمن را نخورند. خوشبختانه شاهد بودیم که رسانههای برونمرزی ما توانستند در منطقه خوب ظاهر شوند و خیلیها از این موضوع نگراناند.
این دیپلمات سابق در همین رابطه ادامه داد: در واقع، نگرانی از فعالیت پرس تی وی، العالم یا هیسپان تی وی نشان میدهد که مؤثر بودیم و باید تلاشهایمان را در این زمینه بیشتر کرده و به وظیفه اطلاعرسانی خودمان ادامه دهیم. طبیعتاً یکی از وظایف رسانههای ما این هست که به ملت یمن کمک کنند و حقایق را بگویند تا جهان از واقعیتهای این جنگ باخبر شود و به پشتیبانیهایشان را از سعودیها و اماراتیها پایان دهند.
تشکیل مجموعههای حقوقی برای پیگیری قضایی امارات و عربستان
وی با عنوان اینکه اطلاعرسانی در مورد این جنایتها و نمایش فجایعی که سعودیها و متحدانش به عمل میآورند، کمک خوبی به مردم یمن است، افزود: اما این تلاشها کافی نیست. معتقدم که باید بیشازپیش تشکلهای مردمنهاد در دفاع از مردم یمن شکل بگیرد. برای مثل، تشکلی از حقوقدانان آشنا به مسائل بینالملل که از همین الان به دنبال جمعآوری سندهایی باشند تا بتوان در آینده، عربستان و امارات را در مجامع بینالمللی محکوم و بابت این جنایاتها، مجازاتشان کرد و به مردم یمن خسارت بپردازند.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: به نظرم میتوان از هماکنون وارد عرصه مسائل حقوقی شد و علیه تمام کسانی که از این متجاوزین حمایت میکنند، پروند تشکیل داد و با ارائه اسنادی معتبر، این دو کشور را بهعنوان جنایتکار جنگی معرفی و مسئولین آنها را مورد محاکمه قرارداد.
قدیری ابیانه به نقش رسانههای برونمرزی ایران در حمایت از مردم یمن اشاره و عنوان کرد: در چنین مواقعی شبکههایی مثل پرس تی وی، العالم و.. میتوانند در تشریح این موضوعات و بسیج نیروها برای پیگیری این اقدامات نقش پررنگی را ایفا کنند. همچنین تمامی رسانههای جهان اسلام و حتی مسلمانانی که به اینترنت دسترسی دارند، میبایست در تشریح جنایتها علیه مردم یمن نقشآفرینی کنند و بهطور منسجم، نسبت به انعکاس این اتفاقات و دفاع از مردم یمن فعالیت داشته باشند و هرگز تصور نکنند که این اقدامات تأثیر ندارد.
اهتمام خاص پرس تی وی در تولید پوشش تحولات بینالملل
وی روایتگری تحولات کشورهای خاورمیانه و موضوعات مرتبط با یمن در پرس تی وی را قابلقبول توصیف و عنوان کرد: خوشبختانه مدیران پرس تی وی اهتمام خاصی را در تولید برنامهها و گزارشهای مرتبط با تحولات خاورمیانه دارند و تلاش زیادی در این زمینه صورت میگیرد. طبیعتاً هرچه هنرمندانهتر و دقیقتر به مسائل مربوط به یمن پرداخته شود، مخاطبان بیشتری به این شبکه جذب خواهند شد و در نهایت، نتیجه این عملکرد به نفع جمهوری اسلامی خواهد بود.
محمدحسن قدیری ابیانه در پایان عنوان کرد: معتقدم شبکه پرس تی وی و دیگر شبکههای رادیو و تلویزیون برونمرزی ایران میبایست همافزایی و همکاری نزدیکتری با یکدیگر داشته باشند و سعی کنند برای هم مخاطب ایجاد کنند تا از این طریق، تأثیرگذاری بیشتری را از طریق رسانهها جهت مدیریت افکار عمومی داشت.
انتهای پیام/۴۱۰۶/
انتهای پیام/